Ne brini za njega, ako kao student ima para za takav telefon, imaće i za diplomu.Ovoga ocito nije bilo tesko prevariti, kipi inteligencija iz njega.
Ne brini za njega, ako kao student ima para za takav telefon, imaće i za diplomu.
Nigde ni ne pise da je kupac student, ali ako prevaranta trazi na nekoj bzvz grupi, a ne recimo ovde - pri cemu bi cak i ovaj "precizan" pokusaj bio sulud, govori o tome da ga je prevarant sa lakocom navozao.
zasto student ne bi imao para za taj telefon?
Ako si ikada studirao i nisi sin nekih bogatuna, znao bi koliko to košta. Ja sam rođen i živeo u Beogradu od dobrostojećih roditelja i stalno sam morao da radim bar preko Omladinskog i Studentskog Centra a bogami i preko toga. Celo jedno leto sam lopatao ugalj na dunavskoj stanici da kupim polovan motorcikl.zasto student ne bi imao para za taj telefon?
Kako sad to?
U onoj temi bench prevare se čovek žali kako je prevaren i prijavio u policiju i ne može da stopira isplatu novca a ovaj se žalio aksu i sve rešio?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nije ti to aks polomio... ako si dobro upakovao takvo oštećenje je vrlo teško. Lik ubo grafu, ima tesno socijalno kućište, nije dobro legla pa polomio kad je vadio da ponovo stavi. Garantujem. Još ako ne zna da na ploči ima plastika koja drži grafu, a teško joj je prići kad je tesno u kućištu...Ma kakvi, jos me malo pre zvao i rekao da je u supu i da ipak hoce novac nazad da mu ja uplatim u ponedeljak na racun a on ce dati znak AKS-u da puste pare i vratice mi grafiku, kupci su sada uvek u pravu iako prodavac poseduje sve dokaze da je kod njega pre svega roba bila u komadu a oko ispravnosti da ne pricam ako se neko nameraci ili mu ne odgovara roba moze da te tuzi kad god pa se posle ti dokazuj sa sudom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari