Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pa i meni su, a mom caletu nece. A razlika je samo u tome sto sam ja od 2004. a on od 2011. (zvanicno) kod njih. Cak on trosi vise od mene.

Mozes posle sest meseci da dobijes 50% popust i nema veze koliko placas paket i prekoracenja vec koliko imaju zaradu na tebi (procitaj malo postove unazad i bice ti jasnije kako to racunaju). Meni su recimo odobrili 50% kad sam prelazio na prepaid i to za paket od 1000din a zeni koja je imala paket od 2200din nisu hteli da daju taj popust vec samo 20%(brojeve smo imali tad ona 8god. a ja 7god.)
Vest za one koji planiraju da uzmu jeftin telefon (za 250 do 300din mesecno) i 30% popust na pretplatu je da ce najverovatnije od sledeceg meseca ponuda biti malo drugacija (uvideli da su se zeznuli).
Inace nisam znao da mogu da se koriste dupli megabajti i telenor vise.

Ok. Cale je odlucio da ide u mts. Rekao sam mu da ce ga ovi mozda zvati. Ako zovu ostace. Ako ne ide tamo i super. Tamo ce bez ikakvog cimanja da dobije bolji paket nego ovde sa popustom.

Ok. Cale je odlucio da ide u mts. Rekao sam mu da ce ga ovi mozda zvati. Ako zovu ostace. Ako ne ide tamo i super. Tamo ce bez ikakvog cimanja da dobije bolji paket nego ovde sa popustom.

To jeste, zato je i moja zena presla u mts (dobila 50% popust odmah). Cisto da znas mts sad daje popust od 40% nema vise 50%.

Da li neko ima iskustava sa popustom 50% na biznis pakete?

Imam nekoliko brojeva na firmu i zaključio bih novi ugovor bez uzimanja telefona, ali mi nude samo 25% popusta, ili 50% više svega, za ugovor od 2 godine.
Vidim da ljudi na privatnim brojevima dobijaju 50%, pa mi je logično da bi takva opcija trebala da postoji i na biznis paketima.

Iz call centra su me kontaktirali par puta, ali nisam uspeo da postignem ništa više od inicijalne ponude.
Da li da krenem da prenosim brojeve na primer u VIP?
Kako to funkcioniše i da li može da se otkaže, ako ne dobijem famozni poziv od Telenora gde mi odobravaju 50%?

Javi samo sta si uradio i meni daju istu ponudu trenutno, a imao sam 50% na biznis paketima.

Sent from my x600 using Tapatalk

Da li neko ima iskustava sa popustom 50% na biznis pakete?

Imam nekoliko brojeva na firmu i zaključio bih novi ugovor bez uzimanja telefona, ali mi nude samo 25% popusta, ili 50% više svega, za ugovor od 2 godine.
Vidim da ljudi na privatnim brojevima dobijaju 50%, pa mi je logično da bi takva opcija trebala da postoji i na biznis paketima.

Iz call centra su me kontaktirali par puta, ali nisam uspeo da postignem ništa više od inicijalne ponude.
Da li da krenem da prenosim brojeve na primer u VIP?
Kako to funkcioniše i da li može da se otkaže, ako ne dobijem famozni poziv od Telenora gde mi odobravaju 50%?

Postoji i za biznis ali opet ono famozno pitanje "koliko si im isplativ" tj ne daju svakom 50% ni po cenu prenosa broja (licno sam ja primer). Moze da ti se desi da te ne pozovu vec samo odobre prenos i tad ne mozes da otkazes.

Javi samo sta si uradio i meni daju istu ponudu trenutno, a imao sam 50% na biznis paketima.
50% popusta ili 50% vise saobracaja? Ako je ovo prvo, koje si pakete koristio? (posto ih menjaju cesto, da li su ovi sadasnji zvanicni, ili neki raniji, ili nezvanicni?)

Mozes posle sest meseci da dobijes 50% popust i nema veze koliko placas paket i prekoracenja vec koliko imaju zaradu na tebi (procitaj malo postove unazad i bice ti jasnije kako to racunaju). Meni su recimo odobrili 50% kad sam prelazio na prepaid i to za paket od 1000din a zeni koja je imala paket od 2200din nisu hteli da daju taj popust vec samo 20%(brojeve smo imali tad ona 8god. a ja 7god.)
Vest za one koji planiraju da uzmu jeftin telefon (za 250 do 300din mesecno) i 30% popust na pretplatu je da ce najverovatnije od sledeceg meseca ponuda biti malo drugacija (uvideli da su se zeznuli).
Inace nisam znao da mogu da se koriste dupli megabajti i telenor vise.
Koji telefon je najbolje uzeti radi prodaje,to jest da što više ispeglam mesečnu pretplatu?

Ako uzmem tel i dobijem 30% popusta sa sve 10 gb neta,da li mogu da aktiviram superset?

Poslednja izmena:
Mozes ali taj telefon neces prodati po vecoj ceni od placene onda. Tada je maloprodajna cena, citaj: extra deracka.

Koji telefon je najbolje uzeti radi prodaje,to jest da što više ispeglam mesečnu pretplatu?

Ako uzmem tel i dobijem 30% popusta sa sve 10 gb neta,da li mogu da aktiviram superset?

Ja uzeo lenovo a plus i prodao ga za 5000din tako da mi ostalo nekih 100din za ratu + 1225din za pretplatu. Superset bi trebalo da mozes da dobijes uz 30% popust i 10gb posto su to zvanicne ponude.

Ako prelazim iz druge mreže u Lelenor,jedini način da se dokopam tih 30% popusta je preko ponude sa tim socijala telefonom?
Da li još imaju onu ponudu sa dve simke,tipa na jednoj surf na drugoj čavrljanje,tako nešto beše.
Nekako bi mi tih 10 giga bolje leglo na nekoj posebnoj simki.
Za super set piše da D3go radi na Lelenoru,da li se net normalno troši ili je free za D3go?

Poslednja izmena:
50% popusta ili 50% vise saobracaja? Ako je ovo prvo, koje si pakete koristio? (posto ih menjaju cesto, da li su ovi sadasnji zvanicni, ili neki raniji, ili nezvanicni?)
50% popusta. Bili su tad moja firma basic, klasik itd... Sve zvanicni paketi.

Sent from my x600 using Tapatalk

To jeste ali rata plus pretplata sa 30% popustom je manje nego full cena paketa jos ako ga prodas onda ispadne i manje.
Lenovo A PLus je 7200, ako ga prodas za 5000, to znaci otprilike 1335 te izadje Play L+.
Yep, to je vec bolje nego samo 20% popusta na tarifu.

Pretpostavljam da moze malkice bolje da se prodje sa onim low-end Nokijama eventualno. Ovi skuplji su uglavnom mnogo skuplji nego sto mogu da se prodaju.

alfa, sa cime moze da se prodje fino na play l ili xl?
nisam pratio neko vreme, gledao sam samo nokia 3

^bas ovo sto rece sing, naravno ako ti treba zbog Telenor Vise, Porodica, SuperSet ili 10GB promocije, tj. ne razmisljas o 50% popusta.

Lenovo A Plus, mozda Nokia 230 (ali trenutno je ista cena kao za A+, tako da je bolje A+). Cini mi se da je kod Tnora bila i neka jeftinija Nokia (ove najobicnije), koja je bila isplativija, nema je sada, proverih upravo.
Nokia 3 nema losu cenu, 145-150e, ali mislim da bi se tesko za 130e prodala.

Alcatel 2007X i Lenovo A1000:
https://www.telenor.rs/webshop/sr/P...ni/Alcatel/2007X/#?purchase=cosmos&tariff=209
https://www.telenor.rs/webshop/sr/P...oni/Lenovo/A1000/#?purchase=cosmos&tariff=209
Ova zadnja dva su najbolji izbor po meni, ali imaj na umu da su Outlet izdanja, sta god Telenoru to znacilo.

Sto jeftiniji telefon to je ispljatlivije. Pomenuo sam u nekom postu ranije ali da ponovim da ce telenor od sledeceg meseca da menja ponudu sto se tice tih jeftinih telefona pa nece moci da se rade ovakve kombinacije.

Sta mogu ocekivati od Tnora kao stari korisnik? Vidim spominje se neka promena za vikend. Hvala unapred, pozdrav! :)

Sta mogu ocekivati od Tnora kao stari korisnik? Vidim spominje se neka promena za vikend. Hvala unapred, pozdrav! :)

Pa budi uporan pa mozda i dobijes 50% popusta na pretplatu (sto je po meni najbolja ponuda u telenoru), a mozes i popust na telefon ako ti treba i tu je uvek 20% popusta na pretplatu koji dobijas sigurno ako ne izvuces jedan od ova dva.

Gledam sad ovaj alcatel,i tamo kaze:

"Telefon ne poseduje mogućnost povezivanja na WIFI internet ili 3G mrežu. Aplikacije Facebook i Twitter su preinstalirane na uređaj.

Jel sam ja lud,ili su oni pogresili?

Ako se odnosi na Alcatel 2007X, da, dobro je napisano, jer radi samo na 2G, ne 3G/4G. A WiFi dodatno nema.

To kako ce FB i TW Fake twattovati na 2G je drugo :D Nije tome namenjen.

Ako se odnosi na Alcatel 2007X, da, dobro je napisano, jer radi samo na 2G, ne 3G/4G. A WiFi dodatno nema.

To kako ce FB i TW Fake twattovati na 2G je drugo :D Nije tome namenjen.

Alfa kakve to krseve preporucujes... [emoji24]
Mene sramota da pomenem Nokiu 3 a ti pominjes da se uzima neki 2G ultra dumb phone XD

Sent from Kin :(

Poslednja izmena:
Uzme, i proda. Ne za njega, to nije ni bilo pitanje :)

Ni to nije bilo pitanje, ja i rekoh da nema zarade na toj varijanti, kada kupujes preko TBanke, a uzimas 30% popusta. Zarade NEMA.
Vec samo ako hoces nesto iznad 20% popusta, a zelis i SuperSet, Telenor Vise, Telenor Porodica ili 10GB, posto sa 50% popusta nema nista od toga.

Sve je to vec receno :)

Da budem malo ti sada... Jel probao neko sa 50% da aktivira 10gb? Pošto u uslovima za 10gb se nigde ne spominje da na 10gb nema pravo onaj koji je sklopio aneks uz popust na pretplatu. Piše da ne može ako je dobijen popust na uređaj. Po onome što tamo piše, 50% može da aktivira 10gb promociju.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Da budem malo ti sada... Jel probao neko sa 50% da aktivira 10gb? Pošto u uslovima za 10gb se nigde ne spominje da na 10gb nema pravo onaj koji je sklopio aneks uz popust na pretplatu. Piše da ne može ako je dobijen popust na uređaj. Po onome što tamo piše, 50% može da aktivira 10gb promociju.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Sta malo ja ? Meni ta opcija nestala iz aplikacije od kad su mi odobrili 50% [emoji24]
Da nije neki bug posto je wp aplikacija XD

Sent from Kin :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno