Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ne ti nego alfa. Elem, idi tamo na sajt i pročitaj uslove promocije. Nigde se ne spominje da ne može ako je potpisan aneks koji obezbeđuje popust na pretplatu.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Imam druge muke, cekam N5 ko malo dete si su.
Ali sledeca stavka je borba za 10GB uz 50% popusta.

Sent from Kin :(

Pokazao si im da na njihovom sajtu piše da nema ograničenja uz aneks+popust na pretplatu i oni kažu da to nije istina?

Pokazao si im da na njihovom sajtu piše da nema ograničenja uz aneks+popust na pretplatu i oni kažu da to nije istina?

Da li se zvanicno negde na sajtu uopste i pominje uo uz 50% popusta?
Moracu malo da se cimam oko toga, bas me zanima.
Dobro si primetio to ;)

Sent from Kin :(

Ne piše 50% ali recimo na drugim promocijama tipa onoj sa SBB ili Telenor više jasno stoji da promocija nije dostupna ako postoji popust na pretplatu ili popust a da nije onaj od 20% itd. Ovde nema ništa slično.

Verovatno nije adekvatna tema,a li posto ima veze sa Telenorom, da ipak pitam, ako neko zna. Treba mi microsd kartica od 16, ili 32 gb, class 10. Znam da je ranije bila prica da je to anjpovoljnije kupiti u Telenoru. Da li neko mozda zna koliko se krecu cene ovako neceg u Telenoru? Hvala.

Uvek je bilo jeftinije kupiti to u it radnjama.
Imas o tome temu na forumu.

Iskreno mislim da sam napomenuo da na sajtu ne pise nista ali mi ortak rece da uz tih 50% ne moze nista da se iskoristi od akcija. Pitao i "tetu" koja je u sluzbi za zadrzavanje korisnika (podneo zahtev za gasenje internet broja) i uz 50% popusta za net ili tarifu ne moze nista da se iskoristi, moze samo dupli megabajti da se iskoriste za telenor vise.

Ne mislim ja da ne govoriš istinu već ciljam na to da mene/tebe kao korisnika baš briga šta kaže teta iz te i te službe. Na sajtu pišu uslovi za promociju. Moraju to da ispoštuju. Isto kao što ako u Maxiju piše pogrešna cena, njihov problem. Dužni su po toj ceni da ti prodaju. Hoću da kažem ja bih to terao do kraja, no ne kvalifikujem se za promociju jer sam već pod UO.

Ne mislim ja da ne govoriš istinu već ciljam na to da mene/tebe kao korisnika baš briga šta kaže teta iz te i te službe. Na sajtu pišu uslovi za promociju. Moraju to da ispoštuju. Isto kao što ako u Maxiju piše pogrešna cena, njihov problem. Dužni su po toj ceni da ti prodaju. Hoću da kažem ja bih to terao do kraja, no ne kvalifikujem se za promociju jer sam već pod UO.

Bez brige nisam ni shvatio tvoj komentar kao optuzbu da lazem, mislim da mi je jednom prilikom receno da su informacije na sajtu informativnog karaktera. Uvek pise za vise informacija kontaktirajte nas na 0639000 :D.

Evo da vam ispričam za moje neprijatno iskustvo koje sam imao sa Telenorom i ispao izigran na kraju. 13.06.217 ja dobijem 20% popusta na pretplatu sa Superset promocijom i to dogovorim sa operaterom iz brige o korisnicima. Kaže on napravice Ugovor i poslaće mi kurirom. Prođu 2 dana od kurira ni traga ni glasa. Ja 15.06.2017 čujem za ovu 10 Gb promociju i pitam Telenor na Twiteru, posto čekam Ugovor da mi stigne na potpis, da li ću dobiti i ja 10 Gb promociju jer uzimam Play Plus L paket? Oni mi potvrde da ću dobiti i da ne brinem. Ipak ja odem tog 15.06.2017 u poslovnicu u Ušće i zamolim ih da li mogu odmah tu na licu mesta da potpišem Ugovor da ne čekam kurira? Oni me odbiju i kažu mi čekajte kurira. Ja rekoh ok nije problem. Kad stigne kurir stigne ionako imam potvrdu da mi sleduje i 10 Gb promocija. Kurir dođe 19.06.2017 i ja tada njemu potpišem Ugovor bez da pogledam kada je on kreiran (***** ja). Elem, posle dosta prepiski sa Telenorom na Twiteru (nakon potpisivanja Ugovora) gde me oni i dalje ubeđuju da proveravaju šta nije u redu i zašto nisam dobio promociju oni meni danas šalju info da je Ugovor kreiran 13.06.2017 i da tada nije postojala 10 Gb promocija. I zato ja ne dobih 10 Gb promociju. Tako da znate kako možete da ispadnete papani na kraju balade.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Evo da vam ispričam za moje neprijatno iskustvo koje sam imao sa Telenorom i ispao izigran na kraju. 13.06.217 ja dobijem 20% popusta na pretplatu sa Superset promocijom i to dogovorim sa operaterom iz brige o korisnicima. Kaže on napravice Ugovor i poslaće mi kurirom. Prođu 2 dana od kurira ni traga ni glasa. Ja 15.06.2017 čujem za ovu 10 Gb promociju i pitam Telenor na Twiteru, posto čekam Ugovor da mi stigne na potpis, da li ću dobiti i ja 10 Gb promociju jer uzimam Play Plus L paket? Oni mi potvrde da ću dobiti i da ne brinem. Ipak ja odem tog 15.06.2017 u poslovnicu u Ušće i zamolim ih da li mogu odmah tu na licu mesta da potpišem Ugovor da ne čekam kurira? Oni me odbiju i kažu mi čekajte kurira. Ja rekoh ok nije problem. Kad stigne kurir stigne ionako imam potvrdu da mi sleduje i 10 Gb promocija. Kurir dođe 19.06.2017 i ja tada njemu potpišem Ugovor bez da pogledam kada je on kreiran (***** ja). Elem, posle dosta prepiski sa Telenorom na Twiteru (nakon potpisivanja Ugovora) gde me oni i dalje ubeđuju da proveravaju šta nije u redu i zašto nisam dobio promociju oni meni danas šalju info da je Ugovor kreiran 13.06.2017 i da tada nije postojala 10 Gb promocija. I zato ja ne dobih 10 Gb promociju. Tako da znate kako možete da ispadnete papani na kraju balade.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Po zakonu imas pravo da odustanes od istog u roku od 14 dana.
Tako da otidji u poslovnicu, raskini pa podnesi novi.
Resena stvar.
Inace bas glupo sto su te tako izradili, mads im nije prvi put, bilo jos primera.

Bas zna on sa kime je razgovarao, mogao je to biti i Djura i Mika i Marko... Mislim da je ciganski, jeste, ali ajde, sta sad. Telenor.

Gleda li se kada je dogovarao sa operaterom ili kada je potpisao ugovor? Ja mislim da je pre ovo drugo.

Sasvim sigurno se gleda datum na aneksu a to je nažalost u ovom slučaju 13.6.

Kako je sa pravne strane ne znam, ako ima prostora da ih juri za to, treba da ih juri. Međutim praksa kaže, to na ličnom primeru mogu da potvrdim sa već 10tak aneksa, datum na aneksu je onaj kada je isti kreiran u Telenoru. Na portalu stoji kao datum početka UO onaj koji je na papiru a ne datum kada sam potpisao aneks a to je uvek bilo 2-4 dana kasnije.

To nema veze, ugovor tj UO vazi od dana potpisivanja, ako ne znas zakon kazi, meni je to malo struka i poznato mi je, pa ono...
Pozdrav.

Da pretpostavimo da si u pravu.
Postpejd korisnici koji u periodu od 15.6.2017. do 15.8.2017. godine urade jednu od dole navedenih transakcija na nekom od paketa (Prenesi Play+ L, XL, XXL, Prenesi i Surfuj+ L, XL, XXL, Premium+) ostvaruju pravo na promociju „10 GB interneta“ u naredna 24 meseca:
Onda mu sleduje 10Gb, zašto ih nema?

Po zakonu imas pravo da odustanes od istog u roku od 14 dana.
Tako da otidji u poslovnicu, raskini pa podnesi novi.
Resena stvar.
Inace bas glupo sto su te tako izradili, mads im nije prvi put, bilo jos primera.

Oni mene zavlače od 19.06.2017. Prepiska je krenula od tog dana. Celo vreme me ubeđuju da je sistemska greska i da proveravaju šta nije u redu i govore mi da se strpim. Tek mi danas javiše ovo što vam napisah. Ako je zakonski rok 14 dana on je prošao (naravno ako se gleda vreme kreiranja Ugovora).

Sent from my iPad using Tapatalk

Da pretpostavimo da si u pravu.
Postpejd korisnici koji u periodu od 15.6.2017. do 15.8.2017. godine urade jednu od dole navedenih transakcija na nekom od paketa (Prenesi Play+ L, XL, XXL, Prenesi i Surfuj+ L, XL, XXL, Premium+) ostvaruju pravo na promociju „10 GB interneta“ u naredna 24 meseca:
Onda mu sleduje 10Gb, zašto ih nema?
Pa zato i treba da ih juri, to i kazem.
Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno