Dolazim
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.12.2015
- Poena
- 80
http://www.kupujemprodajem.com/GTA-5-pc-47912655-oglas.htm
"U PITANJU JE KOPIJA ORIGINALNIH DISKOVA."
"U PITANJU JE KOPIJA ORIGINALNIH DISKOVA."
Evo koga ne mrzi da cita moje iskustvo sa likom koji mi se javio za telefon.
Kad sam mu rekao da je lajsna ostecenja odmah je odgovorio sa "Auuuuu..." u tom trenutku sam bio poprilicno svestan kuda ce otici prica, ali nisam verovao da ce bas toliko doguratiDok sam citao opis njegovog telefona malo je reci da sam plakao.
Imam i ja jednu od prošle godine kad sam prodavao 280x.
Čita se odozdo na gore.![]()
ISA kontroler pa to nisam video 1000god. [emoji2]
"Kupljen u NEMACKOJ, znaci 5x bolji i kvalitetniji!"
Nema gde se ne vidi ova recenica.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Evo koga ne mrzi da cita moje iskustvo sa likom koji mi se javio za telefon.
Kad sam mu rekao da je lajsna ostecenja odmah je odgovorio sa "Auuuuu..." u tom trenutku sam bio poprilicno svestan kuda ce otici prica, ali nisam verovao da ce bas toliko doguratiDok sam citao opis njegovog telefona malo je reci da sam plakao.
![]()
Moze da pita i ove sto prodaju tepihe da mu ostave one kartonske cevi. One su prilicno jake, a cesto vidim gomile istih pored kontejnera.Druže, kanalizaciona pvc cev. Samo tako karbonski štap iz pošte u kombi, iz kombija u....
Pozitivno je normalno (ili bi bar trebalo da bude), negativno je anomalija (ili bi bar trebalo da bude).Želim samo da izjavim...
Pošto se uglavnom piše u negativnom kontekstu, i ovde kače slike oglasa i poruka, prepiska...
Ima i suprotnih primera, koje se završe za par sati, gle čuda sve ok... Na obostrano zadovoljstvo
Tako da nije sve tako crno![]()
Želim samo da izjavim...
Pošto se uglavnom piše u negativnom kontekstu, i ovde kače slike oglasa i poruka, prepiska...
Ima i suprotnih primera, koje se završe za par sati, gle čuda sve ok... Na obostrano zadovoljstvo
Tako da nije sve tako crno![]()
Tako da nije sve tako crno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari