Šta raditi kad nece da upali ekran dok se ne završi poziv?
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Kad ste se vec uhvatili FB tu moram da pohvalim MS...
Elem na androidu nikako nisam mogao da sklonim program za FB koje je vazda trazio nadogradnju..
Na w10m uklanjanje proslo bez problema i sto je najzanimljivije sistem mi nikad vise nije trazio da ga instaliram ili nadogradim...
Prosao u update za Gestures & Touch, meni je sredio problem sa ne-paljenjem ekrana posle poziva. probao sam nekoliko puta i radi ok.
Ako se javim pa zakljucam ekran na dugmetu (sto sumnjam da iko radi) onda moram da pritisnem dugme opet naravno.
Ako je taj program fabrički ugrađen u telefon, jedino što možeš je da ga disejbluješ i neće biti aktivan. Nažalost to što proizvođači trpaju bloatware u svoje telefone je po meni ozbiljna glupost.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ti si bio ozbiljan kada si ovo pisao, pogotovo za hangouts??Mozes ti neke da onemogucis ALI oni na volseban nacin postanu aktivni i OS ti nudi da ih nadogradi...
Recimo onaj *****ni hangouts mozes da radis sta hoces i on ce uvek da ti dosadjuje...
A sto je najbolje od svega ja do sada nisam upoznao coveka da ga koristi niti me je iko kontaktirao preko istog...
E sad ni po jada da je samo taj u pitanju ima ih bar za uposliti prste tri ruke...
@MaliAbner:
Ja koristim Hangouts više nego Skype i Viber.
Skype koristim zbog kontakta iz stare firme, Viber za roditeljske grupe u škole, Hangouts i Slack za posao.
Nadogradnju možeš ugasiti za svaku aplikaciju po želji. Sve koje se automatski updejtuju će nastaviti da se updejtuju. One kojima si zabranio update ce te pitati za update samo ako manuelni klikneš na update all u play store.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa to je ok.
Kako stvari stoje sa nokia 6 uređajem, može li se tamo ugasiti ili deistalirati nešto što ne koristim?
Nisi ti koristio Samsung, možeš da onesposobiš šta želiš sa Package Disabler, nije potrebno rutovati uređaj:Nisi ti video kako Samsung ume da napuni fon čudima. Npr. Chaton![]()
Prosao u update za Gestures & Touch.
Krenuo update za CU i one koji nisu na CU W10M.
14393.1358 i 414 za CU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari