Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

@ivan

Ne postoji .. to jest postoji ali je on sa helio x20. Moraš da imaš buđavu plastiku gore i dole na s625

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ivane, ne znam tacno oznaku za RN4x crni skroz, ali pise na kutiji. Bicu kuci tek navece pa mogu tek tad da ti kazem sta pise, ako ti u medjuvremenu vec neko ne odgovori. Fkloznica, mislim da ivan pita za oznaku SD modela ili mozda gresim?
Ps, moj je skroz crni mat
Sent from my Mido

Poslednja izmena:
Mislim da smo se razumeli, svakako me interesuje SD model, to sam podrazumevao, pitao sam samo za boju plastike gore i dole.

Hteo sam crnu umesto chrome varijante od fine plastike :D.

Loznica mi razbio iluzije.

Jel tvoj kao ovaj gore na slici, i plastični delovi su crni?

Evo obe slike, da bude jasnije:

Ovaj želim

10ce16e83a312a35d5661826245baa43.jpg

A ovaj ne

e48e61b4873e5a9713d1b9a97789e2cc.jpg

Naravno, samo SD varijanta. Ako to postoji, treba mi tačna oznaka modela koji treba da jurim. Nadam se da je Loznica prevideo, ali ne verujem :(

Poslednja izmena:
Pa to mi odgovara. Znači Redmi Note 4x global black da tražim?

Hvala... Nek dopuni neko ako smo nešto prevideli, da ne dobijem onaj koji me nervira :D.

Ništa mi nije jasno, pošto gde god da gledam, ima i jedna i druga slika.

Poslednja izmena:
Чек...постоје фејк шаоми телефони?
Ова провера горе зависи у многоме КАКО је телефон купљен и КОЈИ ЈЕ РОМ на истоме, уосталом чак и да је фејк (што је мало вероватно) урађен је одлично ;)
Едит;
Валидност телефона зависи од рома на самом уређају...Антуту оффицер исто то каже...уосталом провера преко имеи-а...не лаже
2017-08-09_094221.jpg

Poslednja izmena:
Zbog toga treba pronaći način i kupovati što bliže source-u, ili direktno od proizvođača.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Kakvo je stanje sa čajniz bloatware-om na ovom globalu?
Uhvatise me neki trncji u guzici, ne mogu dočekati petak xiaomi.eu rom...

Nema Chinese bloatware-a, Global ROM je. Mozes probati. Ne cekam te deodexed ROM-ove....

Kako pristupaš root-u ako koristiš official MIUI ?

Kako mislis? SuperSU 2.82 patch-uje boot.img najnormalnije, dakle radi kako treba. Magisk nisam probao, ali negde sam procitao da official verzija ima problem sa SafetyNet-om. Postoji posebna verzija za MIUI, koja resava taj "problem".

Nema problema sa SafetyNet-om, aktiviraju Magisk hide u Settings. Nisam probao debloat MIUI, Ali pretpostavljam da su u pitanju samo Kineske aplikacije. Mi aplikacije se brišu iz sistema preko SuperSu? Nisam ga ranije koristio.
44a8ebe84d0c6ab18ab008ddbfbd841b.jpg

Ivan[emoji768 je napisao(la):
;5192332]Mislim da smo se razumeli, svakako me interesuje SD model, to sam podrazumevao, pitao sam samo za boju plastike gore i dole.

Hteo sam crnu umesto chrome varijante od fine plastike :D.

Loznica mi razbio iluzije.

Jel tvoj kao ovaj gore na slici, i plastični delovi su crni?

Evo obe slike, da bude jasnije:

Ovaj želim

10ce16e83a312a35d5661826245baa43.jpg

A ovaj ne

e48e61b4873e5a9713d1b9a97789e2cc.jpg

Naravno, samo SD varijanta. Ako to postoji, treba mi tačna oznaka modela koji treba da jurim. Nadam se da je Loznica prevideo, ali ne verujem :(
Na prvoj slici je Xiaomi Redmi Note 4 MTK, a na drugoj je Xiaomi Redmi Note 4X...

Stigao update 8.5.4.0,android 7.0

Stigao Global Black 3/32, ima silver lajsnice. Samo toliko stigoh da pogledam. Meni ne smeta, baš vako deluje sa čajna potpisom :). Upada u Nillkin svakako.

Imam mat crni 4x, izgleda kao na drugoj slici.

Stigao update 8.5.4.0,android 7.0
Global Stable update-ovali na Android 7. :)

Prebacili su sve sa Global Beta MIUI 8 na Stable MIUI 8. Nova beta ce biti MIUI 9, u petak.

Nema problema sa SafetyNet-om, aktiviraju Magisk hide u Settings. Nisam probao debloat MIUI, Ali pretpostavljam da su u pitanju samo Kineske aplikacije. Mi aplikacije se brišu iz sistema preko SuperSu? Nisam ga ranije koristio.

Dobro ti koristis RR, tu prolazi SafetyNet test. Nema kineskog bloatware-a ovde, a aplikacije, normalno, mozes preko TiBu-a ili nekog root explorer da brises.

Poslednja izmena:
Prva slika i druga slika, ove koje sam sad okacio su ISTI telefoni tj. ista crna mat boja sa tom srebrnom tankom linijicom gore i dole. Samo je ova druga slika fotografisana malo pod uglom i te srebrne linije nekako jace bljeste. Makar tako mislim, neka me ispravi neko ako gresim...xiaomi-redmi-note-4x-3.jpgtapatalk_1502271004109.jpeg

Sent from my Mido

Nisu isti... Bolje se vidi u nekom videu, stvarno nije neka ova slika.

Ali očigledna je razlika, jedan ima crnu lajsnu, jedan ne.

Jel tvoj ovakav?

https://youtu.be/57PIAuAUV1M

Nisam hteo da razvučem priču na milion postova, ali ili je Loznica u pravu, ili su svi zbunjeni kao i ja.

Ako ti imaš bez ovakvih plastičnih delova, onda je to odlično.

Poslednja izmena:
Meni stigao update 7.0 ali nmg da stavim ikonice na ekranu da budu 5x5 nema te opcije, a trebalo bi da ima na 7.0

Koliko ja znam RN4 ima plasticnu mat lajsnicu don RN4x ima sjajnu lajsnicu koja je i tanja.

ja imam note 4X , kod nas se vodi kao note4X a u kini je note4 ili note4Pro . uglavnom verzija 4/64 sa mtk i gore mu je IR na sredini .Sad bas skidam masku da vidim .meni je tanka siva lajsna gore,dole i oko kamere i otiska.od maske se vidi samo ti oko kamere i citaca sto mi i odgovara ,posto je crn telefon,crna maska tamana se ukombinuje lepo.

nego recite vi meni kako da namestim da mi svetli ona lampica za obavestenje za Viber.Za sve mi svetli kako sam podesio po bojama a na viber samo stigne obavestenje i to je to.Zar ne bi trebalo da svetli kao za Gmail recimo

Mislio sam da ovo nikada necu reci, ali MIUI 9 koliko god bio skinovan radi savrseno, sa animacijama na 1x i svim gugl djubretom ima 1.7 GB slobodne memorije i sve je instant...neverovatno dobar posao...

Kako ste vi dobili update na miui 9? Ja idem na check for updates ali izbaci poruku da nema update. Na njemu je sad MIUI 8.2.10.0 Stable redmi note 4x 3/16gb

Nazad
Vrh Dno