Šta je novo?

Huawei P10

Update stigao... Vip mobile 403 mb
76645f5523f70ee9bd480820bd736c24.jpg

Pisem sa p10

Stabilizovali su wifi sad ide koliko treba... I videcmo ostalo može ce i baterija bit još bolja heh wifi nije hteo da priđe 40 mbs a sad gura 70-80mbs hvala bogu i pohvale za gujaveji
e26c7f851d424b8bb8eb0c2a366fe6b9.jpg

Pisem sa p10

Utisak mi je da je i baterija bolja... Za 5,5 sati sna skinuo samo 2 % što je super jer na predhodnom bilo više a sad ćemo videti ostalo verujem da su i to donekle popravili

Pisem sa p10

Pa pazi Havaji bas retko promase sa update. Jedino su na p9 sjebali sa verzijom b383, ali shvatili su gresku i pustili odmah b386. Na njihovu update politiku trebaju svi da se ugledaju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na P10 plus kod mene još ništa a B133 je i za P10 i za P10 plus puštem 15. maja.

Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka

Dobio sam odgovor od Huawei Srbija da folija ima premaz i da je preporučljivo ne skidati je. Jedino mi nisu rekli šta će biti ako se skine sama. Hoće li mi možda oni inslirati novu. Ima ista ovakva koju su stavili na Aliju za 100 RSD. Ljudi si šou.

Zanimljiv odgovor. Trebao si da ih pitaš kako to da telefon od 600e nema oleo premaz a imaju ga mobovi od 100$ čak šta više ima ga i p10 lite

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pričali smo već o tome da su imali problem sa oleo premazom i Gorilla Gllas-om 5, tj. sa premazom preko fingerprint skenera, navodno su to rešili u nekoj novijoj seriji.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Pa kako saznati koja je serija. Jedino da skinem foliju i proverim. To mi se ne radi dok mi ne stigne staklo.

Verovatno je sve što je stiglo do nas bez premaza preko stakla. Drži foliju do dolaska stakla.

Ja sam hteo da kupim staklo za moj p10 i otisao u radnju da mi zalepi i decko mi kaze da imam još jednu foliju ispod... Znaci ja nisam skidao foliju kad sam kupio telefon bas zbog svega toga ali kažem dečko mi rece da imas jos jedna folija ispod koja se sad vidi i koja je mnogo kvalitetnija ja od ovde što je skinuta... I kao otprilike staklo da je zalepljeno... Tako da nisam stavio nsta videćemo koliko će da traje to fabričko ☺️

Pisem sa p10

Ja sam hteo da kupim staklo za moj p10 i otisao u radnju da mi zalepi i decko mi kaze da imam još jednu foliju ispod... Znaci ja nisam skidao foliju kad sam kupio telefon bas zbog svega toga ali kažem dečko mi rece da imas jos jedna folija ispod koja se sad vidi i koja je mnogo kvalitetnija ja od ovde što je skinuta... I kao otprilike staklo da je zalepljeno... Tako da nisam stavio nsta videćemo koliko će da traje to fabričko ☺️

Pisem sa p10
Svašta

Moje iskustvo - folija je bila ok. Skinuo sam foliju - staklo se za čas zamaže. Stavio Nilkin - nešto bolje od folije, staklo je ipak staklo.

Ja sam od Nilkina naručio 2 komada. Još prošle nedelje sam naručio ono tanko što ne dopire do ivica a juče naleteh na onp AP pro ili plus 360 što ide od ivice do ivice sa crnim delovima kao na telefonu gore i dole pa ću to sačekati a ovo prvo će biti za rezervu

Spigen ili Nillkin i to je to ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pisem sa p10
Tu foliju si odmah i trebao da skineš. Vidio si vjerovatno da ima odozgo da se povuče.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Cekajte cekajte, P10 dolazi umotan u foliju da tako kazem, kada se izvadi iz nje na staklu je zalijepljena jedna folija. Da li ispod nje ima jos jedna ili sta?

A sumnjam da su se igrali babuški sa folijama.

Zamotan... I ima jedna koja je užasna i ispod nje ide još jedna... Tako je kod mene telfon je iz vipa uzet

Pisem sa p10

Tu foliju si odmah i trebao da skineš. Vidio si vjerovatno da ima odozgo da se povuče.

Video sam ali sam hteo da imam barem nesto na staklu dok ne uzme nešto za ekran veze nisam imao da ima još jedna ispod

Pisem sa p10

Poslednja izmena:
Jel P10+ isto bez premaza? Posto ja folije na ekranu ne podnosim

Tapatalk

E ta ispod je prava folija. Oleofobična, ali nije vrhunska, rekao bih.

A jel isto kratka tj. ne ide fo ivica

Ja sam skinuo fabričku foliju da bih je zamenio staklom i mislim da sam pogrešio. U Huaweii prodavnici su mi vrlo ljubazne dame za 1000din prodale i zalepile oelofobično staklo. Nisam gledao marku ali pakovanje je delovalo ozbiljno, crno sa belom kontrastnom štampom. :d
Sipao sam vodu preko stakla i stvarno se stvaraju kapljice a i ne masti se brzo. Staklo je možda uže za po 1mm sa svake strane ekrana.
Međutim koliko god su se one ljubazne Huawei dame trudile oko lepljenja, stalko se po ivicama odlepi od ekrana i deluje aljkavo. Originalna folija je toliko dobro stajala da su je jedva skinuli.
Isti problem sa "odlepljivanjem stakla" imao je i momak koji je ušao u prodavnicu pre mene sa P10+.

Imam Nilkin staklo, po 1,5-2 mm sa svake strane, i ne odlepljuje se.

Nazad
Vrh Dno