Djolepn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2014
- Poena
- 200
Na l70 si odradio koju verziju?Nije samo Htc i ja čekao na LG L70 pa nikad nije ni izašo,odradio ručno.:whip:
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Na l70 si odradio koju verziju?Nije samo Htc i ja čekao na LG L70 pa nikad nije ni izašo,odradio ručno.:whip:
Evo ga, sad se malo stabilizovo, valjda mu treba vremena. Ok radi. Videcemo bateriju za neki dan.Ja sam juče dobio b380,nisam radio full. Radi mi ok,malo se vukao u početku prvih pola sata ali sad je super. Korektno radi
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nije samo Htc i ja čekao na LG L70 pa nikad nije ni izašo,odradio ručno.:whip:
Ja mislim da taj 370 na Ff za C66 ne funkcionise, neko je pisao. Ali samo da znas da su na Ff sve zvanicne verzije sa Huawei servera. U to nema sumnje. Problem je jedino sa autorizacijom za pojedine modele, a to opet zavisi od provajdera i od verzije modela. Preporuka je da izvrsis debrand proceduru, konverziju u C432. Pozdravc66 b153 vip , tako uzet i nema update , inace na ff stoji b370 vec duze vreme koji je 1.989gb ali cekam zvanicni ... stvarno ga otegli sa updateom , kapiram da je zbog p9 lite 2017 sa 7.0 pa su na ovaj model i zaboravili ...
Ja mislim da taj 370 na Ff za C66 ne funkcionise, neko je pisao. Ali samo da znas da su na Ff sve zvanicne verzije sa Huawei servera. U to nema sumnje. Problem je jedino sa autorizacijom za pojedine modele, a to opet zavisi od provajdera i od verzije modela. Preporuka je da izvrsis debrand proceduru, konverziju u C432. Pozdrav
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Zvanicni je, sa Huawei servera. Mrzi me da trazim diretni link sada do te verzije. Lik koji je uradio Ffinder iz Rusije je samo omogucio precicu do linka za preuzimanje i bypass uz pomoc Proxy servera do Updatera na telefonu i to je to. Niko se nije bavio i ne bavi , a pogotovo preradom C66 verzije za nekog lokalnog provajdera....Sam zvanicni firmware ne znaci mnogo ako lokalni provajder ne dobije i prosledi autorizaciju za tvoj Imei broj da bi upgrade prosao.za to bas da je zvanicni ne verujem ali ok ... a da radim debrand bas i ne bi da cackam , ako dodje update odlicno ako ne *** dobar je i ovako ...
Promenom teme.Ajde kad vec nadjete za sve resenje,jel zna neko kako moze da se promeni pozadina u porukama a da se ne mora koristiti tema?
Da da,samo ne znam zašto mu je zadnji zvanićni Android 4.4 KitKat.Al ovo nije tema za taj fon.isti tel sam imao i dobio medju prvima update na 6.0 , tel uzet u vip-u ...
Jel će ovakva tema biti po želji mojih cenjenih kritičara?![]()
Zvanicni je, sa Huawei servera. Mrzi me da trazim diretni link sada do te verzije. Lik koji je uradio Ffinder iz Rusije je samo omogucio precicu do linka za preuzimanje i bypass uz pomoc Proxy servera do Updatera na telefonu i to je to. Niko se nije bavio i ne bavi , a pogotovo preradom C66 verzije za nekog lokalnog provajdera....Sam zvanicni firmware ne znaci mnogo ako lokalni provajder ne dobije i prosledi autorizaciju za tvoj Imei broj da bi upgrade prosao.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Izvinu sam se ono je bilo upućeno drugoj osobi vezano za b381 ne tebi mada je tako ispalo greškom mojom. Izvini još jednom nije bilo tebi upućeno
Nije skroz crna,al će mo ga osvetliti ili drugu sliku.Plavo crna.
Pogledajte prilog 229609
To je ono sto sam ti I napisao. Drugim recima za verziju C66 I tvoj telefon tj. za tvoj Imei taj firmware nije odobren.....od provajdera, ili nekog treceg. I nama je do danas pisalo isto za B380, ali danas vec nesto.drugo, a isti firmware u Ffok .. a kad se klikne na "check firmware access" pise "the firmware is not approved for installation" zasto je to onda tako ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari