- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
Ja sam uzeo Note 4 Global 3/32, otvarana kutija.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
SD ima bolju zajednicu i troši osetno manje baterije. MTK po meni ima bolju izradu i nešto veću sirovu snagu, ali performanse su tu negde, zavisno od korišćenja.Jel ima neke vece razlike izmedju SINLGE i DUAL verzije kod Redmi Note 4X?
Vidim da je single sa 3/32 SNAPDRAGON 625, a dual 4/64 MTK X20. Koliko je bitan ovaj CPU?
Kontaktirao sam Vladimira pa cekam odgovor da vidim da li ima.
Mat crni je prelep.
Prvi put čujem da postoji singl sim...Jel ima neke vece razlike izmedju SINLGE i DUAL verzije kod Redmi Note 4X?
Vidim da je single sa 3/32 SNAPDRAGON 625, a dual 4/64 MTK X20. Koliko je bitan ovaj CPU?
Kontaktirao sam Vladimira pa cekam odgovor da vidim da li ima.
Mat crni je prelep.
Ala brate mili sta vi pisete i kako . Daj procitajte malo temu i o telefonu na dr mestima , pogledajte i neki reviev,pa onda pitajte ako nesto nije jasno, a ne samo jedno te isto pitanje za pitanjem i banalnost do banalnosti . Video za lenje
Jedino globalna verzija moze biti neotvarana jer fabricki ima global rom. Dok mtk i 4X moraju otvoriti da bi ubacili global rom
Moj global kod gremlina je bio " fabrički " zatvoren
Samo Global verzije su vakuum pack kod nas.Takodje ko kupi u Kini direct China verziju moze dobiti vakuum, ali sa kineskim ROM-om.![]()
Sent from my Redmi Note 4X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari