Šta je novo?

Menjačnice

Takodje sinoc sve radi na cex-u ne maracite, samo preko proxyja, vpna itd. A da treba biti oprezan treba idemo u fiat dok ne vidimo gde ovo vodi.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Ponovo radi bioskop :) - ostalo na pm

Sada drugo pitanje, posto sam preko SyberGhost 6 usao na cex ali vidim da jos nije stigao eth koji su juce ovi pustili sa poloniex posto je 8 dana bio na na odobrenju da ga puste , jel to sada ima veze sto sam iz Srbije i hoce uopste stici sada taj eth na cex ili je sada ovo pojeo vuk magarca.

I tako sad ni vpn nece 2FA confirmation ne radi pise try again later...

Cex radi kroz Opera VPN.

Od jutros ni Tor ne pomaže!
Za sada, i jedino, neki dobar VPN.

Preplavite ih pitanjima/problemima oko logovanja. Možda porade na tome (na cex mislim).

Jedno pitanje jel moguce posle transakcije kada polo oznaci kao complete i dobije se txid da ne predje na drugu menjacnicu vec 2 dana ? A txid ne mogu da nadjem na etherscan-u ?

Jedno pitanje jel moguce posle transakcije kada polo oznaci kao complete i dobije se txid da ne predje na drugu menjacnicu vec 2 dana ? A txid ne mogu da nadjem na etherscan-u ?

ako ne postoji TX na blockexploreru znaci da je menjacnica ili njen wallet u toku slanja zeznuo i nigde nece ista stice dok ista ne ponovi slanje... (posto je ETH u pitanju on od prvih dana ima taj problem i nisu ga nikad resili, jednostavno menjacnica na 24h bi trebalo automatcki da proveri koje transakcije nisu prosle i posalje ih ponovo)
Ako ne prodje za 24h otvori ticket i cekaj, samo to mozes

@student ma kakav cex to je gotova prica, nema vise da se prica ko gde vuce, pa nek se sami svi snalaze, ovako se njih 1000 sjati i krcka po 10-50$ transakcije i smara po bankama i forumima dok se ne blokira

Poslednja izmena:
Ako neko moze da mi posalje na pp koju karticu da narucim sa interneta da bi mogao sa krakena da saljem pare kroz sepa transfer, bio bih mu veoma zahvalan

ako ne postoji TX na blockexploreru znaci da je menjacnica ili njen wallet u toku slanja zeznuo i nigde nece ista stice dok ista ne ponovi slanje... (posto je ETH u pitanju on od prvih dana ima taj problem i nisu ga nikad resili, jednostavno menjacnica na 24h bi trebalo automatcki da proveri koje transakcije nisu prosle i posalje ih ponovo)

@student ma kakav cex to je gotova prica, nema vise da se prica ko gde vuce, pa nek se sami svi snalaze, ovako se njih 1000 sjati i krcka po 10-50$ transakcije i smara po bankama i forumima dok se ne blokira

Pa to se lako resava fee politikom. Lepo naprave da do 500€ provizija bude 100€, 500-2000 50€ a preko 1-2% i cao. Eliminise se silna kolicina mikrotransakcija bez problema. A mali nek se udruze pa smanje pritisak, ako je uopste to u pitanju.

Iskreno sto se tice Cex-a ja se osjecam krivim iz zelje da pomognem (tada kad sam prvi isprobao cex i prenio iskustva) starim rudarima nisam ni slutio da ima i da ce biti toliko glupi ljudi koji ce ici po bankama provjeravat raspitivat se kontaktirat cex raznoraznim pitanjima, nisam bio tada svjestan toga i zato sam pisao javno o cex-u kao najboljem nacinu povlacenja love od cryptovaluta.

Prvo sam sebi skocio u stomak jer je Bosna prva nastradala zbog opet pominjem glupi ljudi koji su se upetljali u mining, naravno da nisu samo u Bosni ljudi glupi vidim to se polako ali sigurno prelilo i na Srbiju....ono sto hocu da kazem iz ovoga sam nesto naucio.
Umjesto da povlacim lovu po najboljem kursu i bez provizije sada sam licno primoran da placam velike provizije za povlacenje love (nije mi niko kriv za to), ali skola se skupo placa u buducnosti, apsolutno ali apsolutno nece mi padati na pamet da nekom pomazem, a pocetnici ce viditi na svojoj kozi kako je tesko nesto otkriti i naci rijesenje.

Sve je bilo napisano, objasnjeno, nije niko htio citat nije moglo fino, e kad nije moglo onda nece moci nikako. Iskreno se nadam da ce biti obustavljene sve isplate/svi nacini povlacenja jer bolje nismo zasluzili!

Iskreno sto se tice Cex-a ja se osjecam krivim iz zelje da pomognem (tada kad sam prvi isprobao cex i prenio iskustva) starim rudarima nisam ni slutio da ima i da ce biti toliko glupi ljudi koji ce ici po bankama provjeravat raspitivat se kontaktirat cex raznoraznim pitanjima, nisam bio tada svjestan toga i zato sam pisao javno o cex-u kao najboljem nacinu povlacenja love od cryptovaluta.

Prvo sam sebi skocio u stomak jer je Bosna prva nastradala zbog opet pominjem glupi ljudi koji su se upetljali u mining, naravno da nisu samo u Bosni ljudi glupi vidim to se polako ali sigurno prelilo i na Srbiju....ono sto hocu da kazem iz ovoga sam nesto naucio.
Umjesto da povlacim lovu po najboljem kursu i bez provizije sada sam licno primoran da placam velike provizije za povlacenje love (nije mi niko kriv za to), ali skola se skupo placa u buducnosti, apsolutno ali apsolutno nece mi padati na pamet da nekom pomazem, a pocetnici ce viditi na svojoj kozi kako je tesko nesto otkriti i naci rijesenje.

Sve je bilo napisano, objasnjeno, nije niko htio citat nije moglo fino, e kad nije moglo onda nece moci nikako. Iskreno se nadam da ce biti obustavljene sve isplate/svi nacini povlacenja jer bolje nismo zasluzili!

Bosnu su zabranili jer nismo usvojili neke zakone o terorizmu po nekim EU Standardima

Problem je sto sam vec cekao 16 dana da mi approve-uju sada cu cekati jos toliko da pogleda ponovo ticket. Mislim stvarno ...

mislim da idete u skroz pogresnom pravcu, nakon 20+ zalbi ako je razlog ono sto mislimo da jeste, zaista ce uslediti ne samo perma ban IP zemlje, vec ce i iskljuciti srbiju kao podrzanu zemlju, a onda ce posle biti kuknjave zbog zarobljenih sredstava.

Nemojte zatrpavati support, bice kontra efekat...

ocekujte uskoro prvu srpsku menjacnicu u vlasnistvu zna se koga...

Definitivno treba napraviti poseban thread, sa pozivnicama, za stare pouzdane clanove crypto zajednice. Goldi druze shvatam te potpuno, hvala za Cointelect, Cex.io verovatno necu ni uspeti da koristim. Od januara 2014. sam u crypto svetu i ni jedan dolar jos nisam podigao, ovi juce krenuli da kopaju i sada ce za 100-200 evra sve da zahebu!
A moderatori bi mogli malo da rade svoj posao i da brisu svakakve postove, jer verujem da je ovako i njima na stetu..

Previše je postova, pisanja. Ne moze to niko da kontroliše.

Kao sa izborima. Kakav god da si, u odredjenom obimu moraš deliti sudbinu svih oko tebe koji glasaju kako glasaju i biraju i za tebe.

Onda lepo forum kriptovalute da bude zatvorenog tipa samo za članove koji su ovde barem godinu dana, i imaju 200 poruka.
Od starih i iskusnih rudara ovde je ostalo samo par entuzijasta. Ostalo je za deponiju.

napravite grupu negde drugde, van foruma, i ne ubacujte one koje ne znate...

Definitivno treba napraviti poseban thread, sa pozivnicama, za stare pouzdane clanove crypto zajednice. Goldi druze shvatam te potpuno, hvala za Cointelect, Cex.io verovatno necu ni uspeti da koristim. Od januara 2014. sam u crypto svetu i ni jedan dolar jos nisam podigao, ovi juce krenuli da kopaju i sada ce za 100-200 evra sve da zahebu!
A moderatori bi mogli malo da rade svoj posao i da brisu svakakve postove, jer verujem da je ovako i njima na stetu..

1+ svaka ti je ko njegoseva!

Nazad
Vrh Dno