Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad banuju nalog ima neke notifikacije ili dok je ps+ ikonica tu sve je ok ? Sunce im..

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ma ovo sam napisao samo da se ne uzbudjujete ako popijete ban, jer ce to vaziti privremeno dok Sony ne resi... Naravno da vam nece ostati banovan nalog zauvek.

Kad banuju nalog ima neke notifikacije ili dok je ps+ ikonica tu sve je ok ? Sunce im..

Jednostavno ne mozes da se ulogujes, ni da igras. A mislim da i mejl dobijes. Ako necete da vas smara to idite offline cisto na 24 sata i mirni ste.

Poslednja izmena:
Hvala. Ma sedim tu nema sile moram leaderboard u Crashu da pratim :D

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Dobro me podseti da ga konacno upalim :d

Ma ako moze da se resi, nije ni to neki problem samo zvanje. Uplati se par dolara za Skype i cao. Nego razna potpitanja mogu biti problem. :-

Sent from my iPhone using Tapatalk
I onda te Sony priupita zašto koristiš UK adresu ako si iz Srbije i otkači :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ne kazes da si iz Srbije :d A i ako kazes, mi nemamo PSN region, par puta sam iskreno to rekao US chat podrsci i to je to, razumeju koliko toliko :d

Na koju li su foru Hrvati izvukli zvaničan PSN za sebe tako brzo, da mi je znati... mnoge EU zemlje to nemaju ni dan danas.

Pa ja cenim da tu nema neke posebne fore, već samo zakoni i propisi koji su kompatibilni sa PSN uslovima i naravno procena u smislu isplativosti.

Jer npr. kod nas možeš da vratiš posle 14 dana bez navođenja razloga sve što si kupio online. A npr na PSN-u kad si kupio kupio si. Nema refund ni pod razno.

I eto ga odmah žešći problem za dolazak PSN-a ovde.

Naravno da su ti razlozi, ali ima još nešto sigurno, pošto recimo Slovenija nema psn, a ne verujem da ne ispunjava uslove...

Nisu zaludni d’ igraju po ceo dan. Mnogo rade. I ovi iz PSN-a rekli “nema ovde ‘leba”. Haha

Pogrešio sam, Slovenija ranije nije imala, sad ima.

Kad to zvanično krene, onda se podrazumeva kompletan plasman toga na pravi način, tu je i marketing, reklame na tv-u I za konzole i za igre itd... mnogo to menja stvari.

Poslednja izmena:
Ako neko slucajno ima onaj ps+ nosioc ili kako to vec ide ,dacu mu 200-300 dinara,koliko god... da mi pozajmi na 5 minuta samo da upotpunim poslednji trofej u Unchartedu za platinu i odmah vracam.

Ako neko bude drage volje :d ,nek mi se javi u inbox

Poslednja izmena:
Pogrešio sam, Slovenija ranije nije imala, sad ima.

Kad to zvanično krene, onda se podrazumeva kompletan plasman toga na pravi način, tu je i marketing, reklame na tv-u I za konzole i za igre itd... mnogo to menja stvari.

Mislim da smo mi malo tržište sa još manjom kupovnom moći.I to je za njih dovoljno_Oni bi morali da imaju tu svoje predstavništvo i da zaposle neke ljude a verujem da troškovi toga bi bili manji od zarade.

Ma da bre, bas ih briga odakle si, razgovarao par puta sa njima nikad nikakav problem oko toga.

U normalnim situacijama ih nije briga, ali ako ti se acc banuje i flaguje zbog "malverzacija" oko transakcija, gde može da upadne i ova situacija sa pp-om, ako je tačna, samo će te odjaviti.

Odavde niko i nije mogao da koristi paypal, jer je nemoguće dodati karticu tako ako niste iz Engleske.

Važno je da smo se naložili da banuju sve redom jer se jednom čoveku sa razmene igara nešto desilo, a ne znamo nijedan detalj.

Možda je imao nalog na kom je bio neki "ukradeni" kod za koji nije znao, možda je neko drugi uradio nešto što on ne zna ako je njegov nalog bio aktivan još negde u određenom trenutku. Ili je na glavnom nalogu igrao nešto što je kupljeno na drugom nalogu koji je problematičan.

Užasno je komplikovana situacija na RI, mogu sve da zamislim :).

Uglavnom, epidemije nema, osim tamo gde se desio problem koji je jasan (u Engleskoj).

Izgleda da ste navikli na hype, pa mora i ovo tako :D

Poslednja izmena:
Postoji li workaround za PlaystationApp za nas iz Srbije ? Nece ni sa VPN-om da odradi kako treba, uvek je not available in region a ne skida mi se sa nekih drugih sajtova apk..

Skini sa apkmirror, to je 100% u redu, moraš tako... I onda radi sve normalno.

Jedino da ceo google play store prebaciš na američki npr, ali stvarno nema potrebe.

Što Ivan kaže.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Postoji li workaround za PlaystationApp za nas iz Srbije ? Nece ni sa VPN-om da odradi kako treba, uvek je not available in region a ne skida mi se sa nekih drugih sajtova apk..

Ja sam uz pomoć tunnelbear programom na kompjuteru ubacio aplikaciju u moju listu i posle samo na mobilnom instalirao. Da mislio sam da će troškovi biti veći:)

Hvala ! Koristio sam neku PSN Trophy aplikaciju najvise zbog poruka dok sam ingame da mogu u nekim coop igrama da bacim tip, ovaj ps Messages deluje korektno :D

I kao sto to biva uvek u zivotu, iskrslo nesto ozbiljno u sekundi, pozdravljam se sa vama na nekoliko meseci mozda, ako izadje oglas na benchu za konzolu ko je kupi ucinio mi uslugu. Sve najbolje gameri :)

Au brate... Zar je dotle doslo?

Nadam se samo da mu je gospodja zavrnula kraljevske dragulje zbog preteranog igranja i da nije nista ozbiljno-ozbiljno pa da mora da prodaje...

Pretpostavljam neka šljaka u inostranstvu je u pitanju.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno