Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^rekoh, možda je mislio da tako ima bolju zaštitu tipa ako mu nešto ne odgovara on pokrene dispute i PP "reši stvar"
međutim to neće da može jer mi možemo da šaljemo novac fizičkom licu samo kao donaciju ili gift (odnosno kako već to PP vodi)
a tu nema sporova i vraćanja novca, što bi rekli All deals are final :)

Da je 700 evra po komadu, pa da razmislim...

7950.jpg

470.jpg

^^rekoh, možda je mislio da tako ima bolju zaštitu tipa ako mu nešto ne odgovara on pokrene dispute i PP "reši stvar"
međutim to neće da može jer mi možemo da šaljemo novac fizičkom licu samo kao donaciju ili gift (odnosno kako već to PP vodi)
a tu nema sporova i vraćanja novca, što bi rekli All deals are final :)

Ovo nije tačno

^^ u pravu si, tek sad vidim šta sam zapravo napisao :wall::crash:
upravo je suprotno, nemožemo da šaljemo kao donacije i poklone već samo da plaćamo za robu (kupovina).

Izvinjavam se na unošenju zabune. Ako možeš, obriši onaj post.

Poslednja izmena:
Da, to je tačno. Nema potrebe brisati, objašnjeno je kako može.

Kupio sam od ovog lika https://www.kupujemprodajem.com/70957-1-dado-svi-oglasi.htm
Asus VivoBook s200e laptop na dodir sa procesorom i3 3217u 1.8ghz i 4GB rama , danas mi stigao i i imam sta da vidim ima odozgo ulubljenje doduse neprimetno , nekoliko jacih ogrebotina ali ne velikih , ali to nije nista sta je uradio sa Asus logo , evo njegova slika:

1.jpg

Zasto je zalepio Apple logo? Ispod te Apple logo nalepnice mu fale pola Asus zlatnih slova od logo-a , na U i S , kako ih je zeznuo ne znam , evo slike kada sam odlepio:

20170612_165402.jpg

Pazite sta kupujete , on doduse ima samo 1 negativnu ocenu , ali eto vidite u drugoj slici sta uvaljuje , nigde to nije naveo u opisu oglasa.

Bas te je debelo prevario, uvalio ti laptop sa odlepljenom nalepnicom...

^^ u pravu si, tek sad vidim šta sam zapravo napisao :wall::crash:
upravo je suprotno, nemožemo da šaljemo kao donacije i poklone već samo da plaćamo za robu (kupovina).

Izvinjavam se na unošenju zabune. Ako možeš, obriši onaj post.

Čak ni ovo nije do kraja tačno.
Dakle, tehnički možemo da šaljemo novac ovdašnjem rezidentu, ali po našem zakonu, plaćanje je dozvoljeno isključivo u dinarima, ko vrši transakciju preko PayPal-a, a šalje novac u nekoj drugoj valuti čini prekršaj.
Ovo naravno važi kada se vrši transakcija između dva srpska PayPal naloga.

Jedno hipoteticko pitanje,sta da su ovoj firmi svi placali sa paypal balanca(sto ce reci niko nebi vuko pare preko kartice sa racuna iz Srbije) kako bi onda poreska mogla da utvrdi da su te uplate bile iz Srbije

---

To pomešao sa RX480?

Poslednja izmena:
Verovatno hoce da podvali nekom neukom, s obzirom i da su slike od GTX-a i da trazi avans(vecina sto prodaje RX sada trazi avans), ne bih rekao da ne zna sta je..

Cega se sve nece setiti. Ali rekao bih da rudari ipak znaju sta kupuju pa mu ovo nece proci.

Jedno hipoteticko pitanje,sta da su ovoj firmi svi placali sa paypal balanca(sto ce reci niko nebi vuko pare preko kartice sa racuna iz Srbije) kako bi onda poreska mogla da utvrdi da su te uplate bile iz Srbije

Nikako.
Jedino da traži podatke od PayPal-a.

Što vam je krivo, što ima smisla za biznis :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno