Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kod mene jos nemaa B381 :(
ac261078954bd31f4dee39d9c5726e25.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Biće biće polako. I meni je 371 stigao posle desetak dana od puštanja, tako da i 381 očekujem za neki dan, samo strpljenje.

P9 Lite

Poslednja izmena:
Meni je dosta bolja u stand-by na b381.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Stize i meni B381 oko 21h. Malo me je uhvatila srcka kada se butovao, trebalo mu je duze nego koliko mu je trebalo kada sam ranije azurirao i radio prebacivanje, pa me je uhvatila paranoja da je upao u butlup. Ali sreca pa nije. Videcu kako se ponasa, generalno je 371 bio okej, bile su tu sitnice kao sporo otvaranje kamere i kocenje u pocetku, nevidljive notifikacije, pojave se pa nestanu kada spustim notif bar, i neke druge gluposti.

sta je adb i gde da ga nadjem?moze malo detaljnije hvala :D

Imas ovde sve samo prati proceduru ...vodi racuna da imas dajvere instalirane a moze i preko HiSuita ako si ga koristila ...nije tesko ...jedino sto kaze robi64 jezik na telefonu mora biti na Engleskom da bi funkcionisalo ..i menjas redovno iz >text style< samo prvo ubacis zeljene fontove u HWThemes na internoj memoriji ...ja sam skinuo nekoliko za probu i preimenovane su iz zipa u hwt ...jer treba i to ako skidas sa neta....kao sto rekoh ranije ...nije tako tesko kao sto izgleda ..:p
http://nz.deishelon.ru/font5/
https://www.4shared.com/account/dir/a8Sk3HPz/_online.html#dir=hlkcpv4V
2017-05-22-00-13-32.png 2017-05-22-00-21-07.png

Poslednja izmena:
Imas ovde sve samo prati proceduru ...vodi racuna da imas dajvere instalirane a moze i preko HiSuita ako si ga koristila ...nije tesko ...jedino sto kaze robi64 jezik na telefonu mora biti na Engleskom da bi funkcionisalo ..i menjas redovno iz >text style< samo prvo ubacis zeljene fontove u HWThemes na internoj memoriji ...ja sam skinuo nekoliko za probu i preimenovane su iz zipa u hwt ...jer treba i to ako skidas sa neta....kao sto rekoh ranije ...nije tako tesko kao sto izgleda ..:p
http://nz.deishelon.ru/font5/
https://www.4shared.com/account/dir/a8Sk3HPz/_online.html#dir=hlkcpv4V
Pogledajte prilog 229566 Pogledajte prilog 229570
Koja je ovo tema? Interesantna.

Zipuj mi molim te i postavi ovde tvoj folder sa izmenama ako nije problem ili posalji PM.

Hvala, sada mu to dođe kombinacija EMUI + AOSP, nice. Mada sam ja upario sa Black Label temom, lepše mi čuči. Ne volim ove egzotične kombinacije... :)

Poslednja izmena:
Hvala, sada mu to dođe kombinacija EMUI + AOSP, nice. Mada sam ja upario sa Black Label temom, lepše mi čuči. Ne volim ove egzotične kombinacije... :)

To je stvar ukusa ... inace koristim apex launcher i transparent weather....i tako da od teme ustvari koristim samo nav i status bar i svidja mi se plava boja kod poziva i poruka i u podesavanjima manje sarenila ...:D

Da li moze da se desi ukoliko telefon ne vidi update na Nougat, da bi ga video HiSuite ili HiCare ?

Auu teško da ćeš imati preko hicare i hisuite za tu verziju

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Proneni taj c66 u c432-i rešio si problem. Ima uputstvo i tutorijal.

Kako ja vidim za C66 tesko da ce u opste i biti :D

Zameni kao što ti reko Crown

Evo sad sam odgledao ovaj YT video sa prve strane... to je sve sto treba da se uradi ili ?

Imaš sve opisano u onom uputstvu šta i kako pročitaj ga dobro

Sad vidim na YT snimak za FF... ispod u komentarima :

Will it work on VNS-L21C66B131
Reply
Mobile Tech 2017
Mobile Tech 20171 month ago
Yes, Download VNS-L21C66B335 1.937GB file.

Sto znaci da mozda moze preko FF da se uradi i sa C66.. probacu prvo to danas popodne...

335 ti.je beta Nougat, nije zvanicni, i sa njega neces moci dalje da azuriras, nego mora roolback na MM i tt, tako da bolje i ne pokusavaj tu verziju.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

E super, korisna informacija da onda ne gubim vreme na to :)

Hvala.

Sad, posto nisam ovako nesto radio ranije... da li ulaziti u promenu sa C66 na C432 (crv sumnje da nesto ne krene po zlu) ili cekati zvanican za C66...

Poslednja izmena:
Za c66 ko zna kada će VIP pustiti update. Ja sam na htc610 cekao i nikada nisam dočekao

Nije samo Htc i ja čekao na LG L70 pa nikad nije ni izašo,odradio ručno.:whip:

Nazad
Vrh Dno