Almost all supported Windows Phones are already running Windows 10 Mobile Creators Update
Pogledajte prilog 232019
http://www.windowslatest.com/2017/0...pdate/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Mene je navigacija isto iznervirala par puta bas onako momacki... Moras biti bas koncentrisan kad je koristis, inace ode u djavola.
Juce, idem na neku plazu (na Lefkadi sam trenutno), do koje ima asfaltiran put, i ona me posalje nekom kao precicom (a ne znam da li bih 200m ustedeo) - precica je bukvalno kozija staza... Sreca pa sam odmah shvatio gde me salje, nastavio "glavnim" putem, pa se posle spustio do mora (putem koji je i sam prilicno strasan i neprijatan)...
A i do Grcka me nesto bio slao kuda ne treba, ne secam se sad najbolje... Mada, hajde, sto se desava i drugim navigacijama, ali ovo juce je bio bas fejl.
Sent from a fantastic Lumia 950 XL
Mape sa Fluent se bukvalno vuku na telefonu, očigledno neće dobiti RS3 jer ne može da izvuče to, osim ako ne bude opcija da se Fluent ugasi.
Isto važi za mape.
One note je izgleda konačno sređen, redizajniran i fluidniji nego ranije.
Ja sam odavno digao ruke od tog. Godinama koristim one note za pc, ali ovo nema veze sa pc verzijom, samo je ime isto, mada bi notepad bilo tacnije ime. Osim funkcionalnosti, ajde da je koristim kao notepad smetalo mi je sto stalno pravi backup na klaud i da se to ne moze iskljuciti, mislim imam podatke koje ne treba da budu na claudu :/
Onda sam redom probavao 3rd aplikacije i najvise mi je odgovarala Note+.
Ne mozes tako reci, mape sa fluent dizajnom rade lepo, cak i u battery saver modu ako nisi primetio onda se automatski fluent elementi gase, da bi se manje bat trosila...
Na slabijim telefonima mozda si u pravu ali na ovim sa 3GB rama nije bas kao sto pricas..
Npr Store su doterali sada se od nule otvara za sekundu ili dve sto je zaista jako brzo u odnosu na period pre 6 meseci ili jos gore pre godinu dana... Jos jedan dokaz da MS nije na vreme neke stvari forsirao... Mnogo MS freakova je krivilo snapdragon zbog toga , hahahaha budale.
Sent from Kin![]()
Konkretno po cemu zaostaje mobile verzija sa pc verzijom app One Note?!
Istina lakse je koristi na PCu to je dobro poznata stvar, ovako i na telefonu je itekako funkcionalna ..
![]()
Ne mogu ucitati moj note sa pc-a na telefon, cak ni read only.
Na pc note mi je snimljen na usb i gde utaknem usb note se sinhronizuje.
Ne mogu importovari fajlove u note, tipa pdf, excel, word, mislim da samo slike mogu.
Note na pc vodim na 4-5 nivoa, a na telefonu je samo jedan nivo.
Znam da me je jos nesto nerviralo, sa sortiranjem, ali zaboravio sam sta![]()
A jel mozes da iskljucis cloud sync?
Tapatalk Classic for WP
Pasvord protection postoji već neko vreme.
Sent from mTalk
Ok, lepo je sto sada ima.
Na pc koristim 2007 verziju offica koju sam platio, pa onda malo teze preci na novu verziju kada sve radi i na staroj. A ne mogu trenutno okaciti screen shot posto sam na odmoru.
Kada sam kupio win phone upravo je najveci razlog bio da koristim one note, i svasta sam probavao i nista nije valjalo ne kao na pc, nego ni kao podsetnik na staroj nokiji. Note + je odlican podsetnik u rangu stare nokije. Ako se dobro secam ranije se one note gusio kada ima puno teksta?
Da one note moze kao sto moze na pc, odma bi kupio 950ku, ovako, neka hvala note+ i ok.
Tapatalk Classic for WP
Ne vredi ti ne kapiras da postoji win 32 app One Note i UWP verzija ... odmaraj pa kad se vratis videces o cemu se radi![]()
Jos uvek ne radi Live tile na store-u i na edge-u, neverovatno postali su gori od meeGo. Katastrofa. Ne znam da li da uradim Update na CU posto bi morao preko insider-a ne znam kako radi. Za lumiu 930 nisu dali Cu update, jedino preko insider-a.
Gori od MeeGo ma loool. Vidi se da nisi koristio N9
Sent from Kin![]()
Pa propsce sistem kao sto je prpao i meeGo. Jos malo pa nece imati nista za njega. Sledece sto ocekujem da izbace je Viber. Barem rade pozivi i SMS, bolje ista nego nista![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari