Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Zvaničnu na 10c al sad mi sedi na klupi kao rezerva na CM-13,znam ima i novijih LineageOS 14.1 i sličnih.

Poslednja izmena:
Evo stigao i meni 380, sta preporucujete otu ili full rom, svejedno?

Ja stavio full 380 i sad mi radi sistem sporije, otisak sporije i tt. Videcu sta jos buguje, ali to je to. Sve jedno koji ubacis.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Bolje uradi FULL meni sa tri tčke,prva stavka.Meni radi savršeno,i otisak isto.B381

Poslednja izmena:
Ja sam juče dobio b380,nisam radio full. Radi mi ok,malo se vukao u početku prvih pola sata ali sad je super. Korektno radi

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Takodje I ja sam uradio "samo" 310 mb ...nisam isao na full ... uradio sam I factory reset ..ne vidim ja jos uvek nesto drugacije sto nisam vidjao ranije ..otisak prsta radi aavrseno ...kamera takodje ...ja sam zadovoljan ...e da ....mozda se I naviknem na ove nove fontove .. [emoji14]

Huawei VNS-L21 C432 B381

Ja sam juče dobio b380,nisam radio full. Radi mi ok,malo se vukao u početku prvih pola sata ali sad je super. Korektno radi

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Evo ga, sad se malo stabilizovo, valjda mu treba vremena. Ok radi. Videcemo bateriju za neki dan.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Ajde kad vec nadjete za sve resenje,jel zna neko kako moze da se promeni pozadina u porukama a da se ne mora koristiti tema?

c66 b153 vip , tako uzet i nema update , inace na ff stoji b370 vec duze vreme koji je 1.989gb ali cekam zvanicni ... stvarno ga otegli sa updateom , kapiram da je zbog p9 lite 2017 sa 7.0 pa su na ovaj model i zaboravili ...

c66 b153 vip , tako uzet i nema update , inace na ff stoji b370 vec duze vreme koji je 1.989gb ali cekam zvanicni ... stvarno ga otegli sa updateom , kapiram da je zbog p9 lite 2017 sa 7.0 pa su na ovaj model i zaboravili ...
Ja mislim da taj 370 na Ff za C66 ne funkcionise, neko je pisao. Ali samo da znas da su na Ff sve zvanicne verzije sa Huawei servera. U to nema sumnje. Problem je jedino sa autorizacijom za pojedine modele, a to opet zavisi od provajdera i od verzije modela. Preporuka je da izvrsis debrand proceduru, konverziju u C432. Pozdrav

Ja mislim da taj 370 na Ff za C66 ne funkcionise, neko je pisao. Ali samo da znas da su na Ff sve zvanicne verzije sa Huawei servera. U to nema sumnje. Problem je jedino sa autorizacijom za pojedine modele, a to opet zavisi od provajdera i od verzije modela. Preporuka je da izvrsis debrand proceduru, konverziju u C432. Pozdrav

za to bas da je zvanicni ne verujem ali ok ... a da radim debrand bas i ne bi da cackam , ako dodje update odlicno ako ne *** dobar je i ovako ...

za to bas da je zvanicni ne verujem ali ok ... a da radim debrand bas i ne bi da cackam , ako dodje update odlicno ako ne *** dobar je i ovako ...
Zvanicni je, sa Huawei servera. Mrzi me da trazim diretni link sada do te verzije. Lik koji je uradio Ffinder iz Rusije je samo omogucio precicu do linka za preuzimanje i bypass uz pomoc Proxy servera do Updatera na telefonu i to je to. Niko se nije bavio i ne bavi , a pogotovo preradom C66 verzije za nekog lokalnog provajdera....Sam zvanicni firmware ne znaci mnogo ako lokalni provajder ne dobije i prosledi autorizaciju za tvoj Imei broj da bi upgrade prosao.

Ajde kad vec nadjete za sve resenje,jel zna neko kako moze da se promeni pozadina u porukama a da se ne mora koristiti tema?
Promenom teme.
Ako imas Nougat, trazi na netu Emui 5 teme, a za MM su Emui 4 teme.

Ma ja sam pitao pošto sam imao taj fon i stvarno me je extra služio 2 godine bez greške

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Jel će ovakva tema biti po želji mojih cenjenih kritičara?;):);)
Screenshot_20170523-190619.pngScreenshot_20170523-190651.pngScreenshot_20170523-190736.png

Poslednja izmena:
Dialer si pokidao, kad bi pravili redizajn Halo govornica ocekivao bi tako neki UI :)

Nego jeste imali neki random 'google play' automatski download? Nije mi namesteno nista automatski da se skida.. Samo je pisalo google play i skinuo se za par sekundi..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ja sam imao pre pet minuta. A nemam pojma šta je ažurirao

Sad znam. Ovako mi sad izgleda play prodavnica
fcd6420dbb60374b477d164fe4cb1e60.jpg

Kakve su to ikonice sta je to :D Nije valjda to default EMUI, nemoguce da je tako gadan :) Hvala na potvrdi, mislio sam da se neko djubre infiltriralo..

Nije skroz crna,al će mo ga osvetliti ili drugu sliku.Plavo crna.
Screenshot_20170523-194108.png

Zvanicni je, sa Huawei servera. Mrzi me da trazim diretni link sada do te verzije. Lik koji je uradio Ffinder iz Rusije je samo omogucio precicu do linka za preuzimanje i bypass uz pomoc Proxy servera do Updatera na telefonu i to je to. Niko se nije bavio i ne bavi , a pogotovo preradom C66 verzije za nekog lokalnog provajdera....Sam zvanicni firmware ne znaci mnogo ako lokalni provajder ne dobije i prosledi autorizaciju za tvoj Imei broj da bi upgrade prosao.

ok .. a kad se klikne na "check firmware access" pise "the firmware is not approved for installation" zasto je to onda tako ??

opusteno , ali cu i ja izgleda morati na taj "c" kao taj sto si mu hteo poslati :)

ok .. a kad se klikne na "check firmware access" pise "the firmware is not approved for installation" zasto je to onda tako ??
To je ono sto sam ti I napisao. Drugim recima za verziju C66 I tvoj telefon tj. za tvoj Imei taj firmware nije odobren.....od provajdera, ili nekog treceg. I nama je do danas pisalo isto za B380, ali danas vec nesto.drugo, a isti firmware u Ff;).

Nazad
Vrh Dno