Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Odgovor sa fb-a juče u 9h:

"Zdravo, Nemanja, vršimo optimizaciju sistema, pa je to trenutno, zamoliću te za malo strpljenja, uskoro će biti završeno. Hvala ti, što si nam se javio.
/Maja"

Pisao sam im danas opet pre 3 sata, međutim još uvek čekam odgovor :D Nije da mi treba iskreno jer imam vip online i kućni net, ali eto lepo je kada radi provera za ostale pakete sa minutima i porukama.

Updejt za NEO tarife:
1. Nema blokade neta
2. Salju SMS za potrosenih 50 i 80%
(Tako je, ne salju kada potrosite 100%)
3. Mogu da se uplate internet dodaci ukljucujuci i "net za cet" (besplatan viber, whatsapp i fejs)

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Cekaj,jel su viber, whatsapp i fejs po defaultu besplatni na NEO ili ih treba nekako aktivirati da bi bili besplatni?

Treba platiti, cini mi se 130din mesecno

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Par puta ranije mi se dešavalo na Vipu da ne mogu stanje da proverim preko SMSa ali je dosta brzo proradilo... Ovo je do sad najduže i nervira...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ne radi mi provera stanja preko aplikacije već 3 dana, u roamingu sam i ne znam kako da saznam stanje utrošenih MB iz Travel Net dodatka.

botovanje pod hitno da se smanji na 0
tema je [VIP] Postpaid paketi i promocije, ostale operatere zaobiđite, kao i generalno mlaćenje o VIPu
konstatovano je da provera stanja ne radi, sledeći post na tu temu može biti eventualno da je proradila

Radi se na tome da bude real time valjda. Cak ni u korisnickom servisu ne mogu da kažu stanje jer ga ni oni nemaju. Ala ce da pljušte reklamacije kada korisnici prekorace saobracaj... Lično sam skinuo danas preko 1 gb podataka a da me nisu isključili iako sam po poslednjoj proveri imao 600mb a imam ukljucenu zaštitu od prekoracenja neta. Videćemo sta ce uraditi :)

Pozdrav, tek sam skinuo tapatalk pa se ne snalazim najbolje, izvinite ako je vec negde odgovoreno. Planiram da predjem u VIP postpejd (sa Telenora prepaid) i dvoumim se izmedju Vip online 6 (plus dodatci za sms i minute (500 sms i 240 minuta)) i neo 4 tarife. Kontam da se online + dodatci vise isplate za mene jer koristim dosta net a vrlo malo min i por (prosek za proteklih 6 meseci mi je 270 min i 420 smsova), racunam da bih mogao da smanjim minutazu ds se uklopi u 240. Imam par pitanja.
Da li mi u vip online paketu javljaju kad sam blizu trosenja por i min (net cu ograniciti preko samog telefona)
I mene jedino brine da oni ne promene te dodatke ako shvate da ljudi vise to koriste od Nea (jer se vise isplsti), koje su sanse za to, i ima li neko iskustva sa promenama dodataka (menjaju li na bolje ili na gore)
Poredjena radi Neo 4 je 1399 a paket koji ja zelim (Vip online 6, 240min, 500 por je 1049 din)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Imate caku, do duse ne garantujem da jos uvek radi.
Posto im kasni obracun neta i to 24h, cim provalite da ste prekoracili, kupite tarifni dodatak.

Proradila provera stanja :)

Radovic, dodaci nisu garantovani nigde u ugovoru. Ali do sada se ne secam da su ikada menjani za tip tarife.

To samo informativno nije registrovao, na racunu ce svega biti.

Bilo je vec jednom, ponadali se neki :)

Evo palo i izvinjenje. Al opet su slagali, pogodite i sta.
@alfaunits
Mozda su se i ponadali, ako mislis na mene, ja nisam jer nikad ni ne budem ni blizu kraja ni minuta, ni sms, ni neta.
Nazalost za net jer je los.Screenshot_20170701-114242.png

Nisam na tebe mislio, bilo je pre barem 6 meseci, isto tako nije radila provera na kraju meseca. Nadali se ljudi (mislim da sam bio medju njima :)) da nece proknjiziti promet, ali jesu :)

Ja nisam presao limit, ali sam gledao da li ce biti u listingu i minuti od tog poslednjeg dana - jesu.

Nisam te shvatio za sta su slagali? Za net?

Ne nego da im provera nije radila dva dana, a svi ovde znamo da je bilo 4-5 dana.

Jutros sam im pisao na fb-u da je provera stanja proradila, ali se pokvario portal moj vip :D Kada kliknem da se ulogujem, samo me vrati na početak. Videću koji sada imaju diplomatski odgovor :D

Nemam tviter da pozovem Turka i uzmem mu telefon.
Imam Telenor i Vip kartice, pa sam merio ovih dana na vise mesta :d
E ali malopre me drug obavesti da hoce da predje sa Neo 4 i uzme tel. Skapirao i on koliko se zeznuo sto nije uzeo nova, bio mu je jeftiniji tel

Mislim da njegova kartica ima prioritet tako da je prosto nemoguće ga dobiti na testu :)

Sent from my Redmi Note 4

Ne znam zasto se pale neki ovde kada je normalno da je izrezirano - jok, i nije nego ce CEO da se blamira do kraja :)

Pa on ima slabije rezultate nego ja maltene bilo gde u Nisu, i u pola BGa :) A i vise od pola VIPovaca na forumu, ispada da mi imamo veci prioritet od njega ^^

Moja merenja su ka Telekom serveru, ako toliko laziraju, imamo mnogo veci problem od rezultata.

Inace, sad sam kod mojih, 4G je ispod -114dBm svugde u kuci trenutno, ali se generalno drzi na 4G i radi kako-tako, ali zeza prelaskom na 3G i kao da ne radi. Ako se stavi na 4G-only radi odlicno.
Ako predje na H+ samo (WCDMA-only), ovo je uzas kako "radi". Nema veze sa netom, kakav je bio do pre nekoliko meseci :(

@Septimuse, testove ne sme da lazira (lako ce ga Telenor/MTS prozvati, jer mogu naci koja kartica je koriscena) moze jedino da bira mesta na kojima je VIP bolji (sto dodje... mesta gde VIP ima 4G :D), ali poziv na dvoboj... bio je javan na Twitteru, prvi ko se javi sa Telenora je mogao da ucestvuje i bira mesto.

Ocitije je da je Telenor sebe zeznuo kada je napravio novu "mapu" pokrivenosti za 4G :)

Poslednja izmena:
Niko nije rekao lazirano nego izrezirano, to je velika razlika.
Lokacija po izboru, kartica ne najveceg nego kastom najveceg prioriteta setovana u sistemu samo za tu priliku (1000ks receno auto recnikom).

Poslednja izmena:
Nemam tviter da pozovem Turka i uzmem mu telefon.
Imam Telenor i Vip kartice, pa sam merio ovih dana na vise mesta :d
E ali malopre me drug obavesti da hoce da predje sa Neo 4 i uzme tel. Skapirao i on koliko se zeznuo sto nije uzeo nova, bio mu je jeftiniji tel

Neces mu uzeti telefon. On ima CEO karticu sa svim prioritetima u protoku, tako da ...

Vrh Dno