Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko je juce ispratio arbitrazu sa PPC (BTC-E na POLO) mogao je lepo da profitira ;)

Da li neko zna kako se menja limit na Cex-u sa 500(dnevni limit) na više. Može pm

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Koliko vec cekas i je li ti verifikovan nalog?

Meni je verifikacija prosla bukvalno za satak, sve sam ispostovao sto su trazili i nije bilo nikakvih problema. To je bilo pre mesec dana.

Koji je najlakši način da se povuče novac sa BTC-e? Pretpostavljam, preko BTC-e koda? Hteo bih da povučem ovo malo novca što imam, da se ne podsećam na loše vreme za prodaju LTC-a, a ujedno da pokrijem tekuće troškove. :) Ako neko od starijih članova može da pomogne, neka se javi putem PM. Hvala unapred.

Edit: Imam nešto preko $370.

Poslednja izmena:
BTC-e kod prodas recimo Zmaju i to je to

On je rekao da ne radi više jer je trenutno rizično za posao. Ovde će te valjda neko kontaktirati kada vidi da bi prodao kod, mogao si napisati bar koliko imaš.

^ Hvala. Dopisao sam o kojoj sumi je reč.

Istresanje pilicarskih minera:
cat_chicken.jpg

Verujem da za koji dan ni dugmenca na gacama nece preostati :D

Poz ljudi. Vidim da se ovde preporucuje kupovina bitcoina od drugih clanova koji mozda trenutno zele da prodaju.
Kako to tacno funkcionise, cisto na poverenje?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Opet se odbija od blizu EUR3k.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Damn, provalili su me :) EDIT (da da baš sam to isto postavio)

Dear Member.
USA Homeland Security detected that your BTC account and e-mail address [email protected] were possible used to fund operations of the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS) in preparation for terrorist acts in Paris (France).
Please examine the case materials and your further actions. The documents are attached.

View document

-------

Što se cena tiče, deluje kao kvota 1.01 da će ltc otići malo gore kada se pojavi na bitstampu, što mi nikakve logike nema, zato što svi znamo da će se desiti, ali sam sada 100% u LTC, pa videćemo :/

da ne bude da mracim, ali savetujem ulaz u fiat i povlacenje na stranu razuma (pohlepa vs. razum) :) u sledecim danima nas vrlo verovatno ceka manji-veci krah btc-alt

Kod mene radi ako mislis na cex.io

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da na cex.io..od jucer ga ne otvara. Ni tracker mi ne ocitava ni browser. Onda je valjda nesto kod mene..

Poslano sa mog HUAWEI NXT-L09 koristeći Tapatalk
Da sad vidim na kompu mi radi uredno. Nove definicije AdAway-a su ga vjerojatno zblokirale na mobu [emoji4]

Niko nezna sta ce biti sutra. Sve ostalo su nagadjanja.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Da sad vidim na kompu mi radi uredno. Nove definicije AdAway-a su ga vjerojatno zblokirale na mobu [emoji4]

Ja sam odavno morao ovako da stavim Screenshot_20170608-122249.png

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno