Šta je novo?

Menjačnice

Polako nas blokiraju redom, jos malo i bicemo gori od albanije

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Ja sam se bogami verifikovao...Tada sam imao mnogo pa mi je trebala verifikacija za svaki slucaj.

ako su i na BTc-e trazili verifikaciju, a to je bilo THE MESTO ZA PRANJE $ KROZ LTC I SSUMNJIVE BANKE, BUDITE UVERENI DA STE SVOJE PODATKE OSTAVILI FBI-u, TJ. DA JE VEC TADA SVE BILO U RUKAMA VLASTI.

ja na btc-e nissam vec dugo duugo vremena.

Poslednja izmena:
Povlacio neko sa bitstampa para nakon pada BTC-e.
Traze mi da opet odgovaram na pitanja odakle mi BTC/LTC i traze dokaze?
Na sva ta pitanja sam vec odgovarao samo sto nisam morao slati dokaze odakle mi jer sam tada rekao da sam ih iskopao kao sto i jesam.

Isti slucaj, vrlo striktno

ako su i na BTc-e trazili verifikaciju, a to je bilo THE MESTO ZA PRANJE $ KROZ LTC I SSUMNJIVE BANKE, BUDITE UVERENI DA STE SVOJE PODATKE OSTAVILI FBI-u, TJ. DA JE VEC TADA SVE BILO U RUKAMA VLASTI.

ja na btc-e nissam vec dugo duugo vremena.
Misliš da ostali šoljfiji sa pasošima, tj "verifikacija" na svim drugim menjačnicama nije završila u svim mogućim udbama, službama, doznama i FBajima?

Poslednja izmena:
ne znam pise bank transfer dole restricted Serbia i mnoge druge zemlje...

znam da si ti radio bank transfer bas sam pratio kad si pisao, ali eto ukidose i to, ostale su da rade isplate na kartice nadat se sto duze to bolje.

@student
Mi svakako ne radimo bank transfer.

Tacno.

Poslednja izmena:
Pre 3 god i vise sam nesto malo rudario nekoliko dana DOGEcoin, i slucajno nadjem adresu na Vircurexu gde sam ih smestio kad ono i dalje stoje tamo, e sad da li mogu da ih prebacim na Poloniexu i tamo zamenim za btc cisto da probam?

kako sa bittrexa da povucem sredstva na racun? Da li kod njih da prodam btc pa prebacim na racun ili kako?

kod njih nemas tu opciju kao ni kod poloniexa...

Pa ok ali kako onda da deponujem sredstva na moj racun u banci?

govoris kao da su 5 ili 10 stranica. Bas hvala na pomoci,takvi smo Srbi,navikao sam.

Celu temu od 30 strana pročitaš za manje od 10 minuta. Ako ti je to problem, onda si ili lenj ili bezobrazan ili oboje.

Ako te nešto ne zanima da čitaš, definitivno ne treba da se baviš time, a još manje da u isto ulažeš novac. Pa čak ni na nivou jedne grafike.

Ne prijatelji moji,ne mrzi mene,ali trebamo da se drzimo zajedno i podrzavamo,da pomognemo nekome kada mu je pomoc potrebna. Ne postavljam neka *****ska pitanja,skoro pa nista nisam pitao preko sto nisam citao,i veoma malo sam pitao ovom forumu (i to cisto informativno jer sam sve ostale odluke sam doneo,i par puta kada sam imao problem sa hardverom) a vidim da svakakvima odgovarate na manje-vise *****ska pitanja a da prvo nisu ni mucnuli glavom! Ja se samo vodim svojom politikom da uvek pomognem nekome kome je pomoc potrebna a mogu da pomognem (jer znam kako je kada je neko u problemu) a da to ne bude nesto nebulnozno jer su samo malo trebali da RAZMISLE. U svakom slucaju hvala vam na "pomoci". Nemam vise sta da dodam na vasu sebicnost.
I da,kazete mlade,mogu da potpisem da sam stariji barem od polovine vas makar za po godinu,dve,tri i da o ZIVOTU znam mnogo vise nego sto cete vi ikada znati.

Ovom prilikom samo zelim da pozdravim momke sa ECD.RS (domace menjacnice) i da ih pohvalim jer su ekspeditivni i veoma profesionalno rade svoj posao.

Poslednja izmena od urednika:
^ Evo da dobijes odgovor. Sa bittrexa je nemoguce direktno povuci sredstva u banku, kao ni sa poloniexa.

Ovom prilikom samo zelim da pozdravim momke sa ECD.RS (domace menjacnice) i da ih pohvalim jer su ekspeditivni i veoma profesionalno rade svoj posao.
A da napišeš tutorial?

Trebaće nekome, zar ne? [emoji1]

Kada neko pita nešto slično, samo ga usmerimo na tvoje iskustvo, pomažemo jedni drugima. Ili da pišeš svaki put isto, može i to, zar ne? Pošto nisi sebičan....

Polinex stao connection error ?

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Taman posla citanje. Ja procitam horoskop ujutru i bude mi mnogo. Dok dodjem do kraja zaboravim ono na pocetku. Ne citati nista!

Neeeego, jel koristio neko CEX ovih dana? 8 dana cekam i nista. To se do sada nikada nije desilo.

Sta je sa Polonjom?

Taman posla citanje. Ja procitam horoskop ujutru i bude mi mnogo. Dok dodjem do kraja zaboravim ono na pocetku. Ne citati nista!

Neeeego, jel koristio neko CEX ovih dana? 8 dana cekam i nista. To se do sada nikada nije desilo.
Ni meni neće da prebaci,kao problem sa našom bankom,mada sam citao,mislim da je goldi vec pisao o tome

Poslano sa mog HUAWEI MT7-TL10 koristeći Tapatalk

jel pricate o bank transferu ili povlacenju na master card?

Master card

Poslano sa mog HUAWEI MT7-TL10 koristeći Tapatalk

Vrh Dno