Ja sam se bogami verifikovao...Tada sam imao mnogo pa mi je trebala verifikacija za svaki slucaj.
Povlacio neko sa bitstampa para nakon pada BTC-e.
Traze mi da opet odgovaram na pitanja odakle mi BTC/LTC i traze dokaze?
Na sva ta pitanja sam vec odgovarao samo sto nisam morao slati dokaze odakle mi jer sam tada rekao da sam ih iskopao kao sto i jesam.
Misliš da ostali šoljfiji sa pasošima, tj "verifikacija" na svim drugim menjačnicama nije završila u svim mogućim udbama, službama, doznama i FBajima?ako su i na BTc-e trazili verifikaciju, a to je bilo THE MESTO ZA PRANJE $ KROZ LTC I SSUMNJIVE BANKE, BUDITE UVERENI DA STE SVOJE PODATKE OSTAVILI FBI-u, TJ. DA JE VEC TADA SVE BILO U RUKAMA VLASTI.
ja na btc-e nissam vec dugo duugo vremena.
obruc se steze.
mene preko cex/a nista nisu pitali.
ne znam pise bank transfer dole restricted Serbia i mnoge druge zemlje...
A da napišeš tutorial?Ovom prilikom samo zelim da pozdravim momke sa ECD.RS (domace menjacnice) i da ih pohvalim jer su ekspeditivni i veoma profesionalno rade svoj posao.
Ni meni neće da prebaci,kao problem sa našom bankom,mada sam citao,mislim da je goldi vec pisao o tomeTaman posla citanje. Ja procitam horoskop ujutru i bude mi mnogo. Dok dodjem do kraja zaboravim ono na pocetku. Ne citati nista!
Neeeego, jel koristio neko CEX ovih dana? 8 dana cekam i nista. To se do sada nikada nije desilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari