Šta je novo?

Windows (phone) 10

Neobavesten si pa zato i toliko lupanja na temu...

Viber je vec u fazi pauziranja razvoja app za w10m, ali to ne znaci da ce app nestati kako zamisljas...

NZSKe6r.jpg

Evo koliko je mrtva platforma gotovo svaki dan ide azuriranje neke app :)

Neka umre vise , da vam bude lakse [emoji24]

Sent from Kin :(
Pa dobro zato si ti tu da nas podsetis da tebi radi sve ono sto nikome drugom ne radi.
Imas pravo aplikacije se razvijaju u tajnosti, zato ih je sve manje.

Poslednja izmena od urednika:
Na ovom forumu, jedino Dejanu (L950XL) i meni (L950...) radi telefon kako treba... :d

a vala i moja Lumia 735 radi bez greske evo sad vise i ne brojim koliko dugo tako da se i ja pridruzujem ekipi zadovoljnih korisnika :)

P.S. Nicam presao na CU niti to nameravam da uradim ...

To što je neko zadovoljan uređajem i sistemom ne znači da mu isti nisu dosadili. To će i ubiti win10m, koliko god da doteraju sistem stari korisnici kojima je dosadio trenutni model nemaju izbora za novi i zato će preći na drndroid. Ili da uzimaju par godina stare modele, što ja lično ne volim, uvek uzimam ovogodišnji model.
sent from wp10 L532ds

Sve zavisi... Prelazak na iphone bi možda uradio, ali... Ne dopada mi se način na koji prebacujem muziku u uređaj...
Android, zašto da ne, a opet... Treba da kupim uređaj sa mini. 4GB rama, da bi očekivao da u budućnosti imam podršku... I tu bi odabrao nokia preko 6ice...
I na kraju... Što me košta da sačekam još?!
Možda se u međuvremenu pojavi nešto što mi više odgovara.
W10M mi nije dosadio...

Ne košta ništa, naravno, ali sam ja mislio na korisnike koji recimo godišnje menjaju. Ima takvih dosta. Iphone nema sa dve kartice...
sent from wp10 L532ds

Nije mi dosadio windows isto kao što ni ostalim korisnicima nije dosadio os kojim se služe. Ako budem menjao za drugi model to će biti zato što mi se svideo konkretan model, a voleo bih da to bude telefon sa w10...

Sent from mTalk

Ja sam uzeo Android juče, pored WM, i neverovatno je koliko su optimizovanije MS aplikacije za droid nego za WM :-(

Ma nemoguce encarta :)

Kad si već na Androidu, iskoristi priliku da se otkačiš od precenjenih MS servisa... Beži od Microsofta i ne okreći glavu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kad si već na Androidu, iskoristi priliku da se otkačiš od precenjenih MS servisa... Beži od Microsofta i ne okreći glavu.

Ma lol :) jos kad bi iste te google servise imao na win pc-u , normalno ce da koristi ms app kad iste ima i na kompu.
Ja dok sam koristio droid vise sam imao ms app nego googlovih, od Goigle app samo sam koristio yt i store eto ono sto moram :)

Aj nabroj te MS app na Androidu koje si koristio.

One note , ms word, excell, pp, office lens ... Dovoljno da ne koristim gooogle crap.

Ja sam uzeo Android juče, pored WM, i neverovatno je koliko su optimizovanije MS aplikacije za droid nego za WM :-(
Koristim uporedo win i android, nisam primetio nikakvu naročitu optimizaciju, osim sto MS pojedine mogućnosti prvo doda na Android verziju. Takođe, posto mi Android phone ima bolji hw učitavanja znaju da budu kraća, naročito se primeti kod OneDrive npr.
Yooyo fiksacije ne vredi više komentarisati.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Meni su one note i drive nezamenjivi , lens takođe, i navikao sam na office paket. E sad, javljao mi se problem pri sinhronizovanju Note dokumenata sa lumie na drive. Čak je jedan dokument (beležnica) nepovratno oštećen. Sa druge strane Outlook mi je ekstra radio na lumiji dok me ovaj za Android nije oduševio nešto.

KOnstatovali smo da je android top, a sad mozemo dalje da pisemo i bez upadica molim :) ...

Poslednja izmena:
Zasto je to plus leba ti? Gledam nesto na telefonu i ako hocu da nastavim na kompu, nece biti u history-ju..
Mytube je bila jedna od bagovitijih aplikacija, zabadala je non stop.. lol da je bolja od zvanicne.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Zasto je to plus leba ti? Gledam nesto na telefonu i ako hocu da nastavim na kompu, nece biti u history-ju..
Mytube je bila jedna od bagovitijih aplikacija, zabadala je non stop.. lol da je bolja od zvanicne.

Bila je! Veruj mi, radi perfektno!

Dobro i dalje zabada ;)

96512038281bdebe81c2e82993754ea5.png

Vidi moze cak i da se iskljuci :) kida mytube!

Da , za usera je bolja zato sto nije ogranicena kao zvanicna...

Poslednja izmena:
Da windows i ta aplikacija imaju ikakvog znacaja gugl bi je odavno "ubio". 3rd party aplikacije obicno imaju vise opcija od zvanicne (kao za npr. twitter) ali podatak da ne postoji zvanicna aplikacija je bitan jer 99.9% korisnika hoce da koristi zvanicne aplikacije, znaci ne mislim na ljude koji se potrude da potraze, mislim na one koji su bitni za statistiku

Bila je! Veruj mi, radi perfektno!

Mozda na 950, na 550 se raspadala, a to je jedan od 3, 4 modela uopste sa Win10.. Svaki put je obecavao dev da je popravio performanse i svaki put me izdavala, i to pred ljudima uvek kad sam hteo da pustim nesto..

Neverovatno uzeo si dobar Android i znam sto posto da si sad u neverici kako sve radi i sta si sve trpeo godinama, al te iz nekog razloga i dalje drzi fanbojizam ili se pretvaras :)

Da windows i ta aplikacija imaju ikakvog znacaja gugl bi je odavno "ubio". 3rd party aplikacije obicno imaju vise opcija od zvanicne (kao za npr. twitter) ali podatak da ne postoji zvanicna aplikacija je bitan jer 99.9% korisnika hoce da koristi zvanicne aplikacije, znaci ne mislim na ljude koji se potrude da potraze, mislim na one koji su bitni za statistiku

Sreca pa Google je pustio YT api za developere pa ne moze hitlerski da zabrani drugima uzivanje u tome servisu koji je odavno globalnog karaktera ;) to MS ne radi , pitam se sto Google radi ;) ne zaboravi koliko miliona ljudi koristi W10 na PC-u pa nema YT app ... a evo Apple ce jos malo izbaciti modernu Itunes app za W10 ...
Te alternative poput MyTube su itekako funkcionalne , da nisu odavno bi se ugasile :)

@Boris Lozac prvo 520 pa onda 550 i ocekivao si savrsen dozivljaj, reci mi da li u tom cenovnom ranngu i danas Android koristis ?! :banana:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno