Nema Chinese bloatware-a, Global ROM je. Mozes probati. Ne cekam te deodexed ROM-ove....Kakvo je stanje sa čajniz bloatware-om na ovom globalu?
Uhvatise me neki trncji u guzici, ne mogu dočekati petak xiaomi.eu rom...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Na prvoj slici je Xiaomi Redmi Note 4 MTK, a na drugoj je Xiaomi Redmi Note 4X...Ivan[emoji768 je napisao(la):;5192332]Mislim da smo se razumeli, svakako me interesuje SD model, to sam podrazumevao, pitao sam samo za boju plastike gore i dole.
Hteo sam crnu umesto chrome varijante od fine plastike.
Loznica mi razbio iluzije.
Jel tvoj kao ovaj gore na slici, i plastični delovi su crni?
Evo obe slike, da bude jasnije:
Ovaj želim
![]()
A ovaj ne
![]()
Naravno, samo SD varijanta. Ako to postoji, treba mi tačna oznaka modela koji treba da jurim. Nadam se da je Loznica prevideo, ali ne verujem![]()
Eto, sve je zbunjujuće pošto je čovek rekao da on ima 4x mat crni SD, kakav bi ja hteo...Na prvoj slici je Xiaomi Redmi Note 4 MTK, a na drugoj je Xiaomi Redmi Note 4X...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Global Stable update-ovali na Android 7.Stigao update 8.5.4.0,android 7.0
Nema problema sa SafetyNet-om, aktiviraju Magisk hide u Settings. Nisam probao debloat MIUI, Ali pretpostavljam da su u pitanju samo Kineske aplikacije. Mi aplikacije se brišu iz sistema preko SuperSu? Nisam ga ranije koristio.
Evo ako nekome treba recovery rom: V8.5.4.0.NCFMIED
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari