To je film, njega sam gledao, a treba mi link do tv novele 🙂Naravno. http://www.imdb.com/title/tt0884328/ U odnosu na novelu, kraj u filmu je promenjen i, po mom mišljenju, podjednako je dobar. A isti režiser je radio filmove Bekstvo iz Šošenka i Zelena milja (takođe Kingova dela).
Apropo zadnje epizode Got-a, evo šta mi pade na pamet da može da se desi.
Roknuće jednog zmaja, i onda će ga undeadovi vaskrsnuti u undead zmaja.
Rekao si da je serija loša, da je film dobar a za novelu se podrazumeva da je dobra. Zato sam stekao utisak da postoje 3 stvari, za film i seriju znam pa sam hteo i novelu da "vidim". Koliko shvatam sada, nisi mislio na TV novelu (film/serija) nego na knjigu, zar ne?Aha, bojim se da ne znam šta znači tv novela 🙂 Ako misliš na trenutno aktuelnu i nepreporučivanu 😉 seriju, link je: http://www.imdb.com/title/tt5639976/
So6e10.Pitanje za fanove GoT.
Sta se desilo sa onim likom sto je maltretirao Sersei.. kad je setala trgom gola? Valjda se zove Vrabac ili nesto slicno.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Veeeeeeeliki spoiler za buduća dešavanja...Apropo zadnje epizode Got-a, evo šta mi pade na pamet da može da se desi.
Roknuće jednog zmaja, i onda će ga undeadovi vaskrsnuti u undead zmaja.
Hvala.So6e10.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Prvo sam procitao "Sobe10", reko wtf 😀So6e10.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Da, nesporazum. Samo nisam ja rekao da je serija loša (nisam je ni gledao), već sam se nadovezao na par komentara koji su je baš žestoko ispljuvali, pa mi se to čini dovoljno da joj teško pružim šansu. I jeste, pod novelom sam mislio na knjigu 🙂 Duže od pripovetke, kraće od romana...Rekao si da je serija loša, da je film dobar a za novelu se podrazumeva da je dobra. Zato sam stekao utisak da postoje 3 stvari, za film i seriju znam pa sam hteo i novelu da "vidim". Koliko shvatam sada, nisi mislio na TV novelu (film/serija) nego na knjigu, zar ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari