To nikako nije moguce. Kad odes u TWRP pise kolika je cela data particija. Ko zna gde je on gledao.Negde, verovatno na XDA sam naišao na info da je lik imao oko 28gb prostora nakon brisanja/instalacije custom roma. E sad tamo se može svašta pročitati [emoji3]
To dolazi sa MIUI 9.Ljudi radi li kome onaj podijeljeni ekran ? Dvije aplikacije istovremeno.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
To nikako nije moguce. Kad odes u TWRP pise kolika je cela data particija. Ko zna gde je on gledao.
Ja nemam problem, staklo je sirine taman koliko ekran. Do ovoga crnog
Na ovom 7.0 jedino sta sam primijetio je da bar meni radi brze. Sto se baterije tice, kod mene se od 100-50 trosi brzo. A od 50 pa nize, ubijem se da je ispraznim. Inace mi se oslobodilo skoro 1gb memorije nadogradnjom. Bio sam na nesto malo vise od 3 slobodnog, sada preko 4
Pozdrav svim forumasima koji prate ovu temu. Hitno mi je potrebna pomoc. Obzirom da mi je dans ispao moj LG g2 i pukao ekran skroz, a da putujem za dva dana na duzi put hitno mi je potreban nov telefon. Odlucio sam se da to bude neki Xiaomi. Na osnovu cena sa kp odlucio sam se za Redmi note 4x. Trazeci po netu da vidim iskustva jer mi se ne bacaju pare pored raznih testova dosao sam do ove teme koja mi je ulila poverenje u ovaj tel.
Tema je ogromna i uspeo sam jedva da procitam 30 -ak strana nasumicno sto je nista za informacije koje su mi potrebne. Obzirom da sam u pripremama za put (verovatno vecina zna koji to haos i tenzije - tako mi je i ispao moj tel) nema sanse da stignem da iscitam celu temu kako bi se adekvatno informisao jer vidim da se spominje 1000 stvari i varijacija.
Znam da je mozda bezobrazno ali molim sve dobre ljude sa iskustvom oko Xiaomi telefona i oko Note 4 da mi pomognu i daju mi smernice oko kupovine.
Evo sta me zanima:
- Da li je ok telefon?
- Koja verzija da li ova 4X ili ona obicna, koliko rama koji procesor, sta je bitno da gledam .....?
- Da li mozda neki drugi Xiaomi u pribliznom cenovnom rangu?
- Preporuka na PP za proverene prodavce sa kupujem prodajem ili odakle god?
- Naravno sve sto smatrate da mi je korisno da znam?
Nadam se da ce se naci neko da mi izadje u susret i pomogne mi sa savetima u toku sutrasnjeg dana. Bas sam kratak sa vremenom a zeleo bih da kupim ok telefon.
Unapred hvala puno. Pozdrav Marko
Ja uvek prvo radim factory reset, making toga hard. Primetio sam, iz nekog razloga, kad ne odradim factory reset, mada to ne bi trebalo da ima bilo kakve veze sa ovim što želim da kažem, a to je da,kada se Android podigne, pa kada ponudi da izaberem jezik instalacije, kad ne odradim factory reset, uvek mi je default English, a trebalo Srpski, jer je uvek tako bilo. Do čega to može da bude?
Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari