Šta je novo?

Menjačnice

Nadam se da će sve biti u redu, ali, najviše me brine nedostatak bilo kakve informacije od njih. Nešto kao, sve ok, vaš novac je bezbedan, tehnički problemi bla bla..

I ja sam održavam neke servere i znam kada ćutim, zato što nemam pojma šta se dešava i da li ću naći rešenje, a kada odmah odgovaram sa objašnjenjem :)

stvaraju paniku u nadi da ce raja da dumpuje, oce da pokupuju jeftino, mozda uvode kdc :-devil-::D:d

Gledajte na to sa vedrije strane, moguca su tri scenarija:

Ako puknu, srozace se cena BTC-a, pa cemo ga kupiti jeftino i prodati kada se oporavi, vratiti izgubljeno i jos zaraditi. :d

Ako prezive bez posledica, sve je u redu, nastavljamo gde smo stali.

Ako prezive sa posledicama, srozace se cena delimicno, kupicemo ga jeftino, opet prodati kada se oporavi, vratiti izgubljeno, zaraditi preko i cekati da nam vrate pare. :p

U svakom slucaju ''Briga je kamata, placena na nevolju, koja se nije dogodila'' rece neko pametan, ja samo citiram. :smash:

Toliko kukate da nam se ruski bot umuvao :d
I to potpuno neprimećeno. [emoji1]

Btw,nema ovde puno kuknjave koliko je ozbiljan problem u najavi. [emoji1]

Imaju mud@ većina uključenih. [emoji1]

братья jel imas nesto za povecanje mud@?

Da popravimo trgovanja na berzi i lakse prebrodimo eventualno pucanje menjacnice. :d

Na koju foru ti ništa nije ostalo tamo sa tolikim volume u trgovini?

Btc-e je uvek imao odličnu cenu za kupovinu btc-a.

Sa tvojim kapitalom, mogao si samo tamo kupovati i prebacivati na drugo mesto za prodaju.

Samo na tom šaltanju si mogao imati ozbiljnu zaradu.....do juče.[emoji1]

Poslednja izmena:
BTC-e je uvek imao najgore oscilacije i jako slab volumen/orderbook. Tamo sam bio ukupno 20-ak dana ove godine i batalio.

Finex je najjaci, najvece oscilacije, najveci volumen. Istresem npr 70 BTC-a, oborim za 2-3$ max cenu. Na BTC-e napravis havariju.

Arbitraza izmedju ovih lokalnih berzi nije moguca. Kako mislis $ da prebacis?

Sa tvojim volumenom jedino i može tako nešto.

LTC, ETH, BTC rotacija npr.

Uplatili Zastavi 177mil dolara...(Yugo adresa)

I onda kazete da ovi nasi nista ne rade...Izgoxovali donaciju bre!

Bez zezanja...Wallet startovao 22.11.2013. sa prvih 6000BTC...moze biti svasta izvor. Poslednji veliki ulaz 11.12.2014.

Sumnjam da ima veze sa njima kao menjacnicom. Mozda je neki korisnik, ili Karpeles :)

Poslednja izmena:
Nemojte mi to raditi, sve sto imam mi je tamo, taman sto sam presao u FIAT dan pre :hair:

Ako pukne btc-e, ode ti iz fiata u bus plus :D

BTC-e je uvek imao najgore oscilacije i jako slab volumen/orderbook. Tamo sam bio ukupno 20-ak dana ove godine i batalio.

Finex je najjaci, najvece oscilacije, najveci volumen. Istresem npr 70 BTC-a, oborim za 2-3$ max cenu. Na BTC-e napravis havariju.

Arbitraza izmedju ovih lokalnih berzi nije moguca. Kako mislis $ da prebacis?
Jednostavno
Statisticka arbitraza...

Da, ime se slaže sa jednim od navodnih vlasnika BTC-e.

Lično mislim da će pare/coini da budu vraćeni korisnicima u ovom slučaju, ali je ogromna šteta već napravljena za kripto.

Ogromne posledice će pratiti ovu vest.

Koliko znam, nikave verifikacije, dokumenta, pasoše i to nismo prolazili, sve je bilo anonimno. Teško da će tek tako neko odlučiti da svima dozvoli da povuče sredstva sa berze.. ako je već po predhodnom dogovoru za ovakvu situaciju nisu sami ispraznili

Koliko znam, nikave verifikacije, dokumenta, pasoše i to nismo prolazili, sve je bilo anonimno. Teško da će tek tako neko odlučiti da svima dozvoli da povuče sredstva sa berze.. ako je već po predhodnom dogovoru za ovakvu situaciju nisu sami ispraznili

Ja sam se bogami verifikovao...Tada sam imao mnogo pa mi je trebala verifikacija za svaki slucaj.

Vratice vlasnici iz senke.

Ovaj je samo začetnik svega, jedan od učesnika.

Nikome ko je imao kapital tamo ne odgovara da se BTC-e trajno ugasi, izgubice mnogo više od coina koje su eventualno zaplenili ovim hapšenjem.

Btw, otvorena je tema.

Najbolje je da predjemo tamo.

Ljudi, o kakvim desetinama hiljada evra govorite!?!
Ima li negde tutorijal kako da pocnem? Otvoio sam nalog na Polonex ali mi je sve konfuzno, kako da prebacim evre najlakse u kripto valutu?

Kupujem btc-e kodove $, 10% provizija.... Prodajem btc po gornjem kursu

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Samo jos da nam kazes kako da napravimo btc-e kod :)

Kupujem btc-e kodove $, 10% provizija.... Prodajem btc po gornjem kursu

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
E da je po srednjem kursu NBS pa da pazarimo...[emoji12] [emoji12]
Nego oće neko da kaže kako konvertovati evriće?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Povlacio neko sa bitstampa para nakon pada BTC-e.
Traze mi da opet odgovaram na pitanja odakle mi BTC/LTC i traze dokaze?
Na sva ta pitanja sam vec odgovarao samo sto nisam morao slati dokaze odakle mi jer sam tada rekao da sam ih iskopao kao sto i jesam.

Napisao odgovore i za 45 minuta poslase pare tako da nije nista opasno.

Super. Cista glupost je sto to uopste pitaju jer koji dokaz realno mozes da ima posaljes da si ih iskopao? Mislim da je to cisto pro forme da skinu odgovornost sa sebe. Mada i onaj ko ih je ukrao nece priznati da ih je ukrao sigurno :D

Bas me zanima jel se iko javi na ovakve oglase? Cuj ga bez provizije! Pa koja je onda njegova zarada?

Druze nov sam u ovome, potreban mi je btc da bih kupio neke altove. Cilj mi je neko ko zeli da isplati novac sa menjacnice, a da ne baca pare na provizije ili da daje nekom posredniku 5-7% :)

Može li na privatnu poruku da mi se javi neko kod koga rade Cex isplate u Srbiji?

Nazad
Vrh Dno