Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U opcijama "Istekli oglasi" nemam opciju da obrisem oglas vec samo obnovi? Ali ne bih da obnavljam posto je predmet prodat?

istekli oglasi.PNG

Kod vas kako je u isteklim oglasima , imate li tu opciju?

Evo jedne novotarije sa fejsa. Ne znam da li se prevara odigrala uz pomoć KP ali verujem da jeste.
BP5TE6.jpg

Ima puno mesta i načina na koje se prodaju telefoni, zašto misliš da je baš K&P ? Mobilni telefoni su najveće tržište.

Taj sigurno nije student. Džabe ga tako traži. [emoji1]

Ovoga ocito nije bilo tesko prevariti, kipi inteligencija iz njega.

Definitivno, a nešto ne verujem ni da studira saobraćajni :eyebrows:

Nigde ni ne pise da je kupac student, ali ako prevaranta trazi na nekoj bzvz grupi, a ne recimo ovde - pri cemu bi cak i ovaj "precizan" pokusaj bio sulud, govori o tome da ga je prevarant sa lakocom navozao.

Nigde ni ne pise da je kupac student, ali ako prevaranta trazi na nekoj bzvz grupi, a ne recimo ovde - pri cemu bi cak i ovaj "precizan" pokusaj bio sulud, govori o tome da ga je prevarant sa lakocom navozao.

Ako je komunicirao sa prevarantom preko kp, moze se zakonskim putem i uz saradnju sa kp preko IP adrese odrediti odakle je prevarant komunicirao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zasto student ne bi imao para za taj telefon?

Zato što ih dolazi 90% iz unutrašnjosti, gde na žalost samo jedan roditelj radi, ili oba za minimalnu platu, a treba da se plati stan, hrana i studirannje.

Ne verujem da ih toliko dolazi iz "unutrašnjosti", a i daleko od toga da su svi iz "unutrašnjosti" sirotinja. Nepristojno je zavirivati u tuđi novčanik samo zbog toga što je neko student, ali da je ispao mnogo naivan - jeste. Naučiće ga Beograd životu, to je nešto što nema cenu. btw Milorad sa slike studira Kriminalisticko-policijsku akademiju, pa ima odličnu priliku da vežba za budući poziv.

Haha, taj kada se zaposli će još i da unazadi procenat otkrivenih prevara. [emoji1]

zasto student ne bi imao para za taj telefon?
Ako si ikada studirao i nisi sin nekih bogatuna, znao bi koliko to košta. Ja sam rođen i živeo u Beogradu od dobrostojećih roditelja i stalno sam morao da radim bar preko Omladinskog i Studentskog Centra a bogami i preko toga. Celo jedno leto sam lopatao ugalj na dunavskoj stanici da kupim polovan motorcikl.

Prodao sam pre neki dan coveku graficku karticu Gainward GTX780 3GB kao sto svaku robu pre slanja testiram tako sam i ovu grafiku testirao i sve bilo ok, medjutim juce kad je stigla grafika kupac me zvao i rekao da je polomljen prvi deo onaj manji pci-e konektora i rekao sam mu da ide u aks da se zali, medjutim jutros me zvao i pred aksovim sefom u NS me zvao da se NAS DVOJE medjusobno dogovorimo da ne bi oni prosledili slucaj policiji!?
Znaci oni su odmah prosledili krivicu na mene sto je veoma smesno. Kurir lepo zasticen iako se vidi da je paket nagazen ili stavljeno nesto tesko na njega. Naravno da ne bi "PERA" otisao u policiju da me prijavi pristao sam na dogovor da mu posaljem drugu slicnu a tek onda ce aks odobriti isplatu prethodnog otkupa. E DRZAVO ima li te.

slika u radu pre slanja.jpgtest pre slanja.jpgkad mu je stigla, polomljeno.jpg

Poslednja izmena:
Pa gde sa aksom saljete takve stvari. Oni su obicna goveda koja da je normalna drzava nebi radili duze od nedelju dana. Najveci neprofesionalci od svih kurira.

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Kako sad to?
U onoj temi bench prevare se čovek žali kako je prevaren i prijavio u policiju i ne može da stopira isplatu novca a ovaj se žalio aksu i sve rešio?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Kako sad to?
U onoj temi bench prevare se čovek žali kako je prevaren i prijavio u policiju i ne može da stopira isplatu novca a ovaj se žalio aksu i sve rešio?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Zato što mu 100% neko radi u AKS-u, pa su se angažovali malo više oko slučaja, pripretili policijom i čovek, šta će, poslao drugu karticu.
U ovoj smrdljivoj tvorevini samo onaj ko drži batinu u ruci može da ostvari svoja prava ili još gore, da potpuno okrene situaciju u svoju korist.
Zato je i ne zovem država, pošto to nije, sramota da se ovako nešto zove država Srbija.

Pricao sam i sa sefom aksa iz novog sada, kaze ako ste se dogovorili i hocete da mu vi uvazite reklamaciju po prijemu druge graficke kartice na znak kupca mi cemo pustiti novac na vasu adresu. Tako da sam ja u minusu GTX780 i HD7970 koju cu mu u ponedeljak poslati, u najavi minus 250e.

Do sad je AKS bio sasvim korektan nikad mi se to nije desilo da neko bilo sta polomi, grafika kao grafika je jaka nenormalno da su je bacali ne bi ovo polomili jos je lepo upakovana bila i napisano na kutiju lomljivo.

Pozoveš advokata da im se javi, jer krše zakon, pa da vidiš kako puštaju pare.

Ma kakvi, jos me malo pre zvao i rekao da je u supu i da ipak hoce novac nazad da mu ja uplatim u ponedeljak na racun a on ce dati znak AKS-u da puste pare i vratice mi grafiku, kupci su sada uvek u pravu iako prodavac poseduje sve dokaze da je kod njega pre svega roba bila u komadu a oko ispravnosti da ne pricam ako se neko nameraci ili mu ne odgovara roba moze da te tuzi kad god pa se posle ti dokazuj sa sudom.

Ma kakvi, jos me malo pre zvao i rekao da je u supu i da ipak hoce novac nazad da mu ja uplatim u ponedeljak na racun a on ce dati znak AKS-u da puste pare i vratice mi grafiku, kupci su sada uvek u pravu iako prodavac poseduje sve dokaze da je kod njega pre svega roba bila u komadu a oko ispravnosti da ne pricam ako se neko nameraci ili mu ne odgovara roba moze da te tuzi kad god pa se posle ti dokazuj sa sudom.
Nije ti to aks polomio... ako si dobro upakovao takvo oštećenje je vrlo teško. Lik ubo grafu, ima tesno socijalno kućište, nije dobro legla pa polomio kad je vadio da ponovo stavi. Garantujem. Još ako ne zna da na ploči ima plastika koja drži grafu, a teško joj je prići kad je tesno u kućištu...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja bas mislio da je kurir nagazio na nju pa doslo do ostecenja, treba biti bas tezak sivonja da prilikom vadjenja iz kucista ovo polomis, ali i ovaj manji deo pre pcie slota je isto napukao. Meni bas deluje kao da je kurir zeznuo stvar nacisto.

Nisi mi jasan a ni tvoj slucaj. Samim tim sto si pristao na taj dogovor priznao si krivicu. Roba se uvek salje na rizik primaoca. A jos si rekao da je paket bio ostecen. To je sve trebalo da se zavrsi izmedju ili tebe ili njega i aksa. Ako je video da je paket ostecen zasto je preuzeo takav paket.

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno