Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Postoji model sa SD procesorom sa 4 giga RAM-a i 64 giga interne. Taj sam želeo da kupim ali ga nisu imali na stanju. Što se updatea na Noughat tiče SD verzija ga dobija dok se za mtk verziju još uvek ne zna. Velika je verovatnoća da će mtk verzija dobiti update na miui 9 ali da će verzija Androida ostati na verziji 6.0. Takav sam odgovor dobio od jednog forumaša na miui forumu

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Ja sam isto kupio od Vladimira,bas cu pogledati ovo kasnije.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mi Verification ce ti izbaciti da li je tvoj IMEI regularan ili ne.
Pored te informacije je direktan link ka Mi sajtu, gde mozes na Mi support-u (putem live chat-a) da dobijes i dodatne informacije.

Zar je moguće da ima kopija ili sređenih? Čisto sumnjam. Naštancali oni dosta toga, a i uglavnom svi kupuju od proverenih prodavaca. Izbistrilo se to zadnjih godina.

Poslednja izmena:
Definitivno je nešto do roma....kada se puni isključen telefon, sve je ladno skroz...
I meni se telefon greje iako ga ne koristim dok se puni...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Definitivno sa custom romovima na najnovijim verzijama izgleda postoji problem sa grejanjem telefona. Tema na official LOS...Screenshot_2017-08-08-11-59-11-090_com.quoord.tapatalkHD.png

Sent from my Mido

Zar je moguće da ima kopija ili sređenih? Čisto sumnjam. Naštancali oni dosta toga, a i uglavnom svi kupuju od proverenih prodavaca. Izbistrilo se to zadnjih godina.

Čemu onda yt kanali /genuine vs fake?
Zar bi AliExpress imao u Buyer Protection/ 3 times your money back opciju da nema fake-ova?
Tvoja izjava podseća na ono, Illuminati, fake or real :D

Jasno je da bench populacije čine 1/3 (a možda i više) preprodavci sa kp-a i ostalih sajtova.
Ja im se iskreno izvinjavam, svastan sam da sve ovo direktno utiče na njihovu zaradu, ali tu smo da bi sve bilo transparentno i fair play, zar ne?

Mi Verification ce ti izbaciti da li je tvoj IMEI regularan ili ne.
Pored te informacije je direktan link ka Mi sajtu, gde mozes na Mi support-u (putem live chat-a) da dobijes i dodatne informacije.
Pogledao sam sada oficijalne romove,ja imam oficajlni rom,a procitah da se i tako vidi da li je fake ili ne. Kasnije cu svakako probati i ovaj verification.

Čemu onda yt kanali /genuine vs fake?
Zar bi AliExpress imao u Buyer Protection/ 3 times your money back opciju da nema fake-ova?
Tvoja izjava podseća na ono, Illuminati, fake or real :D

Jasno je da bench populacije čine 1/3 (a možda i više) preprodavci sa kp-a i ostalih sajtova.
Ja im se iskreno izvinjavam, svastan sam da sve ovo direktno utiče na njihovu zaradu, ali tu smo da bi sve bilo transparentno i fair play, zar ne?

Oke, nisam mislio u tom smislu :)
Ovi modeli su već dobrano jeftini i naštancani u velikim količinama, te ne očekujem fejkove. Za sređene već postoji veća šansa, ali kako to kinezi rade, teško provaliti :).
Nisam prodavac, a već sam jednog upozorio da postoji mogućnost da prodaje fejkove i da preispita svoje kanale :)

Kao što sam vec negde napisao, ne interesuje me i ne zalazim koje deal-ove imaju Kineski preprodavci sa AE-a, sa direktnim proizvodjačem, ali na Mi sajtu , uzeću primer Hybrid Pro HD slušalica, su 40$, dok se na AE-u mogu naći i za 20$. Sve dok na sluškama postoji QR code i na kutiji Authentication code, mene to ne zanima. Sve ovo pišem jer mi nije žao i želim da platim 40$ za original.

Jel postoji probem sa 4X modelom i agresivnijim zatvaranjem nekih pozadinskih aplikacija? Tipa skype, viber ili prosto neki music app koji slusate dok koristite druge aplikacije?

Jel postoji probem sa 4X modelom i agresivnijim zatvaranjem nekih pozadinskih aplikacija? Tipa skype, viber ili prosto neki music app koji slusate dok koristite druge aplikacije?

Meni se desava da mi se souncloud u pozadini samo ugasi odjednom posle par pesama, dok koristim neku drugu app...nisam nesto googlao sta moze da bude, ali pretpostavljam da je nesto do permision ili cini mi se da sam video opciju da sam miui zatvara neke app posle odredjenog vremena..

Taj ne može preko stock recovery ? Da li je izašao na miui sajtu ?

Nisam siguran da moze, probao sam samo preko TWRP-a. Nije izasao na miui sajtu.

Meni se desava da mi se souncloud u pozadini samo ugasi odjednom posle par pesama, dok koristim neku drugu app...nisam nesto googlao sta moze da bude, ali pretpostavljam da je nesto do permision ili cini mi se da sam video opciju da sam miui zatvara neke app posle odredjenog vremena..

Hvala, slicno sam procitao u jednom komentaru isto vezano za neki music app. To mi nije i neki problem, ali ne bih voleo da recimo Skajp zabaguje i ne prikazuje notifikacije.

Koji bi model Xiaomi telefona sa ekranom velicine 5'' (ili ispod) bila ok zamena za 4X? Neki slican po specifikacijama, cena gore dole 30e nije problem. Da li Xiaomi Redmi 4 Prime spada u tako nesto?

Nisam siguran da moze, probao sam samo preko TWRP-a. Nije izasao na miui sajtu.

Treba beta account :)

018c18318e6272a59bb80253b8aa757a.jpg

Pitanje

Jesu li na redmi note 4x oba slota 4G, tj. moze li sa na oba koristiti 4G internet nesmetano?

Kako imas 21.35gb slobodno,je l nemas nijednu app ili sta? Ja sam toliko imao kada sam kupio fon

Planiram da predjem sa lg g3 na note 4x sa snapdragonom 625...koja je razlika u performansama i u kameri? :)

Gubiš dizajn , displej , izradu i kameru.
Dobijaš bateriju ,dual sim , bolji soc i to je to :)

Ne bih se slozio da gubi na izradi,g3 je plastican,zna da pukne dole kod mikrofona. 4x je aluminijum,takodje lg zna da krcka,4x je utegnut,cvrst telefon koji ne krcka pod rukom. Ekran takodje,egal su.

Procesor je bolji na G3. Na Note 4 imaš više RAM-a što bi trebalo da znači bolji multitasking (ovo važi za slučaj da kupuješ Note sa 4 giga RAM-a)

Kako sad to bolji procesor na G3? Ne bih rekao.

Neces osetiti da je losiji ekran. Izrada je bolja, dok kamera nije.
Kako imas 21.35gb slobodno,je l nemas nijednu app ili sta? Ja sam toliko imao kada sam kupio fon

Okacio sam screenshot sa MIUI foruma, imam manje slobodnog prostora :)

Ne bih se slozio da gubi na izradi,g3 je plastican,zna da pukne dole kod mikrofona. 4x je aluminijum,takodje lg zna da krcka,4x je utegnut,cvrst telefon koji ne krcka pod rukom. Ekran takodje,egal su.

Ne bih se složio .. rn4x krcka kao lud , pogotovu kada se izbleji malo na suncu . Po meni g3 ima dosta bolju izradu iako mu puca ram

Kako sad to bolji procesor na G3? Ne bih rekao.

Neces osetiti da je losiji ekran. Izrada je bolja, dok kamera nije.

Okacio sam screenshot sa MIUI foruma, imam manje slobodnog prostora :)
Zaleteo sam se malo za procesor. U pravu si - odličan je sa 625. Malo sam pogledao poređenje ova dva modela

Ja imam lg 16gb sa 2gb rama...tako da ce mi u multitaskingu i verzija od 3gb sigurno doneti poboljsanje...u sustini, kamera je samo losija...ostalo je slicno ili bolje, koliko sam skontao... :D

Računaj bateriju 3 puta bolju. Možda samo to može da ti bude dovoljan razlog za prelazak

Nazad
Vrh Dno