Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

@Zile svakom se ureze status bar posle nekog vremena bez obzira na brightness.Tako je bilo i na RN3, samo ne moze svako to da primeti :)

Sent from my Redmi Note 4X
Znaci to je standardno tako. Pa da, jedva se primeti. Na AOSP/LOS se vise primecuje zbog drugacijeg UI-a.
To je mana Mtk,pregreva se i dolazi do toga. Meni se to desilo na LeEco posle par meseci koriscenja...

Послато са Redmi Note 4x
Nemam MTK, S625 je. Jednostavno je takav panel, a i "burn in" nije trajno tu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma da, to samo ti vidis, neko ko ne "sta da gleda" i "kako" , nema sanse...Isto vazi i za zaglavljene pixele...

E,fora kod RN3 MTK sa urezivanjem status bara je bilo u tome sto se ne ureze trajno,kao na amoledu,nego nestane posle par minuta...tako je bar kod mene bilo,Tianma displej.

Nista strasno, samo eto, primetih to nekako.

Da, nije trajno.

E da , bolji je i zvuk na donjem zvučniku kod rn4 MTK. Bar kod moja dva primerka .

Kakva im je ona MI serija ili je bara/bara po kvaliteti sa ovim samsung note redMI serijama? Je li i tamo moras bacati gra' da vidis sta ce te zapasti?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Koja Samsung redmi ?

Kako god da okreneš xiaomi mora negde da zakine da bi mogao da prodaje jeftino a ima zaradu.. da li je to na staklu za kameru , ili na plastici , zvučniku , vibra motoru , displeju itd itd
Ali i pored toga da ovi njihovi mobovi imaju Samsung logo koštali bi duplo više a podršku kao xiaomi mobovi naravno nikada ne bi imali.
Pa ovaj pogani redmi note4 koji u Indiji košta 140$ ima bolju sw podršku od s8 koja košta 800$

Je li ovaj ima ono LTE 800 za naše mreže?

I je li dobar ovaj? Košta 155 eura. Neki popust je.

a43eeee80d6352ea84562346e4bafba1.jpg

b24275cce0bcf182ce30d40813bbdb45.jpg

Послато са LG-H818 уз помоћ Тапатока
Pa treba mi potvrda od Vas je li to taj telefon ima?
Ja nemam pojma o tome sa tim 4g mrežama.
Ako jeste to za sve naše mreže i onaj Band 800 mhz onda recite da znam da ga naručim.
Hvala
Pa ako piše b20 onda jeste. Ali nema tu priče akcija ili ne , na aliju košta oko 155$ . To mu je normalna cena

@zile
Nemaš sreće :)

I može li još samo pomoć kako da znam koji je ekran u ovome Note 4?
Sutra ću ići da pogledam, a možda i kupim 1 od 32 GB za suprugu sa MTK pa kako da vidim koji je ekran?
I kako ono rekoste da se zovu te 2 vrste ekrana? I koja je problematična sa onim pixelima i mrljom?
Hvala svima mnogo na pomoći.

Za mrezu ti pise na screenshotu koji si postavio.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Nemas pojma sta je band 20ali ti treba svakako...
Radice ti net i sa i bez tog band 20 na 800mhz

Vidis da se zale da se lepak odlepljuje na mtk razmisli i o SD varijanti

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam shvatio gdje se odlepljuje? Šta je zalepljeno?
Sinu sam kupio prije 3 mjeseca isti sa MTK i nikakvih problema nema.

Imam mali image retention na tianma. Status bar se urezao, primećujem na auto osvetljenju preko 70% u kući.

Na HTC-u urezana slika, sad ovde... Bolje na AMOLED da pređem :D

Bedak. Posle koliko vremena se pojavilo?
Inače sam mislio da ćeš uzeti Mi 5 ili 5s.

Pa ovaj pogani redmi note4 koji u Indiji košta 140$ ima bolju sw podršku od s8 koja košta 800$

Jašta more, šta od S8, što bi stao i poredio samo sa S8? Ima bolju podršku i od Apple, ma Apple im nije ni do kolena. Inače koliko znam telefon je zvanično na Android 6.0 (Marshmallow), beta, omega i ostalo što nije zvanično me ne zanima.

Ne znam tacno, mozda posle nedelju dana.

Na HTC-u je bio LG panel, a svi znamo kakvi su LG paneli neki primerci
G4, G5, V10, V20 imaju taj problem.

Hmmm. Reci mi koji Samsung mobilni od 140$ uopšte i dobija sw updejte ili ne daj boze skok u android verziji ?
Npr Kinez xiaomi od 140$ dobija stable updejte na 30ak dana a beta na 7.
Mislim da je to bolje i redovnije i od s8 sw updejta a ako nije mogu dokazi neki da promenim mišljenje ?

Neki gledaju na "update" samo kroz verziju androida, sto je glupost.Ocigledno da nije upucen kako kod Xiaomi-ja funkcinise update i koliko cesto ga izbacuju.Xiaomi ima jednu od boljih SW podrski... Dev rom ima svaki petak update, dok Global ima mesecni..Popravljaju se greske, security patch update-uju i implementiraju nove stvari...

Za cenu koju traže imaju najbolju sw podršku i tu je tačka . Ovi "zapadnjaci " kada prodaju mob od 300e I ispod već se zna da će dobiti max 1 ili 2 updejta I to je to.

Стигла ми заштита скупља са Алија....исти крш као и она од 1$ , има оне коцкице и онај пластичан звук...како је добар дисплеј када се скине ово ђубре са њега...гребе ли се дисплеј дал да идем нејкед....

@Vladof Stavi standardnu zaštitnu foliju i uživaj. Ja sam probao svašta i uvek se vraćam na običnu foliju. Kad se folija ogrebe malo više, zamenim je drugom i nastavim. Zaštitnim staklom nikad nisam bio potpuno zadovoljan, bez obzira na cenu, pogotovu kada telefon ima oborene ivice.

Где има обична фолија? Ја нисам нигде нашао...

Ja nemam nikakvu zastitu i za sada nema ogrebotina. Nema gorilu ali ima neku drugi premaz sigurno

Ни ја нисам нашао фолију, чак ни на али експрес....

Ma bez icega najbolje. 20e novi displej

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Где има обична фолија? Ја нисам нигде нашао...

Ja sam našao u Digital Vision. Jedino što sam morao da proširim otvor za slušalicu, pošto je za Redmi Note 4. Ako ne nađeš, mogu da ti kupim ovde u Nišu i pošaljem. Ja sam je stavio pre dva meseca i zadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno