Mislim da ipak @miki92 radi u Kopernikusu zato sto je uvek imao ekskluzivne informacije pre svih, pa me zanima da l' zna koji ce to HD kanali ostati u standardnom paketu posto dosta kanala hvali u onom spisku?!![]()
O Leskovcu nema vise od pola kanala kakvo je je stanje u drugim gradovima
Mislim da ipak @miki92 radi u Kopernikusu zato sto je uvek imao ekskluzivne informacije pre svih, pa me zanima da l' zna koji ce to HD kanali ostati u standardnom paketu posto dosta kanala hvali u onom spisku?!![]()
Heh... Muzika bez granica... Počev od Bore Drljače, pa sve do Ere Ojdanića...
A koji su ovo kanali Reality 1 i 2 ubačeni u dokumentarne? Nisu valjda ovi Happyjevi kupleraji?
Pogledajte prilog 232675
Da li se STB uređaji povezuju na stare kablove, koje imam od ranije sprovedene po sobama sa tavana ili?
Nadao sam se ubacivanju vise kanala iz bivse Juge.
Iz Hrvatske : Hrt 1, Hrt 2, Hrt 3,
Rtl 2 Hr , Rtl living ,Rtl kockica ,
Rtl pasion ,Rtl crime , Rtl world....
Iz Bosne : Atv , Ftv , Obn ,Bn music ,
Face tv , Tv 1 Sa , Bht.....
Iz Srbije : Dm sat , Rt Vojvodina 1 , Rt Vojvodina 2....
Od stranih kanala : Travel , Vh 1 , Mtv ....
Jel se neko bavio otvaranjem portova?
uTorrent mi s vremena na vreme pređe iz zelene ikonice (štiklirane) u žuti trougao, a SoulSeek na svakom testu za otvorene portove fejluje, iako sve radi normalno.
Izgleda da jesam, počinje mi tako adresa. Može neki wiki članak ili nešto drugo za čitanje da vidim šta je to, pa kada ih budem zvao da ih psujem da budem makar malo informisan?Moguće da si CG-NATovan. Uđi u podešavanja rutera/modema i vidi koju ti IP dodeljuje njihov server. Ako je nešto tipa 10.xx.xx.xx - NATovan si.
Takođe, po iskustvima ljudi iz ove teme, neće da skidaju sa NAT-ovanja, već nude statičku IP za 400 dinara mesečno.
Nevezano za tebe... i posle mene u onoj drugoj Kopernikus temi čovek ubeđuje da je Kopernikus odličan provajder.
http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_elektronskim_komunikacijama.htmlOperator je dužan da pretplatnika, najmanje mesec dana unapred, obavesti na pogodan način o nameri jednostrane izmene uslova ugovora, kao i pravu pretplatnika na raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen.
Pretplatnik ima pravo da, po prijemu obaveštenja iz stava 1. ovog člana (ako nisi primio nikakav dopis da si stavljen na CG-NAT listu, još bolje po tebe), raskine ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen, na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga u vezi sa ponuđenim promotivnim pogodnostima.
Agencija može propisati sadržaj obaveštenja iz ovog člana.
Studiraš filozofiju? Vidim, ide to tebi od ruke.Upravo.
Budimo realni, nije ni njima lako u ovim teškim trenucima, te se i korisnici moraju malo prilagođavati novonastaloj situaciji, pa makar to išlo na njihovu štetu.
Ne bi bilo loše da i cena pretplate ide makar 10% gore jer opet ima nekih izgleda da će i cena nafte da skače, pa da spremni dočekamo moguće probleme i da kasnije prosperiramo znajući da smo našim odvajanjem od usta uspeli za kratko vreme da budemo svedoci stvaranja nekih novih granica u ovom novom dobu digitalnog sveta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari