Kad banuju nalog ima neke notifikacije ili dok je ps+ ikonica tu sve je ok ? Sunce im..
I onda te Sony priupita zašto koristiš UK adresu ako si iz Srbije i otkačiMa ako moze da se resi, nije ni to neki problem samo zvanje. Uplati se par dolara za Skype i cao. Nego razna potpitanja mogu biti problem. :-
Sent from my iPhone using Tapatalk
I onda te Sony priupita zašto koristiš UK adresu ako si iz Srbije i otkači![]()
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ne kazes da si iz Srbije :d A i ako kazes, mi nemamo PSN region, par puta sam iskreno to rekao US chat podrsci i to je to, razumeju koliko toliko :d
Pogrešio sam, Slovenija ranije nije imala, sad ima.
Kad to zvanično krene, onda se podrazumeva kompletan plasman toga na pravi način, tu je i marketing, reklame na tv-u I za konzole i za igre itd... mnogo to menja stvari.
Ma da bre, bas ih briga odakle si, razgovarao par puta sa njima nikad nikakav problem oko toga.
Postoji li workaround za PlaystationApp za nas iz Srbije ? Nece ni sa VPN-om da odradi kako treba, uvek je not available in region a ne skida mi se sa nekih drugih sajtova apk..
I kao sto to biva uvek u zivotu, iskrslo nesto ozbiljno u sekundi, pozdravljam se sa vama na nekoliko meseci mozda, ako izadje oglas na benchu za konzolu ko je kupi ucinio mi uslugu. Sve najbolje gameri![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari