pa nista,spojices samo jednu antenu. druga nije obavezna. neki ovde kazu da su probali te wifi antene i da rade. ne bas kako treba jer nije taj spektrum,ali kao rade...tako kazu nemoj meni verovati uzmi probaj i javi nam kako radi. ja imam korner i ponekad muke s vetrom,ali brate od 115 na 97dBm nije mala stvar za obicno parce lima.![]()
Ja ga restartujem svaki drugi dan. Cak sam podesio da se sam iskljucuje u toku noci i da se ukljucuje ujutru, al ni to nije dovoljno. Mora fizicki restart.Ja sam juce prvi put restartovao ruter, nesto se zakucao. Nakon toga torrent 3+mb/s
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Pa ne znam koliko korisnika ima....al evo veceras je bas usporio. Cak i posle restarta. Nista. Moguce da je mreze preopterecena...al to nije fer. Obecali su 10mb/sMeni radi savrseno bez restarta ikakvog, mozda imate dosta korisnika u kraju?
Mislim da nije do opterecenja, oni i jesu rezervisali protok na BS za Kucni Net, tj. KN ima prioritet.Pa ne znam koliko korisnika ima....al evo veceras je bas usporio. Cak i posle restarta. Nista. Moguce da je mreze preopterecena...al to nije fer. Obecali su 10mb/s
Pozdrav ljudi, danas sam nabavio taj kucni net, uz ruter ZTE MF283+
Preko WiFi sve radi super, al imam problem sa povezivanjem kablom sa racunarom,
znam kad se povezem na klasican adsl ruter, samo utaknem i odmah radi, al ovde mi pokazuje da nema interenta, jel treba nesto posebno da se odradi u podesavanjema?
Nista se ne spominje u korisnickom uputstvu.
Probao sam sva 4 lan izlaza, probao da restartujem ruter, da cekam mozda se konektuje, al nista.
Nema podešavanja. Isto se koristi kao i kod adsla. Ubodeš i ne misliš.Samo da prebacim post na novu stranu, posto je bas zapao da bude poslednji na prethodnoj, pa ga pretpostavljam niko nije ni video.
Jos uvek me interesuje to isto. ↓↓↓
Samo da prebacim post na novu stranu, posto je bas zapao da bude poslednji na prethodnoj, pa ga pretpostavljam niko nije ni video.
Jos uvek me interesuje to isto. ↓↓↓
Čitao sam temu ranije i ne mogu da se setim da li je neko duže vreme koristio net van lokacije nista kojoj krene prijavljen? Mislim da li su pokrenuli neke restrikcije ili niko to ne prati?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Na adresi na kojoj se uzme ima prioritet u odnosu na ostale uredjaje na baznoj stanici koja pokriva tu lokaciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari