Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Podrzavam How to make it in America, Entourage naravno.
Atlantu sam samo jednu ep pogledao, ne mogu da je prosudim..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Entourage +1, ja sam doduše krenuo iz 2 pokušaja i nisam zažalio. Smorio sam se ko bure kad se završila.

Entourage kida. Obozavam tu ekipu. Iako ispod nivoa serije film je bio bas napravljen za fanove i fino je stavio tacku na sagu.

Treba mi predlog za seriju zabavnog karaktera tipa Shameless-Californication. Pozeljno da ima bar dve sezone.
Ufff ovo sam i ja hteo da pitam, znaci Entourage , Californication je bila dobra, ko bi rekao Molder iz Dosije X-a [emoji23]

Sent from my Nokia 5

Donekle je slicna i Sex&Drugs&Rock&Roll (mada nije kvalitetna kao Californication po mom misljenju)
i nesto starije Rescue Me

Ja film nisam do kraja odgledao sunce mu poljubim sad sam se setio avion je sleteo pa sam morao da gasim. Taman ću za vikend da ga dovršim, to jest odgledam ceo sve sam i zaboravio.

Black mirror, prvih par epizoda su super. Vec sa drugon seozon se ponavljaju i slicne teme gadjaju, nisam stigao dalje od druge sezone.

Druga sezona Shooter odlično počela.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne moze edit na post iznad.

Sada gledam i netflix počeo da daje serije na kašičicu tj nedeljno po epizodu... ne shvatam poentu ali ajde.

Svoje original serije ili one koje pokupe od ostalih televizija?

Ako mislis na Shooter, to nije njihova serija nego kupe seriju za emitovanje u odredjenim regionima (izbacuju valjda sutradan od zvanicnog emitovanja u USA).
Posto serije na TV obicno idu nedeljno tako i oni pustaju.

Yes u pravu si, pise netflix original za shooter a izguglah da je ustvari usa network zadužen.
Mora biti da je taj fazon onda.
Ozark deluje zanimljivo, počeo prvu epizodu.

Uhvatio da gledam Sense8... Odgledao prve dve epizode... Smucilo mi se gledajuci propagiranje LGBT-a... Dovoljno sam video da ne zelim da gledam dalje. Alt+F4 i shift+del. Ne treba mi smece na kompu.

Silicon Valley сам почистио све епизоде које су до сад снимили. Жив сам се исмијао. Препорука ако неко хоће добру "ИТ" комедију.

GoT

Zasto nema vise seond sons ekipe? Izbaceni su? Zbog cega?

Ako se dobro sećam, ostali su da održavaju mir u oslobodjenim gradovima

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Onda nisi video mnogo glumica [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ili mozda ima drugaciji ukus od tebe ;)

@nova
Slazem se Riley je preslatka bio sam prijatno iznenadjen kada se razgolitila :d

Malogrude sarenokose? :d

Ozark završio prvu sezonu za dva dana i prijatno me iznenadila. Preporuka. 7/10

Tek sam sad procitao Tozin review druge epizode i oplakao :D

Inace, ako arja kad tad dozivi starost (fiktivno bar), lagano moze da je glumi Sarah Jessica Parker?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno