Kad si navikao na 4G onda ti nije lepo sa 3G. Takodje mislim da su brzine bile prihvatljive, ali sto brze i stabilnije sto bolje.
-118dBm, ako je LTE800 barem, nije los signal i radi skroz OK. Do -125dBm moze LTE da radi u stvari. Isprobavao sam i na LTE1800, -120dBm radi skroz OK. Medjutim, mora biti telefon na LTE-only inace prebacuje na 3G ako ga ima. Sto ume biti slucaj ponegde, iako je VIPov LTE mnogo bolji i rasprostranjeniji od 3Ga izgleda.Prvi put sam uhvatio LTE VIP u gajbi u z polju. Da li su nešto odradili ne znam. Doduše signal je loš dosta .
Pa kad vam 3G radi bolje od 4GBig deal i 50MB dl je mnogima i vise nego dovoljno... Meni 4G toliko znaci da sam na 3G only i sve je super.
-118dBm, ako je LTE800 barem, nije los signal i radi skroz OK. Do -125dBm moze LTE da radi u stvari. Isprobavao sam i na LTE1800, -120dBm radi skroz OK. Medjutim, mora biti telefon na LTE-only inace prebacuje na 3G ako ga ima. Sto ume biti slucaj ponegde, iako je VIPov LTE mnogo bolji i rasprostranjeniji od 3Ga izgleda.
Pa kad vam 3G radi bolje od 4G![]()
Isprobaj malo cesce, vidi se razlika bitna u odzivu. Mada ne kod Telenora, tu je stvarno slabo kao 3G, kada sam ga ono probao krajem godine.
VIP LTE i MTS LTE imaju mnogo bolji odziv, ne samo u Speedtest pingu, vec i u realnom koriscenju, i naspram Telenor LTEa, a pogotovu naspram 3Ga svih mreza. Ovo za Telenor je iz iskustva krajem prosle, dakle licnog.
A za MTS i VIP je poduze licno iskustvo.
Isprobaj malo cesce, vidi se razlika bitna u odzivu. Mada ne kod Telenora, tu je stvarno slabo kao 3G, kada sam ga ono probao krajem godine.
VIP LTE i MTS LTE imaju mnogo bolji odziv, ne samo u Speedtest pingu, vec i u realnom koriscenju, i naspram Telenor LTEa, a pogotovu naspram 3Ga svih mreza. Ovo za Telenor je iz iskustva krajem prosle, dakle licnog.
A za MTS i VIP je poduze licno iskustvo.
Ja imam svega 200MB mesecno potrosnje preko mobilnog neta, pa primetim razliku, stvarno. Obican surf se primeti koliko ima bolji odziv.
Telenor 4G kada sam probao jeste bio sporiji za Viber i Twitter (oba kod mene imaju slika, mada to nije ko zna koji protok), ali surf je isto bio brzi nego na 3G.
Osecaj je prosto lepsi... osim za YT, gde te podrzavam za 3GManje stigne da bufferuje, ako pocnem pogresan klip
@Creops, ja? Primecujem razliku izmedju 3G i 4G, bas kazem Dejanu da je ima. Telenor, kada sam probao (Imao 11GB krajem godine da isprobam, gomila lokacija, vremena, 2 aparata), imao je skoro uvek dosta slab DL, tako da iako se video bolji odziv za surf, tesko se primeti na drugim stvarima, gde je brzina bitna.
Auuuuuu, da, ti imas Lumiu.
Bez sale, mislim da znas i sam sto se tice browsera na WP![]()
Kad vidim da ljudi u 2017 godini koriste 3G, a svuda imas skoro 4G, to je kao ono kupio sam smartphone, ali ne palim internet stalno. Treba vas vratiti sve jedno 20 godina unazad.
Ma jok, da sam u NS uzeo bih ozbiljniji net, ovde na selu ima samo adsl. Meni rekose u korisnickom da je ogranicen na 105/35 taj tourist sim..Ogranicena je na nekih 15/10, ako se dovoljno zalis, moci ces do 35/15 stici, Neca zna preciznije, ja se ne secam tacno brojki, ali tu su +/- 5Mbps.
Nadji nekoga ko ima VIP Vikend Net pa uzmi na dan/dva preko nje? Pogotovu sto si u NS, VIP je ipak bolji za 4G tamo, barem iz mog malog iskustva.
Jel ima neko informaciju na koju je brzinu ograničena Mts Tourist sim kartica? Pročitao negde na forumu ali ne mogu sad naći nikako..
Potrebna mi je s vremena na vreme dosta brza flat konekcija na dan-dva, a imam samo ADSL..
Hvala unapred
I ja mu predlozioNadji nekoga ko ima VIP Vikend Net pa uzmi na dan/dva preko nje? Pogotovu sto si u NS, VIP je ipak bolji za 4G tamo, barem iz mog malog iskustva.
Jel ima neko informaciju na koju je brzinu ograničena Mts Tourist sim kartica? Pročitao negde na forumu ali ne mogu sad naći nikako..
Potrebna mi je s vremena na vreme dosta brza flat konekcija na dan-dva, a imam samo ADSL..
Hvala unapred
Malo smejurije - dnevna dooza Turka :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari