- Učlanjen(a)
- 09.04.2001
- Poena
- 845
Nema to veze sa adresom, walleti se updatuju na nove verije ponekad u celosti i BTC i LTC su rada promenjene adrese......
Mda. A zasto su stare adrese onda i dalje aktivne?
Nema to veze sa adresom, walleti se updatuju na nove verije ponekad u celosti i BTC i LTC su rada promenjene adrese......
I to potpuno neprimećeno. [emoji1]Toliko kukate da nam se ruski bot umuvao :d
братья jel imas nesto za povecanje mud@?
Da popravimo trgovanja na berzi i lakse prebrodimo eventualno pucanje menjacnice. :d
JednostavnoBTC-e je uvek imao najgore oscilacije i jako slab volumen/orderbook. Tamo sam bio ukupno 20-ak dana ove godine i batalio.
Finex je najjaci, najvece oscilacije, najveci volumen. Istresem npr 70 BTC-a, oborim za 2-3$ max cenu. Na BTC-e napravis havariju.
Arbitraza izmedju ovih lokalnih berzi nije moguca. Kako mislis $ da prebacis?
Koliko znam, nikave verifikacije, dokumenta, pasoše i to nismo prolazili, sve je bilo anonimno. Teško da će tek tako neko odlučiti da svima dozvoli da povuče sredstva sa berze.. ako je već po predhodnom dogovoru za ovakvu situaciju nisu sami ispraznili
Vratice vlasnici iz senke.Koliko znam, nikave verifikacije, dokumenta, pasoše i to nismo prolazili, sve je bilo anonimno. Teško da će tek tako neko odlučiti da svima dozvoli da povuče sredstva sa berze.. ako je već po predhodnom dogovoru za ovakvu situaciju nisu sami ispraznili
E da je po srednjem kursu NBS pa da pazarimo...[emoji12] [emoji12]Kupujem btc-e kodove $, 10% provizija.... Prodajem btc po gornjem kursu
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
Kupujem bitcoin u vrednosti od 1000e, bez provizije, kes na ruke. Zainteresovani PM, samo Beograd.
Bas me zanima jel se iko javi na ovakve oglase? Cuj ga bez provizije! Pa koja je onda njegova zarada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari