Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Koliko vremena imate Vas 2 telefone?

Послато са LG-H818 уз помоћ Тапатока

Ja sam našao u Digital Vision. Jedino što sam morao da proširim otvor za slušalicu, pošto je za Redmi Note 4. Ako ne nađeš, mogu da ti kupim ovde u Nišu i pošaljem. Ja sam je stavio pre dva meseca i zadovoljan sam.
Baš me živo interesuje kakva je to folija kad si morao da proširiš otvor za slušalicu?
Ili je tvoj RN4 specifičnog dizajna ili si nešto pobrkao ?

Ja kupim Nillkin frozen futrolu i uz nju dobijem Nillkin zaštitnu foliju koja je super [emoji14]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

^ Nisam ništa "pobrkao". Kupio sam foliju za Redmi Note 4, blago sam proširio otvor za slušalicu, kameru i senzore da bi pasovala na Redmi Note 4x.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Otvor za zvučnik?

Rekoh, otvor za slušalicu. Ne razumem šta te buni? Kao da ne postoje varijacije u izradi folija. Ova je bila isuviše "tesna" za 4x i delimično je prekrivala prednju kameru i senzore.

Edit: Ako nisi primetio, razlikuje se lokacija kamere i senzora između 4 i 4x. Kod 4x su bliži slušalici i ako je isečena za 4 previše knap, prekrivaće kameru kod 4x modela. Pogledaj sledeće fotografije:

Redmi Note 4: http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/16/xiaomi-redmi-note-4/lifestyle/-728w2/gsmarena_007.jpg

Redmi Note 4x: http://avis-express.com/wp-content/uploads/2017/03/Test-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Prise-en-main.jpg

Poslednja izmena:
Ja mislio da si ti ozbiljan, pa se iskreno potrudih da objasnim problematiku. Ali izgleda da je to uzaludno. Nećemo širiti priču.

Pozdrav

Zap je u pravu,sta napadate coveka,kakve veze ima folija sa slusalicom?

Послато са Redmi Note 4x

Mačak, terminologija "slušalica" odnosi se na earpiece, koji se nalazi iznad ekrana i koristi za telefonske razgovore.
"Slušalice", ili headphones, se povezuju na telefon preko 3.5mm audio konektora (džeka), obično su stereo i uvek se govori o njima u množini. Nadam se da je sada jasno svima prisutnima.

[emoji2]
c019c1eb9fccc132d9ba194156d524df.jpg

LOL

I treba da prikaze QC test, nek udje na ono pod 1

@Corvus Corax hvala na detaljnom obrazlozenju...
P.S. izgleda da samo ti na forumu koristis tu terminologiju...Pozz

Послато са Redmi Note 4x

Kome govoriš? Meni?
Već sam to odradio.

Odlična baterija. Može ovo još 1h na wi fi.
Uglavnom wi fi ali ima i 1h i 30min sot na 4g i 90% brajtnes. Pozivi oko 40min.

uploadfromtaptalk1497014379785.png

uploadfromtaptalk1497014389475.png

S625 zver :)

Ova u Bg-u ne mora ništa da se budzi i stoji ok na telefonu...

Мора да се носи телефон да би направили по мери...дилбрејкер...да немаш вишка неку и која је цена била?

Мора да се носи телефон да би направили по мери...дилбрејкер...да немаш вишка неку и која је цена била?

Nemam rezervnu a ja kad sam kupovao imali su je u radnji. Ne kapiram. Otićiću ja do njih sutra pa ću videti kakva je situacija jer stanujem tu.
Pokušavam da se setim cene ali mora da je nešto bez veze čim ne mogu da se setim.

Poslednja izmena:
Ljudi, pomoc/savet.
Crkao mi P9 lite, uzeo Iphone i ne umem da se snadjem.
Uzmem malopre Redmi Note 4X, na njemu je Global 7.6.8 Beta.
Sta je najbolje da se ubaci i da li ide regularno na karticu, pa kroz updater flashovanje?

Nemam rezervnu a ja kad sam kupovao imali su je u radnji. Ne kapiram. Otićiću ja do njih sutra pa ću videti kakva je situacija jer stanujem tu.
Pokušavam da se setim cene ali mora da je nešto bez veze čim ne mogu da se setim.

Ако те не мрзи, и мени нешто није јасно...каже да праве и стакла по мери...

Хвала

Ако те не мрзи, и мени нешто није јасно...каже да праве и стакла по мери...

Хвала

Da oni prave i prave stvarno ok-bar folije zaštitne-za stakla ne znam kakav im je hvalitet. Meni se nešto zavlačio vazduh pa sam se vratio na foliju koja je skroz ok.

Ajd pa javi utiske Kid,pa ako valja da ga sutra flesnem...

Послато са Redmi Note 4x

Vazi, ja sam sada odardio dirty, mrzi me da radim clean...
Nadam se da je bolji nego prethodni build... :D

Метили су аудио фх....

Jel uzimao neko Redmi Note 4X od Vladimira sa KP? Zanima me da li verzija 3+32 ima Global Stable ili je to verzija 4+64.
I da li kutija nije otvarana.Svi pisu NOVOOO NE OTVARANO, a kad ih pitam onda bude pa znas ovo ono...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno