Lavazza nije uopste toliko dobra kafa

Sve sto ide kao BREND nije toliko dobro, jer moraju da nivelisu ukuse, pa onda nesto mora da strada

Bolja je od Minas, Penias, C, Don i ostalih grasaka kod nas
Meni Rioba Gold i Platinum nisu promenili ukus, a imam ih skoro godinu dana. Rioba Etiopija slicno. Ali to su extra gorke kafe, preprzene, bas da bi se nivelisao ukus.
Cak i Costa Coffee kada sam uzeo espresso, videlo se da ne moze da stoji dugo (dosta duze od ovih iz Koffeina, ali opet ne toliko puno). Mada on je i stajao po barem mesec na carini obicno

Kada je Misko prodao Costa fransizu, odjednom je usporila dostava.
Ne verujem da bi i ja video razliku za Lavazzu koja stoji na pijaci/buvljaku, ako nije pakovanje otvoreno. Nemoj uopste da vas cudi niza cena, oni to ili (redje) uzmu preko grane, gde je inace jeftinije, ili (uglavnom) kupe kada je u marketima na nekoj extra rasprodaji (em vrate PDV mozda), i onda prodaju po vecoj ceni.
Konkretno Dolce Gusto znam da nakupuju kada se prodaje sa aparatima, pa aparat prodaju po blesavim cenama, pa kafu prodaju po nekim naizgled finim cenama

Pogledajte poakovanje, ako ima nasu nalepnicu, onda je ovo drugo. Ako nema, onda jos bolje, iz uvoza je bolja sigurno.
P.S., ako nekome treba neka kafa, koja se prodaje u Austriji, verovatno cu imati mesta u koferu za nesto sitno. Samo za atipicne, ko inace ne moze drugacije da nabavi, ne zanima me da donosim nekome zbog zarade ili da oni samo jeftinije prodju