Svaka cast prijatelju, odigrao si ovu igru pravo hahaJa uradio transfer Syscoina sa Bittrex na Poloneix prodao Syscoin za BTC ...prodao BTC za USDT pa kupio ponovo BTC pa opet prodao BTC za USDT i srecom sinoc mi se zatvori nalog za prodaju BTC-a
Pogledajte prilog 233631
Pogledajte prilog 233632
Ako padne SysCoin na 0.06-0.08 ulecemooo!
@student i svako ko razmislja da na brzinu zaradi preko ICO-a nek pogleda.... i razmisli
https://twitter.com/SEC_News/status/889946003725537287
i to klizeci sa dve noge sa ledjaRazmislio i trazim novih 5-6 da uletim.
kad ostanes bez gaca bice fino, ali znajuci te neces uci sa vise od 1%![]()
Ja sam usao u monero jer realno ocekujem da se svi krimosi sveta iz BTC-a prebace u neki od anonimnih coin-a.... ova vest i ono oko mtgox-a sto ce uskoro izaci na videlo je da anonimnosti u BTC nema! (sto po meni i nije lose barem ne za mene )
U dash necu jer je dash privatan coin, jedino u monero verujem i jedino je najanje vredan od svih
Ja sam usao u monero jer realno ocekujem da se svi krimosi sveta iz BTC-a prebace u neki od anonimnih coin-a.... ova vest i ono oko mtgox-a sto ce uskoro izaci na videlo je da anonimnosti u BTC nema! (sto po meni i nije lose barem ne za mene )
U dash necu jer je dash privatan coin, jedino u monero verujem i jedino je najanje vredan od svih
Da, cene su neverovatno stabilne uzevši u obzir dešavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari