Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije pirat, već kopija originala.:d:d:d

Šta je ovome u glavi da mi je znati.

Evo koga ne mrzi da cita moje iskustvo sa likom koji mi se javio za telefon.

Kad sam mu rekao da je lajsna ostecenja odmah je odgovorio sa "Auuuuu..." u tom trenutku sam bio poprilicno svestan kuda ce otici prica, ali nisam verovao da ce bas toliko dogurati :) Dok sam citao opis njegovog telefona malo je reci da sam plakao.

Kako ga je opisao bog :) još samo da je stavio mobilni je A klase direktno iz njemacku

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kakvih sve glava ima, IQ -15

Nisam do sada imao ovakvih iskustava, da me neko ovoliko cima i spamuje

Verovatno bih ga otkacio odmah, sem ako mi nije bas dosadno u tom trenutku :D

Poslednja izmena:
Imam i ja jednu od prošle godine kad sam prodavao 280x.

Čita se odozdo na gore. :)

wcEAqvl.jpg

Kad sam mu rekao da je lajsna ostecenja odmah je odgovorio sa "Auuuuu..." u tom trenutku sam bio poprilicno svestan kuda ce otici prica, ali nisam verovao da ce bas toliko dogurati :) Dok sam citao opis njegovog telefona malo je reci da sam plakao.

Ovo bih radio samo ako bi mi bilo dosadno, inače čim osetim preprodavca prekidam kontakt

Imam i ja jednu od prošle godine kad sam prodavao 280x.

Čita se odozdo na gore. :)

Jednom u životu sam odneo matičnu i procesor kod kupca i taj je istu spalio svojim napajanjem pred mojim očima, tako da se slažem sa tobom, proba kod mene koliko god treba, čim pređe prag stana, garancija prestaje.

Poslednja izmena od urednika:
Na koje napajanje je povezao plocu i procesor i koji su bili ploca i procesor?

To nije poenta. Napajanje je bilo Chieftecovo dovoljne snage tako da nije bilo do marke napajanja, nego je bio loš splet okolnosti, u prevodu svakome je to moglo da se desi.

Ponovno podsećanje da kačite screenshot-ove, jer samo sa linkovima posle nekog vremena poruka gubi smisao.

Jeste li videli, koliko su samo sada amige 500... i uopšte te matore mašine. Tako i ovo, možda ne vredi baš toliko, al' sigurno nije za presu, ako je ispravno.

"Kupljen u NEMACKOJ, znaci 5x bolji i kvalitetniji!"

Nema gde se ne vidi ova recenica.

"Kupljen u NEMACKOJ, znaci 5x bolji i kvalitetniji!"

Nema gde se ne vidi ova recenica.

Nudi lazni osecaj sigurnosti. On je svetski covek, redovno putuje i profesionalno se bavi tom preprodajom sto znaci da zna sta kupuje i prodaje. Takodje ocekujemo i nemacku poslovnost.

Kako bre može da menja PPI, jel to nešto na foru Terminatora 2 - shape shifting :D

Stvarno ne razumem ovakve prodavce
e04f72df47687418cb165cfb8975b0cb.jpg

Sta ne razumes?
Pa tako odrzava tih 0 negativnih ocena.

Ma poslao sam mu i sms. Ne kupujem svemirski brod pa da ga zovem vec deo za telefon vrednosti 200din, velicine 1x1cm. Bez obzira na to, u opisu oglasa je napisao da se javljamo u poruke za vise informacija. Verovatno ce deo brze stici sa aliexpressa nego njegov odgovor na poruku. :)

Danas je puno takvih koji ne odgovaraju na poruke sa njima ne treba raditi nista.

Odgovorio mi je na sms, kaze da je na odmoru jos nekoliko dana. Ali ako je na odmoru zasto uopste ulazi na kp i ne ostavlja nikakav odgovor na poruke.

Želim samo da izjavim...

Pošto se uglavnom piše u negativnom kontekstu, i ovde kače slike oglasa i poruka, prepiska...

Ima i suprotnih primera, koje se završe za par sati, gle čuda sve ok... Na obostrano zadovoljstvo

Tako da nije sve tako crno :)

U ljudskoj prirodi je da pamti anomalije i izuzetke. Sto govori da su normalne trgovine ipak standard ;)

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

Želim samo da izjavim...

Pošto se uglavnom piše u negativnom kontekstu, i ovde kače slike oglasa i poruka, prepiska...

Ima i suprotnih primera, koje se završe za par sati, gle čuda sve ok... Na obostrano zadovoljstvo

Pozitivno je normalno (ili bi bar trebalo da bude), negativno je anomalija (ili bi bar trebalo da bude).

Želim samo da izjavim...

Kada vidim ovakve poruke 'podrske' ne mogu da se suzdrzim a da ne prokomentarisem...

Dakle, da je sve 'normalno' u vezi sa KP sajtom, ova tema NE BI POSTOJALA. A posto na KP ima dosta, blago receno, negativnih stvari, svakom normalnom coveku je jasno postojanje ove teme. Zbog stvari koje su ljudi spremni da urade samo da bi prevarili nekoga, zato i postoji tema za KP, za limun, i ostale trange-frange sajtove.

Nemoj da si drveni advokat (osim ako nisi deo KP ili limun 'tima').

A i sta reci na:

Tako da nije sve tako crno

^ totalno botovski sablon 'podrske' od koga mi se gadi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno