Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ICO coini su skam. Čast izuzetcima

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

kad ostanes bez gaca bice fino, ali znajuci te neces uci sa vise od 1% :D

Da li i na koliko ulazite u ETH? Cenim da je sub $200 i .075 ok cena za ulazak, još samo da BTC-e proradi... :)

Ko zna sta se se desiti sada. Mozda i ode dole. Sacekaj malo.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da, nije trenutak za ulaganje. Iako mala po obrtu u poredjenju sa nekim berzama, btc-e je bitna i stara berza, ako se ispostavi da je gotovo, sigurno će uneti nestabilnost u celu kripto priču

Sama frka s BTC-om je dovolja da se dobro zamislis oko ulaganja. A ako BTC-e pukne slucajno drz-te gace. BTW, ja imam lepo kolicinu na BTC-e.

Momci, jel čuo neko za Safex? Vredi li da se upušta u tu kriptovalutu sada ili da se čeka?

Ja sam usao u monero jer realno ocekujem da se svi krimosi sveta iz BTC-a prebace u neki od anonimnih coin-a.... ova vest i ono oko mtgox-a sto ce uskoro izaci na videlo je da anonimnosti u BTC nema! (sto po meni i nije lose barem ne za mene )

U dash necu jer je dash privatan coin, jedino u monero verujem i jedino je najanje vredan od svih

Ja sam usao u monero jer realno ocekujem da se svi krimosi sveta iz BTC-a prebace u neki od anonimnih coin-a.... ova vest i ono oko mtgox-a sto ce uskoro izaci na videlo je da anonimnosti u BTC nema! (sto po meni i nije lose barem ne za mene )

U dash necu jer je dash privatan coin, jedino u monero verujem i jedino je najanje vredan od svih

Zeljko sta mislis o syscoin-u? Sajt mi deluje ok. deluju ozbiljno. I idu na p2p plus na to da rade sa ebay i slicnim online retail platformama.

Disclamer:
Nemam syscoine niti nesto garantujem za njih samo meni licno deluju jako interesantno.

Pa nista ne mislim previse ih ima na trzistu da bi znao koji ima neku sansu...... na svim ti fazonima uvek imas bar 5+ coina a i pitanje koji je fazon potreban i realan....
Ja samo pratim trendove, sad mislim da je vec jedno vreme manija ka anonimnim coinima, ne mislim da ce i jedan prekriti BTC pa cak i LTC ali da neki od njih imaju snasu to da....

slazem se u potpunosti :)

Ja mislio da ce od juce poceti potop kad ono cak se zeleni. Sta mislite dal ce biti velikog pada pre prvog ili ne?

Da, cene su neverovatno stabilne uzevši u obzir dešavanja.

Pa ako ce biti neki veliki pad, okrivice split, sada ne dozvoljavaju da problemi oko btce uticu na to, nista im ne znaci strpiti se par dana, odreci se zarade odnosno uloziti istu da pokriju dumpove. A posto nema naglih padova, ne zuri se ni sa dumpovima :) damage control

Preciznije, ja sam očekivao panic sell/buy, masovna povlačenja sa drugih berzi, usporavanje rada i potom zatvaranje poloniex-a uz pad cene svih valuta za minimum oko 50-70%, propadanje mase shitova i dugogodišnji oporavak od svega.

Ali nisam hteo da mračim. [emoji1]

Sada mogu da napišem kada sam omašio.

Poslednja izmena:
Ma osladile su im se pare, samo da nema lopova, sto upravo ovo oko btce moze da bude koristeno u pozitivne svrhe, tipa da i ako vas pokradu, novcici su sigurni, bice vraceni kad tad bla bla, definitivno se moze koristiti u pozitivan marketing... Pa onda kada napumpaju, kazu npr trebace jos godinu dana da se vrate sa btce onda ide pad i tako dalje i tako blize, ovo trziste je prelako manipulisati i prejednostavna je para za velike igrace :D

Kupujem btc-e ,$ kodove, uz proviziju 10%

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

I ja sam iznenađen. ne mogu da kazem prijatno jer sam vecinom u fiatu, ali ocito da je BTC postao imun na ova desavanja, koja bi na sigurno, pre godinu, oborila cijenu za pola vrednosti. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno