Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Na portalu moj vip mi je uvek bilo u real time-u, čim završim razgovor uradim refresh stranice i odmah skine minute. Međutim portal im od danas ne funkcioniše, a radio je do juče do duše bez provere stanja, ali sa listingom :D Još uvek mi nisu odgovorili na fb šta se desilo sa portalom sada.

Kod mene preko web-a radi pregled stanja bez problema.

02_-_07_-_2017_001.jpg

Proradilo i meni nakon ponoći, s tim što mi je tražio portal da ažuriram podatke, tj broj jer ih imam 3, uneo sam onaj prvi što sam potpisao uo, i sada mi ponovo radi stanje za sva 3 broja :D Sređeno je sada sve konačno.

Potrosio sam juce polovinu megabajta na NEO2,za nekih 50 mb preko,ali jos mi ne stize poruka sa obavestenjem.

Pa kako bi te inače klepili po ušima? To je vipov trademark od dana kada su se pojavili, a u međuvremenu samo usavršavaju.

Moram da se složim sa ovim. I to je vrlo perfidno napravljeno sa tim internetom, sa nemogućnošću kontrole potrošnjr. Ima toga i kod mts, tih fora, ali nije baš tako razrađeno.
A lepo zvuči - neograničeno. Izgleda je caka u internetu. Minuti su navlakuša. Ništa u životu nije neograničeno. Bar iz mog iskustva. Sve više aplikacija traži sve više interneta.

Moram da se složim sa ovim. I to je vrlo perfidno napravljeno sa tim internetom, sa nemogućnošću kontrole potrošnjr. Ima toga i kod mts, tih fora, ali nije baš tako razrađeno.
A lepo zvuči - neograničeno. Izgleda je caka u internetu. Minuti su navlakuša. Ništa u životu nije neograničeno. Bar iz mog iskustva. Sve više aplikacija traži sve više interneta.

Oni za internet nisu ni rekli da je neograničeno.

Od 1.Jula ne mogu putem ove stranice da se ulogujem na moj vip, i vidim račun putem ove stranice: https://asmp.vipmobile.rs/asmp/Logi...mer&wrongLoginType=false&cookie=skip&level=10

Ja mogu. Ali verovatno ne vidis dugme za login, jer zbog dizajna sada izgleda sakriveno u footer! Ne mogu da kliknem na njega, nego samo ukucam pass i kliknem ENTER :)

Sto se tice neta, i ja mislim da im je to bila ideja.
Ali ljudi koji hoce neogranicen razgovor... verovatno i ne pogledaju net na tom telefonu! Tako da ne verujem da ce biti nekih bitnih iznenadjenja. Pre cemo se mi opeci sa Speedtestom, kao ne racuna se... ne racuna se dok se ne predje kvota mozda a onda DAJ PARE :)

Ako si stavio ograničenje na mobilnom šta te briga za obaveštenje?

To i ja razmišljam.
Mislio sam da govore o nečem drugom.
Bio sam u Vip poslovnici, rekli su da ne postoji mogućnost da se uplati da ti stiže obaveštenje o potrošenim MB, ali organičenje može da se setuje na fonu. Uvek malo ranije, recimo na 80% utrošenog transfera.

Trebalo bi ih cimati.

Meni to stiže.
9f82d6d992f1fc7e3ec3b539f6e072bd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pitao sam juče u poslovnici , reče mi devojka tamo da stiže obaveštenje na Neo tarifama kao i na Nova tarifama

Ala pravite nauku oko blokade neta. Ko ima akciju "mlađi od 30" on je ima automatski i besplatna je. Ko nema i ne zna da podesi ograničenje na telefonu, neka aktivira i plati mesečno nešto sitno blokadu. Ko da treba da pišete doktorat ***.

Ivane, pa do sada je bila priča da ne može da se (do)plati sitno da se postavi blokada...

Kako ne postoji kada je Gorglije pokazao da ima tu opciju na screenshotu?

Poslednja izmena:
Kako ne postoji kada je Gorglije pokazao da ima tu opciju na screenshotu?
Ja bio u Vip poslovnici, pitao sam da li imaju opciju da uplatim da mi blokiraju Net nakon 2GB (jer bih uzeo NEO2), ona kaze da nemaju takvu opciju, vec da na telefonu mogu sve to da odradim, što sam već i znao.
A to sa SS-om nisam ni pratio o čemu je reč..

Updejt za NEO tarife:
1. Nema blokade neta
2. Salju SMS za potrosenih 50 i 80%
(Tako je, ne salju kada potrosite 100%)
3. Mogu da se uplate internet dodaci ukljucujuci i "net za cet" (besplatan viber, whatsapp i fejs)

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk
Tako je, to je to..

Poslednja izmena:
Ja bio u Vip poslovnici, pitao sam da li imaju opciju da uplatim da mi blokiraju Net nakon 2GB (jer bih uzeo NEO2), ona kaze da nemaju takvu opciju, vec da na telefonu mogu sve to da odradim, što sam već i znao.
A to sa SS-om nisam ni pratio o čemu je reč..

Ma ja sam napravio SS kod mene u opcijama,i tamo pise da ima mogucnost da se blokira racun posle potrosenih svih MB.Ali ga nisam probao,mislim ne treba mi nikakva blokada,sam sam to odradio.Verovatno ce se vec neko naci kome to treba,pa ce probati dali radi ta opcija.

Ma nije to meni problem,ja sam to i podesio,nego ovde je bilo reci da Vip salje na 50% i na 80% obavestenje o potrosnji.Pa zato kazem da meni na 50% nisu poslali.

Ako imas onaj dodatni 25. NOVA paket, onda te nece obavestavati, sve dok imas interneta u tom dodatnom paketu.

Poslednja izmena:
Koliko je Neo 2 tarifa 1000 ili 1700?

Kad gledam telefon i cene po tarifama ispod modela telefona onda mi je Neo 2 1699din, a kad gledam samo ponudu za Neo tarifa pise Neo 2 999din.

Da li u Vipu gde pise ucesce mora odmah da se da toliko ili ono moze na rate? Gde pise iznos rate vazi za ratu za Ucesce?

047a9036e0daee2a1aef816152c18f92.jpg

07d26c0f9a6191737392d6971c24a478.jpg

Poslednja izmena:
Kada se uzima telefon tarife su skoro duplo skuplje.

Sent from my Redmi Note 4

Ako ima iznos pored Ucesca onda mora taj iznos da se plati odmah. Ako nema, ne mora nista.

Drugari, ne znam zasto pravite toliko dramu. Proslo je vreme kad je megabajt kostao 50din. Cak i da potrosite 200mb placate 200din preko.

Ako ne zelite da pazite na megabajte, skidate torente, ne zelite krajem meseca da razmisljate koliko vam je ostalo, NEO nije vasa tarifa, vrlo prosto.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Ma ljudi sada bar ima gomila aplikacija za kontrolu količine sadržaja zar je teško instalirati u dva klika?

Što od komaraca pravite jarca? :D

Nazad
Vrh Dno