Šta je novo?

Menjačnice

Nemam nista tamo.

Mada mislim da nema razloga za brigu, bili su i duze offline.

Mozda sprecavaju dump, mozda arbitraza usled pada, u svakom slucaju ne bih se nalazio u kozi onog sto nije prodao na $2600+.

Postoji li neki razlog zašto posle desetak sati i dalje ne stiže btc na cex i ima 0 od 3 potvrda?

A sta ti uopste znas koji je sajt scam a koji nije... ja ne znam par vas kao da nema pametnija posla nego da troluje o cemu nema pojma!

Ako te prodali BTC ili svoje lesheve od altcoina i stojite u $, pa ovde trolujete da ucatrite za gajbi piva... onda svaka vama cast

Pa jesi li ti normalan???????

sto pises ako nemas pojma, kakvih bre 66 BTC, naravno da stoka koja trguje na drugim berzama siri FUD jer je stoka koja zeli da zradai 5% na dumpu i panici!!!

nemoj se vise javljat sa glupostima o kojima nemas pojma, molim te...

danas su trolovali sa 35K, posle se ispostvi da je adresa od coinbase-a, citas gluposti po netu i prenosis a nemas pojma ko je izvor i sta mu je cilj
ma koja berza kad pukne duze od 30min krece FUD i to nije nikakva novost!

e sad dali je putin konfiskovao BTC-e servere ili su marsovci sleteli to cemo saznati iz regularnih izvora a ne iz baljezgarenja

Ne znam koliko si izgubio pa si tako nervozan. Pokusaj da sagledas situaciju realno.

ja se iskreno nadam da je sve ok. Na svu kradju koju sam imao ove godine jos mi samo fali da mi ode sve sa BTC-e... :S:

Nisam ništa pratio, ali teško da bilo kakav tehnički problem može da traje 20 sati..

plus što ništa ne pišu na twitteru, nikakve informacije..

Ruski ili ne, važi (ili je važio :S: ) za najsigurniju berzu. A zar nisu bugarin i rus osnovali? Još gora kombinacija :)

Poslednja izmena:
Molim te samo izbaci to scam, koristis taj izraz u pogresnom kontekstu..

Nemoze da prodje 5 dana bez nekog ******

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

2014 su im pokupili ko zna koliko, npr. LTC od tada ima novu adresu.
Stara npr inače i dalje radi samo se prave blesavi. Neće da priznaju, da su bili hakovani, samo doviđenja.

Evo bas pijem kafu sa ovima da btce, kazu macka im izglodjala kablove pa dok vide gde koji ide prodje vreme

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Njihov BTC Wallet - https://www.walletexplorer.com/wallet/BTC-e.com
Njihov ETH Wallet - https://etherscan.io/address/0x91337a300e0361bddb2e377dd4e88ccb7796663d

Moguce da je stvarno datacentar/ddos/fraud/hack ko ce ga znati.

Imali su i ranije ispade ali nikad ovako dugo. Takodje i ranije su bili hakovani vec.
Takodje imali su i ddos napade vec. Postoje od 2011. godine.

kad mi neko sa registracijom jun 2017 bude objasnjavao sta se desilo, onda cu stvarno znati da je kraj kriptoa, tamo sam registrovan od 2012, bilo je i ranije ispada, poslednji su za koje bih pomislio da bi uzeli nesto na ovaj nacin, sta god da je, previse dnevno zaradjuju da moraju da beze citav zivot.

Poslednja izmena:
Nema to veze sa adresom, walleti se updatuju na nove verije ponekad u celosti i BTC i LTC su rada promenjene adrese......
Mi kao korsinici mozemo samo da nagadjamo koja je berza likvidna 100%

Za sada nema infa ili nekog dokaza da su hackovani, ili da se velike kolicine cold storega pomeraju

Ako i jesu hakovani, vlasnici će više izgubiti od tog iznosa koji se navodi ako ne nadokande gubitak korisnicima.

Tako da verujem da ce sve biti ok. Potrajaće duže nego očekivano ali će sve biti ok na kraju imho.

Drugi scenario, u slučaju da se ne vrate online, i gubitak prenesu na korisnike berze, ozbiljne negativne posledice ce se preneti na ceo lanac, a ne samo na korisnike te berze. Treba gledati sa vedrije strane, onaj ko veruje u kripto, i posle svega ostane u istom, sve gubitke ce nadoknaditi na jeftinoj opremi. [emoji1]

kad mi neko sa registracijom jun 2017 bude objasnjavao sta se desilo, onda cu stvarno znati da je kraj kriptoa, tamo sam registrovan od 2012, bilo je i ranije ispada, poslednji su za koje bih pomislio da bi uzeli nesto na ovaj nacin, sta god da je, previse dnevno zaradjuju da moraju da beze citav zivot.

Nije bitnno to ko je kada registrovan, vec koliko paznaje materiju...
Sto se tice BTC-e, da li je propao ili nije to cemo tek videti, tako je nekada slavni MTGox prosao.

Nije bitnno to ko je kada registrovan, vec koliko paznaje materiju...
Sto se tice BTC-e, da li je propao ili nije to cemo tek videti, tako je nekada slavni MTGox prosao.

adresa sa 65k je mirovala od 2014 do 2017, ako neko poznaje materiju zna da ako je to bilo koja berza koristila, nece biti tako sta god da je

ko zeli da analizira moze da vidi da se coini ne micu sa adresa btc-e, i da se ne prebacuju na cold storage adrese, sto znaci da je neki problem. "slavni mtgox" je bio ocigledna prevara od samog starta, ko se malo potrudio da potrazi na vreme informacije o Karpelesu mogao je i sam to da shvati

od tih "instant" poznavalaca, pozelim da se ne pojavljujem ovde, kao sto su neki vec ranije i uradili i povukli se...

Neko jeste, neko nije. :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno