Koji je datum patcha. Jeli maj?Update stigao... Vip mobile 403 mb![]()
Pisem sa p10
05. april.Koji je datum patcha. Jeli maj?
Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka
SvaštaJa sam hteo da kupim staklo za moj p10 i otisao u radnju da mi zalepi i decko mi kaze da imam još jednu foliju ispod... Znaci ja nisam skidao foliju kad sam kupio telefon bas zbog svega toga ali kažem dečko mi rece da imas jos jedna folija ispod koja se sad vidi i koja je mnogo kvalitetnija ja od ovde što je skinuta... I kao otprilike staklo da je zalepljeno... Tako da nisam stavio nsta videćemo koliko će da traje to fabričko ☺️
Pisem sa p10
Tu foliju si odmah i trebao da skineš. Vidio si vjerovatno da ima odozgo da se povuče.Ja sam hteo da kupim staklo za moj p10 i otisao u radnju da mi zalepi i decko mi kaze da imam još jednu foliju ispod... Znaci ja nisam skidao foliju kad sam kupio telefon bas zbog svega toga ali kažem dečko mi rece da imas jos jedna folija ispod koja se sad vidi i koja je mnogo kvalitetnija ja od ovde što je skinuta... I kao otprilike staklo da je zalepljeno... Tako da nisam stavio nsta videćemo koliko će da traje to fabričko ☺️
Pisem sa p10
Video sam ali sam hteo da imam barem nesto na staklu dok ne uzme nešto za ekran veze nisam imao da ima još jedna ispodTu foliju si odmah i trebao da skineš. Vidio si vjerovatno da ima odozgo da se povuče.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
E ta ispod je prava folija. Oleofobična, ali nije vrhunska, rekao bih.Video sam ali sam hteo da imam barem nesto na staklu dok ne uzme nešto za ekran veze nisam imao da ima još jedna ispod
Pisem sa p10
Tako mi se čini.Jel P10+ isto bez premaza? Posto ja folije na ekranu ne podnosim
Tapatalk
A jel isto kratka tj. ne ide fo ivicaE ta ispod je prava folija. Oleofobična, ali nije vrhunska, rekao bih.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ne ide do ivica.A jel isto kratka tj. ne ide fo ivica
Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka
Jesi li sam postavio? Je li teško to postaviti?Imam Nilkin staklo, po 1,5-2 mm sa svake strane, i ne odlepljuje se.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari