Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

dobro. znaci kad istekne ugovorna obaveza nastavljam da placam po istoj ceni mesecno?

ako hocu da raskinem ugovor i ne koristim broj, da li moze to da se uradi telefonom, mailom ili mora da se ode kod njih na cekanje i maltretiranje.

Kako misliš posle isteka ugovora? Ugovor ne ističe, ističe ugovorna obaveza. Kada ona istekne ugovor je i dalje na snazi i redovno plaćaš sve kao i do tada. Samo imaš mogućnost da isti raskineš bez penala.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Tako je. Plaćaš sve kao i do tada sve dok ne odlučiš da raskineš ugovor. Kad odlučiš da raskineš moraš da odeš u poslovnicu i da potpišeš zahtev za raskid.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Hoces da kazes, kad istekne ugovor ako imas miks paket koji si placao sa popustom bez uredjaja mozes da nastavis da placas za taj paket. Pretpostavljam da bi to onda bilo bez popusta od 50 ili 40%

Nije mi jasno zasto ne moze da im se recimo pismeno posalje o raskidu ugovora i sl.

Poslednja izmena od urednika:
naravno, nakon isteka UO plaćaš po punoj ceni

Drugari, ako sa Mix-a pređem na KT (bez UO), da li od 01.08 mogu da se vratim na Mix ili neki drugi postpaid koji navodno spremaju ili moram da čekam ta 3 meseca što se ovde priča?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Neverovatno je koliko dopustamo da nas maltretiraju i da nam trose vreme. Normalno bi bilo npr da se sigurnosno uloguje na sajtu i da se raskine ugovor. Kartica moze da se ugasi. Ili da se javi telefonom i sl.

Možeš to uraditi na 064733

Uzimao danas 2 telefona, nokia 230... Potpisao u poslovnici i ništa nisam tražio...

Nakon sat vremena zvoni mobilni, zovu sa 064733, zahvaljuju se na nastavku saradnje i da će 2 računa ići po dinar, e sad dal od jula, jer ni oni nisu sigurni, dal će sistem povući, danas je 30-ti, ili od avgusta, ali 2 će sigurno ići po dinar, i poslaće još koju pripaid karticu, dali mi samo jednu ... :D

https://www.mts.rs/privatni/vesti/2149/upakujte-box-paket-i-putujte-jeftinije

U pravu bio alfa,opasnu hajku rade iz telekoma protiv svojih korisnika u korist kontikija.Svuda mozes birati,hoces popust,hoces uredjaj ili nesto trece.Ovde ili ces dati pare kontikiju ili neces koristiti telekom haha.Od 1 Avgusta nema popusta,ko hoce popust,dace pare kontikiju i putovace sa njima haha. :D

U tom slučaju do kraja avgusta 1 broj ide u VIP, jedan danas ugašen.

MTS konstantno je uzas tokom leta, po pitanju promena, akcija, promocija.. nije prvi put da se dobija ovaj glupi vaucer :(

Mensecini da je kod Teleoma, osim katastrofalnog ljudskog faktora, na sceni i prikriveno dopustanje osipanja korisnika kod konkurencije.

Licno, bio bih im prvi korisnik kada bi im sve funkcionisalo kao sto im funkcionise ekipa za zalbe i kvarove za DSL, tu se vidi da MTS ipak moze da popravi stvari, jedino sto to jos nije dovoljno..

Poslednja izmena:
To na dva ugovora si uzeo,ili jedan na ugovor a drugi na rate?Pa koliko ih ima koji nista ne traze. :D

Jedan na obnovljenu kontrolu troškova, ovog puta još više nego prošli put. 97 dana pre isteka uo.

Drugi na moj ugovor od 50 % , dodao telefon, popust ostao...

Jedan na obnovljenu kontrolu troškova, ovog puta još više nego prošli put. 97 dana pre isteka uo.

Drugi na moj ugovor od 50 % , dodao telefon, popust ostao...
Pa jasno da su te častili, kad si odustao od 50% i uzeo 20[emoji6]

Sent from my x600 using Tapatalk

Nisam odustao :) ostao popust 50 %, ostao ugovor stari, samo nokia plus 350 mesečno

Pa sto ne kazes da ostalo 50%,znaci i na kt i drugi ugovor ostalo 50%? To je onda novi momenat,oni kako se kome sta zalomi,ako se tu nesto zna. :D
Ti skoro potpisao na 12 meseci uo,koliko to ugovora imas covece,imas ti neke veze tamo izgleda. :)

Poslednja izmena:
Drug obnovio ugovor Miks M početkom juna, dobio 20GB free u junu, i danas mu šalju sms da slave 20 Godina i da dobija ponovo free 20GB u julu i avgustu, meni naravno nista nikada, a koristim XL paket od 2011...

Lepo ostao stari sa 50 %

0d2a894d6eea26e72541a79b0a2034ef.jpg

Na kontroli troskova nikad nisam imao popust. Obnovio ugovor. Opet ranije.

Bobane, imam vise ugovora, ali brojeve i telefone ne koristim ja. Matorcima sam uzeo ove nokie. Odlicne su im.

Šest godina na tri broja koristim 50% popusta. UO mi isticala 29.juna i hteo sam sve brojeve na KT da prebacim sa postpejda. To ne može ranije 3 meseca, mora da se sačeka istek ugovora. Najavio sam im da to želim jos u maju, pismeno potvrdili da moze, sa 50%, i u junu smanjili ozbiljno KT popuste.

Obratio sam se sa molbom da mi omoguće prelazak na KT po starim uslovima (KT 50% jer imam pismeni dopis od njih da mi je odobreno posle isteka UO) i - odbili su me.

Ponudili samo standardnu ponudu, cak ni koji mesec za badava. [emoji36] Smatram da sam doveden u zabludu, iako sam mahao njihovim papirom gde jasno pise da od 29. juna mogu da sklopim KT sa 50%.

Nije pomoglo, veoma ljubazno me zvali sa 733 da mi to kažu, dok nisam isterao na čistac da osoba koja poziva i obavestava nema nikakve ingerencije za pregovore, već samo da javi.

Ne znam imam li dovoljno osnova da se obratim Ratelu, iako sam ponovo pisao MTS-u. Sad imam razlog više jer vidim da ipak i dalje daju 50% na UO!

Probaj... cudno sto nisu ponudili koji mesec za 1. A toliko si korisnik. Meni odobrise, ali im nisam ni trazio

^ Korisnik sam od kako postoji MTS. I fiksni, ali ne i Box. Mesecni racuni za ova tri broja oko 2-3k din.

Ti si dobio 50% i na KT? Sa kojim datumom ugovora? I sa telefonom? (Jedan broj ti je na KT?)

Imas gore podatak iz aplikacije datum ugovora sa 50 %. Na kt, nisam nikada imao popust...

^ Ne znam koliko je to isti slučaj jer je skuplji postpejd u pitanju. Da l' da se zamajavam sa Ratelom (jednom sam to radio, posle tri meseca "presudili" u moju korist) i dobio sam ono što je MTS dva puta prethodno odbio. Ne cima mi se, a možda i nemam toliko dobar slucaj (samo o taj jedan njihov potvrdni email kao leverage).

Nazad
Vrh Dno