Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Sta je bre ovo? Ne mogu da otvorim mnogo sajtova ( uglavnom stranih )
Skk rade ovi iz kopernikusa??? :smash:
Da li neko ima iskustva sa jotelom, da li su bolji od kopernikusa?

Izgleda da je reseno

Krenula je neka prodaja od vrata do vrata... Ako zakucaju otvorite mogu da vam ponude 3,4 meseca gratis za usluge :)

Krenula je neka prodaja od vrata do vrata... Ako zakucaju otvorite mogu da vam ponude 3,4 meseca gratis za usluge :)
Kakva prodaja? Šta prodaju? Pošto sam ja već potpisao ugovor jedino ako ne nude fixni telefon

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

To je meni jako sumnjivo, to od vrata do vrata, jer se desavalo ranije u mom kraju da su tako isto isli neki ljudi i predstavljali se kao radnici Kopernikusa, a u stvari su bili TESKI PREVARANTI i LOPOVI.

U pitanju je centralni i juzni deo Srbije za sada.
Nije prevara, ostavite podatke pa vas kontaktiraju u vezi potpisivanja ugovora. Ili ako koristite drugog provajdera i imate npr 3,4 meseca do kraja ugovora ponude vam taj period gratis.

Nista se ne placa, nista se ne potpisuje na licu mesta. Imaju kartice i majice, kackete sa novim logom Kopernikusa.

U mojoj ulici u Loznici postavili kablove na bandere pre dvadesetak dana i od tada nista, ne znaju kada ce nastaviti radove. Komsija isao vec tri cetiri puta kod njih, gospodja koja radi tamo nije znala da kaze kada ce moci da se izvrsi prikljucenje.

Kopernikus odise cistim bezobrazlukom. Cekam da pozovu za obnovu ugovora zbog novih paketa (jer sam stari korisnik a oni jure nove), a umesto toga niko me ne pozove, a stari ugovor istekne, i cena profi paketa od 3300 se vrati na 3780 dinara... I umesto da mi ga naplate toliko, oni obracunaju 4000 dinara i plus na to cenu iznajmljenih STB-ova... Kad sam video racun nisam mogo da verujem... I ja odem tamo da pitam o cemu je rec, i pitam zasto me niko nije zvao, dobijem odgovor da to nije po regulativi firme... Bitno da je po regulativi da se naplati vise... Jedan telefonski poziv od 2 minuta... Mnogo jadan potez pogotovo jer su poceli s tim novim paketima...

I meni je stigao tako veći račun, zvao sam ih i došli su potpisao novi ugovor i ne moram da platim veću cenu već koliko je po novom ugovoru

tako je i meni stiglo, do pola meseca stara cena, od polovine nova, pa su to onda pomesali. Ja sam kada sam placao racune, samo platio koliko je po novom ugovoru...Najbolje Vam je da odete do Vase poslovnice i pitate da Vam izvuku listing, tj racun koliko ste duzni i koliko treba da platite...a ne ovako napamet...Pozz

Kog datuma u mesecu stizu racuni?
Meni nisu stigla tri predhodna racuna dok ih nisam pozvao i skrenuo im paznju pa su mi doneli, a evo ni julski racun mi jos nije stigao!

Poslednja izmena:
Stici ce... Julski racun se plaća do 20.avgusta.. Uskoro ce slati racune svakog meseca a ne kao do sada... Radi se uveliko na novinama tamo :)

Vrlo korisno bi bilo kad bi omogućili uvid u online račun, znači kad bi na sajtu otvorili sekciju "Moj Kopernikus", pa tu korisnik da vidi zaduženja, uplate, aktivne usluge, itd...

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Vrlo korisno bi bilo kad bi omogućili uvid u online račun, znači kad bi na sajtu otvorili sekciju "Moj Kopernikus", pa tu korisnik da vidi zaduženja, uplate, aktivne usluge, itd...

Da, bilo bi lepo bar kada bi racun slali i u elektronskoj formi na mail!

Biće u Q4 2016/Q1 2017.

Jel to važi i za starije stb ili samo novije?

Jel se dobija nešto tim ažuriranjem?

Pozicija 19 ne postoji, i sta je doneo novi update.

2/30

Ja sam odradio taj download tj azuriranje direktno preko tog programa tj kanala. Resiver nije prikacen na internet, samo ima vezu sa tv-om i to je to...Sve je odradjeno za 2-3 minuta...Sam odradio restart, pokrenuo se opet i radi kao sat, a razliku nisam primetio nikakvu.

Ja sam odradio taj download tj azuriranje direktno preko tog programa tj kanala. Resiver nije prikacen na internet, samo ima vezu sa tv-om i to je to...Sve je odradjeno za 2-3 minuta...Sam odradio restart, pokrenuo se opet i radi kao sat, a razliku nisam primetio nikakvu.

Sta ima na tom kanalu jer kod mene nema 19 kanal.

2/30

Kod nas je na poziciji 19 albanski lokalni kanal "TV Aldi".

Poslednja izmena:
Zna li neko kako će raditi kablovska preko ovoga?
HTB1fsaKKXXXXXagXFXXq6xXFXXX0.jpg

mislim da jedino hdcp bi mogao praviti problem ako ga koriste.

Vrh Dno