Wifi mi ne loše radio na tom drugom Linksys ruteru pa sam vratio wifi na ovaj SBB Cisco. Rekoše u temi da se ovaj SBB ruter na podnosi sa bilo kojim drugim ruterom.Sta tu ima da se opravi? Povezes WAN na neki od LAN portova na SBB routeru. Mozda si probao LANLAN, pa je dolazilo do konflikta IP.
@nesa
Prvi put cujem. Kakva bi to bila garancija... mada retardi iz gigatrona traze da ima fiksni da bi dostavili. A sve im bilo placeno lokalnom karticom. Nego nije tema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji kanali? Filmovi na HBO, Cinemaniji, Foxu uopšte nisu škrti...
Nikad mi nije bilo jasno zasto je SBB skrt po pitanju EPG-a, puste jednu recenicu plafon dve kao opis, bas bedno.
Meni je preko njihovog STB 4682 uglavnom kao u ova dva poslednja slučaja, mada moram da priznam da preko cama i jesu više nego škrti.Ne znam preko cega gledas mozda njihov box ali preko cama to izgleda ovako i mog externog box-a i na tv-u je naravno isto tako
Pogledajte prilog 234224
Napr preko hrvatskog Max-a na satelitu ovako
Pogledajte prilog 234225
Ili napr preko externog epg grebera
Pogledajte prilog 234226
razlika i vise nego ogromna
bilo je jos gore, davali su samo liniju sa reziserima, glumcima i slicno.
Jer su bednici. Doduse epg ume podosta da zauzme, oko 2Mbps po transport strimu. Posto se na svakom emituje epg za sve kanale. A mozda i na taj nacin forsiraju svoje settopboxeve koji valjda imaju bolji epg koji ide preko interneta.
pogodnosti ima ali pitanje je dal mozes da koristis internet i TV na razlicitim lokacijama (pogotovo ako su mnogo udaljene). jer se podrazumeva da si nelegalno nakacen tamo gde nemas TV.
Probaj da u pozadini pustis neki torrent ali ogranici dl i ul na recimo 20 % od maksimalne brzine linka.
Sent from my iPhone SE using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari