Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Ja sam izleteo sa pola na 0.019 i 0.017 iz ltca...imam pola za preko 0.025 ako dobaci. Ftc je borba na 2500 satoshija....cemo vidimo

hajde iskusniji, sta ocekujete u nastavku?
Raste relativno sporo, tj nijedna zelena sveca do sad... Nju cekamo? :)

Pa svako čeka cenu koju je sebi zacrtao tj. postavio ordere i čeka da prodju...mada ima i nas koji još nismo odlučili dal' prodati na 15k ili 20k satošija...:test::eyebrows:

Ahahaha da da...u centima smo svakako na dobrom putu za jos malo cekanja

Pa old schooler...pokazuje kako treba :)...btw.ako bi skocio odjednom cica bi polomio kost vrlo brzo...nema ovde naglog pumpanja ipak su kolicine u pitanju...ciste teren pa korak...pratio sam od 2k do 2.5 kako je lepo ociscen teren...skolski :)

@karanovicz

Svakako treba pricekati jos i ostaviti dobar deo za kasniji jump :)

Moguce...Ali malo je retardirano da u 2017. vest da je neki matori konj na menjacnici ili nije izazove bilo kakvu promenu cene. Ajd development, ali listanje/delistanje ne bi trebalo da utice na bilo koga sa IQ-om vecem od broja cipela...Meni se vise svidjaju scam ICO gde brzo stress free ili zaradis ili izgubis, nema cekanja i mrcvarenja. A ovo sa LTC-om meni je teski smor u kome ne ucestvujem od 0.016-0.018, sto se mene tice moze i na 0.1 i na 0.001, pare su se uzele

pilicari, posle se ljutite :D

samo scam moze da se pumpa 3 dana pa 3 dana dumpuje, sve dok ima naivnih na poloniex-u a, nece ni to doveka

Da ali bittrex sad kopira P/D sheme poloniex-a kako bi privukao "investitore"

Ja se nadao da ce jos malo ispod, da kupim za onaj delic sto sam prodao na 3k

Moracemo docekati...nema druge...neki otpor se pojavi ali izgleda kinezi ga ruse...videcemo dalje

Nazad
Vrh Dno