Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

2 godine i 3 mora, Xperia z2 ip65 ili 67 ne znam tačno, svakako lošiji ip od s7e i nikad ni jedan problem. Koja je poenta da sam dao 400e za telefon a da ne koristim u potpunosti sve njegove pogodnosti!?

Zadnja 2 dana snimao 35 min pod morskom vodom, sve ok.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Respect za vas entuzijaste!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ni to nije loš izbor. Ja sam se iznenadio kad sam video da xiaomi mi5 radi brze i mnoooogo fluidnije od mog s7e.

Sent from my iPhone using Tapatalk
A koliko košta? Ono što valja od Kineza košta dosta, a kamera i ekran nisu na nivou Samsunga.

Kosta 250 Nov, dakle duplo manje. Sramota je da telefon koji kosta duplo vise radi losije u svakodnevnom radu.

2 godine i 3 mora, Xperia z2 ip65 ili 67 ne znam tačno, svakako lošiji ip od s7e i nikad ni jedan problem. Koja je poenta da sam dao 400e za telefon a da ne koristim u potpunosti sve njegove pogodnosti!?
Samo da znaš da telefon nije vodootporan već "vodoodbojan" (weatherproof / wather resistent) i ako ti uđe voda gubiš garanciju. Slana voda ne mora da ti pokvari išta ali je mogućnost mnogo veća nego sa slanom. Nagriza i kontakte a može i da ostane u otvorima za zvuk...
Na tebi je sada :)

Samo da znaš da telefon nije vodootporan već "vodoodbojan" (weatherproof / wather resistent) i ako ti uđe voda gubiš garanciju. Slana voda ne mora da ti pokvari išta ali je mogućnost mnogo veća nego sa slanom. Nagriza i kontakte a može i da ostane u otvorima za zvuk...
Na tebi je sada :)

+1

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Drugari, interesuje me da li se ikako može odraditi verifikacija broja za samsung health ukoliko je telefon rutovan (bog me i ubio kad sam radio update odličnog s-healtha)!

Da li MTS daje nadogradnju na 7.0 ili mora da se flesne preko Odina?
Nevični prijatelj ima S7 MM 6.0.1, a pretpostavljam da mu je isključen automatski apdejt.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

Da li MTS daje nadogradnju na 7.0 ili mora da se flesne preko Odina?
Nevični prijatelj ima S7 MM 6.0.1, a pretpostavljam da mu je isključen automatski apdejt.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Naravno daje mts nadogradnju

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ko kaze da je Samsung MT los ?
Gle kako masina kesira. :D
297f87e3f53ef5ef289b00247a6e40f0.jpg

Drugari, interesuje me da li se ikako može odraditi verifikacija broja za samsung health ukoliko je telefon rutovan (bog me i ubio kad sam radio update odličnog s-healtha)!

Teska posla, ***, posle root-a nema kajanja :)

S7E, 1. maj zakrpa.
Moja 2 radna baterija, automatika za osvetljenje, dosta sam bio napoju oba dana (jer je i takav posao), sve popaljeno, 4G...
Prvi dan:

Za noć dok sam spavao skino:

Drugi dan:

Koliko ti je star telefon?

Ovo je odlicno.

Jel su samo meni ove slike mutne?

Isto su mutne

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Koliko je zamena ekrana za s7edge? Uzet od operatera...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazovi ProMobi. Ovlasceni servis. Cenim od 250-300.

Inace nema veze odakle je uzet, moze biti i sa Madagaskara, ista ce biti cena :d

Jel neko vracao sa 7.0 na 6.0.1?Jel sve prolazi bez problema?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

A što bi to neko uopšte i radio??

Drugarov sin resetovao telefon iz rekoverija,a zaboravio sifru od google maila.Ima izgleda najnoviji update,jer ni jedan frp bypass ne prolazi.Zato pitam da li moze downgrade na 6.0.1,jer tu je lakse resiti problem.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Drugarov sin resetovao telefon iz rekoverija,a zaboravio sifru od google maila.

Kakva slucajnost...imas s7 a da ne znas sifru za gmail nalog,dok pritom resetujes fon iz rikaverija.

Poslednja izmena:
Redovna pojava kod skoro svih mojih kolega (iako nose dobre telefone).
Menjaju telefon jednom u 3, 4 godine i svaki put otvaraju novi nalog.

Sećam se, pre jedno 10 godina, otvaram kolegi nalog. Kad smo došli do lozinke tj zaštitnog pitanja (bilo marka prvog auta), ja se okrenem da ne gledam a on: đe je ovde š (qwerty tastatura za pc). Ja reko, znači Škoda a on, otkud znaš... jok vozio si Ševroleta u Berane!

Poslednja izmena:
Redovna pojava kod skoro svih mojih kolega (iako nose dobre telefone).
Menjaju telefon jednom u 3, 4 godine i svaki put otvaraju novi nalog.

Sećam se, pre jedno 10 godina, otvaram kolegi nalog. Kad smo došli do lozinke tj zaštitnog pitanja (bilo marka prvog auta), ja se okrenem da ne gledam a on: đe je ovde š (qwerty tastatura za pc). Ja reko, znači Škoda a on, otkud znaš... jok vozio si Ševroleta u Berane!
Hahahahaga [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Nazad
Vrh Dno