Šta je novo?

Xiaomi Mi5

Znači da ti se kači samo na 1800mhz 4g.. gde bude bio 800mhz nećeš imati 4g

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

E što ima stručnjaka, ovo video nisam

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Šta sam pogrešno napisao ?

Ali ne podržava lte800 znači da neće imati 4g tamo gde je bazna stanica sa tim opsegom.
Pišem dva puta isti post za džabe .

Najviše će problema biti sa Telenor 4g pošto on ima 60% stanica na lte800 pa sa VIP koji ima 30% i najmanje sa MTS koji za sada ima veoma malo stanica na 800mhz

Poslednja izmena:
hvala Pakao, kolikosam skontao ne podrzava lte800 , a ja bas Telenor

Redmi Note 4 ima lte800 ali nema fizicki taster home , dali znas koj xiaomi ima taster home a da podrzava lte800

Ni jedan koliko znam. Od xiaomija koji podržavaju lte800 tu su samo Redmi note pro 3 (Kate ) , Redmi note 4 ( s625) global i cini mi se Redmi 4x global.
Mislim imaš i xiaomi mi note 2 global sa lte800 ali je on bliži ceni od 400e pa svakako nije zanimljiv :)

Ako ti treba fizičko dugme i lte800 pogledaj lenovo p2 , jeste da ne postoji prava garancija i da je malo skuplji ali sve ima svoje .

Poslednja izmena:
Ima 4g i ima ga u svakom naseljenom mestu, zavisi od operatera

Zamolio bih te da ne dezinformises ljude sirenjem gluposti. Mi5 NE PODRZAVA LTE800 (poznat i kao band 20). Podrzava LTE1800 (band 3). Od operatera svi koriste i jedan i drugi band, ali Telenor najcesce koristi LTE800, dok LTE1800 koriste dosta redje, dok je situacija kod VIP i mts suprotna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrtite jednu te istu pricu na dve strane, a ustvari svi isto konstatujete, a ipak se svadjate. Stvarno mi niste jasni. :)

I delje ne mogu da skidam nista sa play stora a imam Android 6.0.1 Miui 8.1.2.0 ne znam u cemu je problem,jel moze neka pomoc :D

Nzm zasto nmg da ga update. Skinem na komp i prebacim na fon sve normalno i onda kad krenem on nece.

Ima li sanse ovaj prelepi model da dobije Android O zvanicno? I zasto ne?

Sent from Kin :(

Totalno je nebitno da li će dobiti O. Bitnije pitanje bi bilo da li će dobiti miui 10 ;)

Poslednja izmena:
Sta ako? Pa kazem da dobija, covece. :) Imas i LineageOS koji dosta bolje radi. Za Mi5 isto.

Nisu svi dobili Nougat, Xiaomi je spor po pitanju Android upgrade.

Gore sam napravio gresku, mislio sam na Mi4c...

Sta ako? Pa kazem da dobija, covece. :) Imas i LineageOS koji dosta bolje radi. Za Mi5 isto.

Nisu svi dobili Nougat, Xiaomi je spor po pitanju Android upgrade.

Gore sam napravio gresku, mislio sam na Mi4c...

Hvala za info :)

Sent from Kin :(

Devojka odjednom ima problem sa ghosting-om... Videcemo kako ce dalje da se ponasa ekran...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@n1tr0 Image retention?

To je do ekrana, dobro je primetila.

Koji je ekran , sharp , jdi ili lg ?

Verovatno LG :D

@n1tr0 Image retention?

To je do ekrana, dobro je primetila.

Pardon, napisah ghosting, mislio na burn-in, ali burn-in postoji samo kod AMOLED, IPS ima image retention. Valjda je stalno bio FB na ekranu poslednjih par sati i onda joj ostao tako malo da se vidi... Rekoh joj da skine temple run i da igra par minuta i nestade :)

Koji je ekran , sharp , jdi ili lg ?

Nem' pojma kako to da proverim... Vidim treba da bude u tom proc folderu, ali ja ga ne vidim ni iz jednog explorera - jel treba mozda root za to? :)

Čačkao bi po sistemu, a da nemaš root. Ccc nitro nitro [emoji12]

Ja tipujem da je jdi [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ima aplikacija na Google Play-u zove se Screen burn in tool :) Vidim ovakve stvari se dosta javljaju na LG telefonima.

Како да наместим да кад пишем поруку видим колико је још карактера остало до прве поруке? Приметио сам да ми се то не исписује.
Да ли негде може да се види укупан број минута разговора од првог укључивања телефона?

Probaj updejter apk a ako ne može onda ćeš morati preko mi flash ili adb komandi.

Sent from my Redmi Note 4

Nazad
Vrh Dno