Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ja sam uzeo Note 4 Global 3/32, otvarana kutija.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam jurio Vladimira za global sigurno 20dana , bukvalno svaki dan , i nije uspeo da ga nabavi. Posle otišao kod gremlina i deluje da sam se zeznuo :)

Mislim da bi mi Vladimir dao zamenu za mrtve pixele ali ***.. to ću saznati sledeći put :) od sada samo Vladimir dok me i on ne razočara

Daj link njegov na PM da vidim ima li od 4 gb i 64 gb Note 4.
Hvala.

Kako da podesi da kad uradim tzv. čišćenje zaostalih pokrenutih aplikacija da mi i dalje ostanu neke aplikacije aktivne? Na primer Viber i Adguard?

70bbf355d9b917306bf8d190f9457107.jpg

Poslednja izmena:
Да нису закључане...повици било коју апликацију на доле и види да нема катанац....

Imaju sve zaključan katanac. Ali ipak mislim da nisi shvatio. Kada pritisem onaj X na slici dolje pri dnu, onda se naravno izbrišu sve Recent aplikacije i tada mi se zatvore i aplikacije koje su vidljive gore u vrhu lijevo kao aprimjer Viber, Adguard (najvise mi treba ta da je uvjek ukljcena)

Poslednja izmena:
oprosti. Bio si u pravu. Treba u stvari ih tek zaključati na onaj gornji lijevi katanac koji je zakljucan da bude kao otkljucan i onda se tek pojavi drugi katanac na samoj ikoni app i vidi se da je taj drugi zakljucan i samim tim zakljucana je app i na pritisak dugmeta X na dnu se opet briše spisak recents apps ali ostaju ukljucene gore lijevo.
Hvala veliko.

Poslednja izmena:
U stvari ostaju apps ove koje su zaključane i dalje u recents listi. Eh na prošlom Huawei p8 lite sam to nekako uradio u podešavanja drugačije. Izbrišu se sve apps u listi, ali ostanu ipak gore lijevo aktivne.

Jel ima neke vece razlike izmedju SINLGE i DUAL verzije kod Redmi Note 4X?
Vidim da je single sa 3/32 SNAPDRAGON 625, a dual 4/64 MTK X20. Koliko je bitan ovaj CPU?
Kontaktirao sam Vladimira pa cekam odgovor da vidim da li ima.
Mat crni je prelep.

Kolega pošalji mi na PM link za toga Vladimira da ga i ja kontaktiram.
Hvala.

P.S. Ja mislim da nema single sim, već je onaj drugi prostor predviđen ili za drugi SIM ili za memorijsku karticu.

Vidim da je single sa 3/32 SNAPDRAGON 625, a dual 4/64 MTK X20. Koliko je bitan ovaj CPU?
Mat crni je prelep.
SD ima bolju zajednicu i troši osetno manje baterije. MTK po meni ima bolju izradu i nešto veću sirovu snagu, ali performanse su tu negde, zavisno od korišćenja.

Mat crni je prelep.
Prvi put čujem da postoji singl sim...

MTK bolja izrada i zvuk.
SD bolji soc , podrška i baterija .

@radja Poslao sam ti na PM.

Onda sam ja nesto permutovao jer za 3/32 verziju nemaju obicaj da pisu DUAL u oglasu, a za verziju 4/64 pisu da je DUAL.
Znaci svi su DUAL samo se razlikuju u CPU.Najverovatnije cu uzeti 3/32 jer mi nije nesto bitno da bih doplatio 30-ak€ za 4/64.

Ala brate mili sta vi pisete i kako . Daj procitajte malo temu i o telefonu na dr mestima , pogledajte i neki reviev,pa onda pitajte ako nesto nije jasno, a ne samo jedno te isto pitanje za pitanjem i banalnost do banalnosti . Video za lenje

Jedino globalna verzija moze biti neotvarana jer fabricki ima global rom. Dok mtk i 4X moraju otvoriti da bi ubacili global rom

Ala brate mili sta vi pisete i kako . Daj procitajte malo temu i o telefonu na dr mestima , pogledajte i neki reviev,pa onda pitajte ako nesto nije jasno, a ne samo jedno te isto pitanje za pitanjem i banalnost do banalnosti . Video za lenje

Nije meni tesko da procitam, ali mi je hitno da uzmem telefon vec sutra jer sam vise od mesec dana osudjen na e1200.jpg.

Jedino globalna verzija moze biti neotvarana jer fabricki ima global rom. Dok mtk i 4X moraju otvoriti da bi ubacili global rom

Upravo zbog toga i pitam, ali svi prodavci LAZU da otvaraju zbog provere.Nije mi jasno sta proverava kad je vakum pakovanje.

Moj global kod gremlina je bio " fabrički " zatvoren

Moj global kod gremlina je bio " fabrički " zatvoren

Jel ovo pod navodnicima sarkasticno ili?
Aj ako ti nije tesko posalji na PM link od tog prodavca da ga kontaktiram.

@EDIT Sad sam dobio iskren odgovor od jednog prodavca sa KP - "Nema trenutno, svaki RN4X je otvarana kutija zbog ubacivanja Global rom-a."

Poslednja izmena:
Pa da , zato što Kinezi (ili bilo ko drugi ) mogu da naprave fabrički zatvorenu kutiju za 40sek :)

Samo Global verzije su vakuum pack kod nas.Takodje ko kupi u Kini direct China verziju moze dobiti vakuum, ali sa kineskim ROM-om. :)

Sent from my Redmi Note 4X

Samo Global verzije su vakuum pack kod nas.Takodje ko kupi u Kini direct China verziju moze dobiti vakuum, ali sa kineskim ROM-om. :)

Sad te ne shvatam ovo. Ako ja naručim sa Alija Note 4 (bez x ili pro) sa Snapdragon I to Global verziju ROM (makar tako piše u oglasu) šta ću dobiti? Global verziju u vakuum pakovanju ili ...?
Hvala.

Pa ako porucis Global verziju i trazis vakuum, velika sansa da ce to i dobiti jer nema potrebe paket da se otvara.Medjutim, Kinez ga mozda otvori da proveri da nije DOA.To moras sa njim videti kako i sta.Ili na rizik da ti salje, tvoja odluka.

OK. Ma i ne znam što je bitno je li otvarano?

Meni je stigao global iz Kine u vakum pakovanju. Doduse na carini su ga nozem isekli ali nisu skidali foliju i otvarali kutiju, vec cisto da opravdaju sto su mi uzeli 5550 dinarara.

pa bolje da otvore jer oni provere da je sve u redu, instaliraju global rom, ostave bateriju na 50%

sve zavisi i od prodavnice, ali za neglobal verziju 4x u dreamiju te upozore ako zelis global rom moraju da otvore inace stize sa kineskim pa se ti cimaj,u fantacyu svaki je otvoren bio jer oni na svakom instaliraju global rom with ota i provere ima li telefon problema. ne znam kako goldway radi, cetiri sam narucio do sad iz fantacy

Poslednja izmena:
Šta ti je Fantacy a šta ti je Goldway?

Nazad
Vrh Dno