Pa dobro zato si ti tu da nas podsetis da tebi radi sve ono sto nikome drugom ne radi.Neobavesten si pa zato i toliko lupanja na temu...
Viber je vec u fazi pauziranja razvoja app za w10m, ali to ne znaci da ce app nestati kako zamisljas...
![]()
Evo koliko je mrtva platforma gotovo svaki dan ide azuriranje neke app
Neka umre vise , da vam bude lakse [emoji24]
Sent from Kin![]()
Vala da znaš!
P.S. ...pa da damo više tih 40 dana!
Na ovom forumu, jedino Dejanu (L950XL) i meni (L950...) radi telefon kako treba... :d
Pa kako zaboraviste Tosu niste mi jasni? [emoji23]a vala i moja Lumia 735 radi bez greske evo sad vise i ne brojim koliko dugo tako da se i ja pridruzujem ekipi zadovoljnih korisnika
P.S. Nicam presao na CU niti to nameravam da uradim ...
Kad si već na Androidu, iskoristi priliku da se otkačiš od precenjenih MS servisa... Beži od Microsofta i ne okreći glavu.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Koristim uporedo win i android, nisam primetio nikakvu naročitu optimizaciju, osim sto MS pojedine mogućnosti prvo doda na Android verziju. Takođe, posto mi Android phone ima bolji hw učitavanja znaju da budu kraća, naročito se primeti kod OneDrive npr.Ja sam uzeo Android juče, pored WM, i neverovatno je koliko su optimizovanije MS aplikacije za droid nego za WM :-(
Meni je My tube bolja aplikacija od YT na androidu.@dejan...
Isti slučaj, samo youtube...
Zato sto ima vise opcija i generalno je full metroMeni je My tube bolja aplikacija od YT na androidu.
Bila je! Veruj mi, radi perfektno!Zasto je to plus leba ti? Gledam nesto na telefonu i ako hocu da nastavim na kompu, nece biti u history-ju..
Mytube je bila jedna od bagovitijih aplikacija, zabadala je non stop.. lol da je bolja od zvanicne.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Zasto je to plus leba ti? Gledam nesto na telefonu i ako hocu da nastavim na kompu, nece biti u history-ju..
Mytube je bila jedna od bagovitijih aplikacija, zabadala je non stop.. lol da je bolja od zvanicne.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Bila je! Veruj mi, radi perfektno!
Da windows i ta aplikacija imaju ikakvog znacaja gugl bi je odavno "ubio". 3rd party aplikacije obicno imaju vise opcija od zvanicne (kao za npr. twitter) ali podatak da ne postoji zvanicna aplikacija je bitan jer 99.9% korisnika hoce da koristi zvanicne aplikacije, znaci ne mislim na ljude koji se potrude da potraze, mislim na one koji su bitni za statistiku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari