Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi kao da niste videli Chemistry?🙂

Odgledao sam Better Call Saul. Šta znam... Jeste malo slabija od prethodne dve sezone i dodatno su usporili priču. Ipak, desile su se neke ključne stvari, bitne za kasniju priču i na neki način objašnjavaju kako su neki likovi koji se pojavljuju u Breaking Bad, pa i sam Jimmy, postali kasnije to što jesu. Očekujem da će četvrta sezona doživeti kulminaciju i da će odvesti seriju na jedan viši nivo. Bez obzira na sve, meni je i ova sezona bila dobra.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^zatišje pred buru ali ne u smislu da 4 i 5 sezona biti brže iako možda i hoće ali će sadržaj i kvalitet sigurno biti na vrhunskom nivou. Po mojoj proceni 4 5 i eventualno 6 sezona će biti baš bap dobre. Pitanje je dokle im seže pogled na horizontu ali mogu oni lepo da razvuku seriju s obzirom da su temelje odlično postavili.

Niko ne spominje Preacher-a: pocetak 2 sezone pokid'o + od kako nema dosadnog grada i njih troje su na putu, serija je 6x zanimljivija

Krenuo sam treću sezonu Black mirror, prve dve sam gledao odavno. Mogu samo da kažem da je ovo serija 9/10, drži pažnju, svaka epizoda za sebe, podseća na Zonu sumraka, samo je radnja u 21. veku.

I svaka epizoda je vrh,mozda su me dve smorile od svih epizoda,odlicna serija!

Sent from my iPad using Tapatalk

Mene je Narcos totalno razocarao, nisam ni zavrsio prvu sezonu ...generalno sam poceo da izbegavam Netflix, produkcijski je previse genericki

Kako me smara ova 6 sezona Supernaturala. Svaka epizoda gora od prethodne. Jedva stigoh do 11 epizode nekako.
Osim one epizode u stilu X Filesa sve ostalo krs

Beyond Genius Lies Insanity

Pa Supernatural je u sustini i najbolji prvih 5 sezona - kad odlucis da ti je dosadno/dosta ti i batali - nista posebno neces propustiti.

Ja sam upravo posle pete sezone i batalio jer mi je dosadila. Prve tri sezone ekstra, sve posle toga deja vu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ova 6 najvise smara zbog
porodicnih odnosa i kako da vrate Samu dusu. Iz epizode u epizodu isto prenemaganje

Pre toga su epizode imale neku dinamiku,zanimljivost i sl a sada kao spanska serija

6 sezona zaista smara, ali nemoj uopste da slusas komentare tipa "prvih 5 je najbolje" i slicno, serija ima svoje ups and downs, ali svake sezone ima bar 5 epizoda koje su brutalno dobre, svake sezone ostavlja po jedan savrsen quote, i neki epic Dean momenat. Serija koja posebno vredi, jer ne samo da su izdrzali sad vec 13tu godinu vec rade nesto sto u amerikama niko drugi ne radi - vracaju glumce koji su skrenuli u karijeri (bankrot, bolest, itd), pruzaju priliku glumcima sa invaliditetima, i slicno

Jos malo te ceka dobar zalet, kada fokus podjednako dobiju Cas i Crowley, koliko Sam i Dean.

Mene samo zanima da li će se naći neka oblast u koju se ne razume 🙂.
Ja inace krenuo da gledam preko hbo go, zgodno mi je, idu same epizode, ima titl I ne moram da ustajem da menjam,ubacujem prevod. Entourage gledam po drugi put posle par godina od završetka. Nije to nešto specijalno kvalitetna serija ali mi odmara mozak u ove vrućine a i Ari i Jonny su carevi.
Sasvim solidna ponuda serija, jesam većinu gledao ali uvek sam za to da pogledam seriju koja mi se svidja I 2x nego neku prvi put uz mučenje.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stvar sa Supernaturalom je u tome sto je prvih 5 sezona zamisljeno kao jedna epoha i kohezivna je celina sa standardnim devijacijama monster CSI tipa. Ovo za pomaganje glumcima i slicno je lepo ali potpuno nebitno meni licno po pitanju kvaliteta programa. Sto je vise serija napredovala sve je manje dobrih epizoda (ne kazem da se ne pojavi po koji biser medju ******m ali sve je vise ******) i sve vise glupih/repriziranih epizoda i ta drama koja te smara se sve vise i vise pojavljuje - pogotovu u ovoj trinaestoj sezoni. Hocu reci ja sam sve do sada gledao ali mislim se iskreno da batalim i mislim da necu pocinjati sledecu sezonu - postali su kao cudovista u njihovim serijama - ne znaju kada da umru :d

Ja inace krenuo da gledam preko hbo go, zgodno mi je, idu same epizode, ima titl I ne moram da ustajem da menjam,ubacujem prevod.

Jel još pričamo o Supernatural? Pošto se nekoliko komentara pre i ovaj posle odnose na tu seriju a nisam siguran da sam je viđao na HBO Go...

Poslednja izmena:
Hahahah kakva ludačka 4 epizoda American Gods.

Sviđa mi se sto je uvrnuta i što ima zanimljive likove. Onaj crnja kao Anubis mi je za sada top

Zavrsio House of Cards, totalno random sezona.

Skoro dve trecine sezone grabi i rukama i nogama da pobedi u predsednickoj trci, i na kraju pobedi tek tako, zbog nekog random snimka, onaj protivkandidat se vise ni ne pojavljuje kao da se nista nije desilo, posle samo dve tri epizode on daje otkaz a tek sto je pobedio.. ne znam vise jel se njih dvoje vole ili se mrze iz dna duse, gomila nepovezanih stvari, bukvalno svaki put preskoce nesto jako bitno, kao da preskacem svaki put po jednu epizodu..

Zavrsio House of Cards, totalno random sezona.

Skoro dve trecine sezone grabi i rukama i nogama da pobedi u predsednickoj trci, i na kraju pobedi tek tako, zbog nekog random snimka, onaj protivkandidat se vise ni ne pojavljuje kao da se nista nije desilo, posle samo dve tri epizode on daje otkaz a tek sto je pobedio.. ne znam vise jel se njih dvoje vole ili se mrze iz dna duse, gomila nepovezanih stvari, bukvalno svaki put preskoce nesto jako bitno, kao da preskacem svaki put po jednu epizodu..
Ne znam da l si propratio Americke izbore, ali cela sezona je uradjena kao pandam na sta se stvarno desilo. Isto tako je i Hilari bila favorit u odnsou na Trumpa, i pobedila je sto se tice broja glasova ali je izgubila zbog Electoral collegea, isto tako je i ovaj bio favorit u odnosu na Underwooda i izgubio, kao sto je on nestao, i Hilari je nestala sa politicke scene. I underwood je dao otkaz u nadi da ce to Trump uraditi zbog milikn stvari koje se desavaju

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Ima jedna scena gde kaze da je izbor za predsednika ili vrsenje te funkcije slicno kao bavljenje nekretninama.

Poslednja izmena:
Odgledah i 3 sezonu Broen-a, odlicna je... mozda malo prezamrsena ali na nivou prethodnih sezona. Jedva cekam novu godinu i 4 sezonu.

Dobar je Bron. I ja sam za vikend završio treću sezonu. Isto tako mi je i Forbrydelsen dobar. Inace, zapalo mi je za oko u te dve serije što ima bas dosta likova koji puše. Bas mi nekako to čudno videti. U Killingu, Majer nije vidio cigaru iz usta, a Lund žvaće nikotinske žvake kao sumanuta 🙂

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno