Šta je novo?

Nokia Android phones

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda ima bolji, ali secka kao da je dobio triper :d

Zato sto Emui nije sam sa sobom, mada meni na B381 sasvim solidno radi uz povremeni restart(jednom u nekoliko dana).

Mozda ima bolji, ali secka kao da je dobio triper :d

Strpi se, optimizovace to Nokia cak i na tom slabom SOC-u.
Dok ce ostali kinezi gurati specifikacije i imati ocajnu podrsku, eto tu ima sansu Nokia.

Da su se setili pa da su mnogo ranije gledali da sto manje skinuju i bloatuju kao npr Sony eto od sada Nokia... Tu je resenje.

Sent from Kin :(

Ne znam da li si ikad cackao RN4 (MIUI ili LOS ili LOS based), pa cak i starije modele RN3, R3s, Mi4c, ali to sve puca kako radi, dok ovo...

Ne znam da li si ikad cackao RN4 (MIUI ili LOS ili LOS based), pa cak i starije modele RN3, R3s, Mi4c, ali to sve puca kako radi, dok ovo...

Puca, lepo si napisao [emoji33]
I dalje ne kapiram taj hejt prema hmd-u , telefon je tek pusten u prodaju , sw nije najsjajnije optimizovan sto i nije nista cudno ni za neke top modele npr S8 [emoji24]

Poslednja izmena:
Ne čitaš lepo rečenicu, tako da onda ni ne možeš drugačije da shvatiš.

Puca (pozitivno pr. od samopouzdanja)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Hahaha, samo da izdvojim ovo:

HMD said they had taken the decision to remove the notification LED after doing some research, which means that customers outside China might not be so attached to this feature.

When it comes to your inquiry about the removal of LED from the global version, please be aware that in regards to global markets, due to specific research, a decision has been made about the removal of the LED.

Radili su kao neka istrazivanja, hahhahaha

Sent from my Xiaomi RN4x

Lepo su poceli i sad ovo.
Je l im to prodaja ide fenomenalno pa su ovo smislili? :)

Nisam video gde su smestili led na N5 ali pozicija led diode na 6ici je tako glupavo mesto da nemam reci [emoji24]
Mozda planiraju Glance da vrate XD ko ce ih znati sta planiraju.

Hahaha, samo da izdvojim ovo:

HMD said they had taken the decision to remove the notification LED after doing some research, which means that customers outside China might not be so attached to this feature.

When it comes to your inquiry about the removal of LED from the global version, please be aware that in regards to global markets, due to specific research, a decision has been made about the removal of the LED.

Radili su kao neka istrazivanja, hahhahaha

Sent from my Xiaomi RN4x

Ne znam na vasim Xiomi masinama gde je led dioda ali ovo je na china verziji ocajna pozicija...

zUlTPPb.jpg

Pa je onda bolje da je izbace skroz?

Ko je to rekao? Posto nema Glance, svakako je led dioda "bitna" posto telefon deluje kao mrtav bez toga.
Moj komentar je ocajna pozicija te led diodice, navikao sam na Z2, odlicna pizicija za led :)

8JJk7u2.jpg

Da, Sony je tu super uradio posao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U mts brošuri za juli mesec se pojavila Nokia 5 ds. Sa jedine slike se vidi da ide za 1 din uz Mix XL plus, što mu dođe 2700 mesečno.

^ dranje koze, vise se isplati uzeti duplo jeftiniji paket i doplatiti za aparat 10k ili koliko vec dinara.. Nece preko 15k biti sigurno.

Stvarno ne znam za druge pakete, samo ovaj je vidljiv u brošuri. I ja mislim da je mnogo.
Videćemo kad se zvanično pojavi.

Ako nema led diode onda je u startu Fail.

Pa da, kao i što je iPhone fejlovao zbog toga... :d

Znači Apple može da izbaci 3x skuplji uređaj nez LED notifikacija i to je ok, Samsung štanca mid range telefone bez LED notifikacija pa i to je ok, ali čim se Nokia povede istim putem to je odmah fejl. :d

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Pa da, kao i što je iPhone fejlovao zbog toga... :d

Znači Apple može da izbaci 3x skuplji uređaj nez LED notifikacija i to je ok, Samsung štanca mid range telefone bez LED notifikacija pa i to je ok, ali čim se Nokia povede istim putem to je odmah fejl. :d

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Da ali njima se moze, a HMD-u to je nedopustivo, kao i npr da izbace 3.5mm jack ;) to sme samo Apple, to je inovacija. [emoji19]

7.7 2017 [emoji89]

Sent from my Redmi Note 4

Slaba je ova Nokia 3, cekamo 5 i 6, mada me ovo sa notification LED totalno odbija. Mala i neverovatno korisna stvar.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno