RADOVI NA UNAPREĐENJU MREŽE
Poštovani korisnici,
Želimo da vas obavestimo da zbog radova na unapređenju mreže, u petak, 30.06. i u subotu, 01.07. može doći do povremenih prekida u radu usluge fiksne telefonije.
Izvinjavamo se unapred na eventualnoj neprijatnosti, a naša tehnička služba učiniće sve da ovaj proces bude završen u najkraćem roku, nakon čega ćete neometano moći da nastavite sa korišćenjem usluge fiksne telefonije.
Za sva dodatna pitanja, molimo vas da kontaktirate naš kontakt centar na broj 0113010110.
Hvala vam na razumevanju.
Dragi korisnici IKOM telefonije,
Od 01.07.2017. godine kratki kodovi za korišćenje naprednih funkcija će biti promenjeni. Instrukcije možete pogledati ovde
Za više informacija Kontakt centar vam stoji na raspolaganju na 011/30 10 110.
Da li mogu da izbegnem ovaj ruter nekako i da mi ostane ovaj modem? Imam svoj wifi router i to malo bolji (Asus ac88u) koji me odlično služi i radi sigurno mnogo bolje nego taj ubee.Ubee jeste ruter, ima wifi 2ghz i 5 ghz i iza portove ako hoces da zakacis za pc itd. Lak interfejs za podesavanje.
Radi solidno, neces imati problema.
Edit: eventualno mozes da zahtevas cisco da ti donesu, posto cisco ima bridge mode.
30.06.2017.
DINAMIKA SLANJA RAČUNA
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da dolazi do promene u dinamici slanja računa. Korisnici osnovnog paketa kablovske televizije račun za period jul-avgust dobiće u septembru, dok će korisnici digitalne televizije i interneta račun za jul dobiti u avgustu.
Plaćanje računa možete izvršiti u svim SBB poslovnicama, u kojima možete da dobijete i savete prilikom odabira usluga, ili možete pozvati IKOM kontakt centar na 011 3010 110.
Vaš IKOM
Evo sad sam dobio call centar, rekla mi je da ce mo moci da zadrizimo nase pakete ili da predjemo na SBB pakete...
Ja sam tu u delu oko Mileševske ka Bulevaru, radi mi net normalno. Jedino što je oko 2 ujutru bio neki prekid, ne znam dokle je trajao.Vračar ne radi od jutros, ruter ne dobija IP adresu
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
To teško da će da se desi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari