Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Protekle nedelje je pao najveći sajt za trgovanje narkoticima i svime ostalim i ovaj pad je posledica toga. I pre par godina se desio nagli pad valute kada se desilo nešto slično. Zna se na kakvim transakcijama počiva vrednost bitcoin-a...

Poslednja izmena:
Protekle nedelje je pao najveći sajt za trgovanje narkoticima i svime ostalim i ovaj pad je posledica toga. I pre par godina se desio nagli pad valute kada se desilo nešto slično. Zna se na kakvim transakcijama počiva vrednost bitcoin-a...

Jos je nvidia usla u taj svet :).

Gde si Stade,nije te bilo 100 godina....

^^Jel dodao i ono "projektil,kometa...gazi po ajfonu i samsungu" ili je vec bilo? [emoji23] Kada vidis takve paljevine,sve je jasno,a plus ima pet negativnih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Desile su se mnoge stvari koje uticu na taj pad, ali verujem da ce do kraja godine sve kriptovalute biti na vrednosti iz kraja aprila-maja ili vise.

https://www.kupujemprodajem.com/Huawei-Nexus-6P-10-10-NOV-NOV--48260281-oglas.htm

Prvobitno tekst oglasa je bio drugaciji, pise u naslovu "NOV NOV" i prva recenica, "Telefon je nov!" i ja pitam jel ima neki dokaz o datumu kupovine i o tome da je nov, on kaze pa telefon nije nov, ja reko pa na dva mesta pise da je nov i onda doda ovu drugu recenicu i blokira me :)

Nisam mogao ranije da se javim zbog posla. Odmah posle pročitanog posta, kontaktirao sam i ja dotičnog prodavca, eto da vidim šta će da odgovori. Ovako je teklo dopisivanje:

Prvo sam ga kontaktirao preko KP poruka.
Screenshot_2017-07-17-12-17-53-346_com.android.chrome.png

On je odgovorio na tu poruku (obrisana je od strane KP nakon prepiske sa njim), a odmah je poslao i SMS iste sadržine, gde je i nastavljeno dopisivanje.
Screenshot_2017-07-17-12-18-57-428_com.android.mms.png

Njegov krajnji odgovor je vrlo NSFW, klasika :)
Screenshot_2017-07-17-12-19-23-247_com.android.mms.png

Evo i dokaza da mi je odgovorio na moju prvu poruku na KP.
Screenshot_2017-07-17-12-18-25-874_com.google.android.gm.pngScreenshot_2017-07-17-12-17-45-875_com.android.chrome.png

Dakle, posle kompletne prepiske, na KP poruke sam hteo ponovo da pročitam njegov odgovor, ali tamo je bilo samo moje prve poruke.
Ne brinu mene prodavci kao što je ovaj. Žao mi je samo što KP zaštitnički stoji iza ovakvih (mada to se već odavno zna) i na čiji buvljak ulazim samo baš kada moram.

Ovih 5 negativnih vise govore od tih 400 "pozitivnih"
Klasican idiJot.

Da,klasican balkanac da tako kazem prvo je fin kad mu to ide u korist kad vidi novonastalu situaciju odmah drugi covek pun kp takvih ne mogu posteni prodavci da zive od njih....

Ne vredi nastavljati se. Ako ti ne odgovara, nastavis dalje, nema razloga obrazlagati svoj stav jer licno sam ubedjen da to nikog na svetu ne interesuje sem samog obrazlagaca. Posebno sto neko tipa ovog romona moze da se nakaci i da vredja. Uzvrati mu istom merom i pici dalje.

Poslednja izmena:
Pa sto je najgore,nigde nije napisao da su telefoni novi,tako da se tu ogradio sa onim da su "samo" aktivirani. Sto se vakuma tice,najmanji problem je zalepiti celofan,pod tim bi naravno trebalo da se podrazumeva i da je telefon nov/neotpakovan,ali na kp izgleda da se nista ne podrazumeva i da nista nije kako bi trebalo da bude [emoji23]

Dobar neki covek. Brine se o nama i zeli da nosimo najbolje telefone [emoji4]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Vakum ali malo koriscen

d7512a42c42bf35e74dc19a6fd849a8e.jpg

Ovo stvarno postaje cirkus.Evo ga još jedan biser, treba neko da mu objasni da je ekran 300€
IMG_0246.PNG

Naravno da ima raznih ludaka.A kakve to veze ima sa ovim

Problem je. Sto polomljeni iphone moze da bude preko 400e, a ostali ne.

Capture1.JPG
dugme.JPG

Ovaj s7 edge je skinut lak sa home dugmeta. Prodavac nista o tome nije napisao u oglasu.

Poslednja izmena:
"Problem je. Sto polomljeni iphone moze da bude preko 400e, a ostali ne."

Jos jedna od antologijskih izjava.Mada, kad pogledamo kolicinu nepismenosti moze se oprostiti.

Nepismen mozda jeste ali zato zna jako lepo da pravi duple naloge i psuje moderaciju javno i preko PM i naziva ih prevarantima iako on koristi forum samo zarad trgovine... sto znaci...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno