Probao, vadio, dzampovao, gen1, gen50, izgleda da je port otegao papke. Videcu da li ce da radi kao x1, kad se smiluju i ocarine paketic sa potrepstinama.
Sent from my Lenovo A6020a40 using Tapatalk
Jel koristi neko dva napajanja od 750w, zanima me da li radi normalno na 6 rx 470 ?
POMOC Ima li neko da modifikovovani Bios za ASUS RX 570 4GB GDDR5 OC Expedition
Unapred zahvaljujem
Da javim samo, uspeo sam da sredim bios, radi ko sat, daje 30MH.
klokovi 1158/2150
Dakle NITRO RX 480 8GB Micron memorija (bez +).
Potrosnja u gpu-z 80w.
Ako nekom bude trebalo nek pise.
^^^Prijatelju za taj clock i te grafike je 65 pa i 70 sasvim ok.
Moje 570ke mogu na 65 samo ako pustim da se vent dere ko lud, na 1050/1950 i 0.88v (u gpuz) stoje na 68c sa 50% venta.
Nisi sigurno sa onim polaris editorom sa screenshota sredio![]()
Jel ima neka maticna koja ima integrisan CPU a da ima vise od jednog pcie slota ?
Nasao sam samo ove prckave gigabytove ploce, neka i nema pcie samo pci![]()
Ma kakvi, nisam pipao nista, postavio sam shot samo da neko ovde vidi pa da eto prepozna ako eventualno ima iste karte da mi pomogne.
Bios sam ubo vrh, od nekog lika sa bitcointalk-a, znaci sve je odradjeno kroz bios, i undervolt, i downclock, overclock, apsolutno sve nastelovano, bez potrebe za cackanjem preko watt-a, strix-a ili ab-a. Na kraju sam ipak malkice mrdnuo klokove kroz afterburner, podesio vent na svoje vrednosti i cao.
Realno ne treba ih natezati, testirao sam na 30mh i rade lepo, ali sam na kraju ipak spustio za oko 0.5 radi jos sigurnije stabilnosti, tako da 29.5mh i da glava ne boli.
Jel od onog doktor83? Baš danas ubacivao na iste karte taj bios, 30.4MH doduše nestabilno.. Na kojim clockovima si je na kraju ostavio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari