Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni baterija bila sjajna do pre nekih 10-15 dana. Telefon sam uzeo pre nekih 2.5 meseca nov. S7 edge je u pitanju. Ništa novo nisam instalirao samo je baterija počela da curi.
Blagi užas i Samsung software. Inače telefon mi je stigao sa Nougat instaliranim i nakon toga sam odradio dva update-a. Poslednji je bio ovaj Aprilski.
Nisam pametan šta da radim?
Ne mogu svako malo da ga vraćam na fabrička podešavanja.
cd7bfe911a6da9dc6b7a4734df4c8709.jpg
0fd258a0b2cfd81a5e424d9972e9f9a9.jpg

Poslato sa telefona.

Poslednja izmena:
@bitrate

Poslao si mi ovaj od 02.04, a ja sam krenuo da skidam 28.04, valjda je to poslednji aprilski ?

Skidaj taj zadnji onda, ja sam flešovao UAE software, možda još taj nisam dobio :)
a705ee318dbdee2b15c0ea30f6d0a769.jpg

Sent from my Galaxy S7

Flesovao sam australijski, i pogasio gluposti sa package disable, videcemo sad kako ce se ponasati. Mada telefon kao da je prodisao kad sam pogasio gluposti :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uzmi pazari package disabler ili kako se zove već app i pogasi još djubradi :) i javi kako spava telefon. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jesam, pazario sam onaj pro :D
Videcu bas nocas sta ce se desavati. Tek kad udjes u ovaj disabler vidis koliko tu ima djubreta.. Koja steta za Samsung i njihovu sw politiku.

koju case da uzmem za Galaxy S7 i gde?
Probao par u nekoj radnji malopre i samo oni masivni nalezu dobro, ovi tanki plasticni su skroz pogresno napravljeni.

Tempered glass ne treba da pazarim jer nema dobar nigde?

1. april.
Do 16,00 časova napolju i na automatici, posle kući a wifi.

Prilozi

• Screenshot_20170516-205914.jpg
    Screenshot_20170516-205914.jpg
    273.4 KB · Pregleda: 146
  • Screenshot_20170516-205929.png
    Screenshot_20170516-205929.png
    65.6 KB · Pregleda: 150
@Ivan I. Bas dobar rezultat.. Neverovatno da ovoliko malo trosi android system. :D

Naučiš i ti da koristiš Sams :D
Mislim da je tebi neka app pravila problem, ali se ne prikazuje kao potrošač. Meni Snapchat tako napravi problem, ne vidi se u potrošačima jer ga nisam koristio, ali app ima dozvole za lokaciju ili šta već i krene da drlja kao kod tebe, rešenje je prebacivanje u Travel režim.
f7117d877410ca1a169f60b2f079f9a2.jpg

Jesam, pazario sam onaj pro :D
Videcu bas nocas sta ce se desavati. Tek kad udjes u ovaj disabler vidis koliko tu ima djubreta.. Koja steta za Samsung i njihovu sw politiku.

Recimo da sam ga i ja pazario :) i disable-ovao sam sav bloatware. Zanima me da li je neko to jos uradio, i sta je dobio time? Ja primecujem da sad lepse kesira, tj kada pozovem neki program iz recent liste, u 80% slucajeva se ne reloaduje :)

Ma to disejbleri rade na čudan način, samo sakriju aplikacije...
Dok sam imao Samsung telefon kupio sam dve takve aplikacije i nikada posle njihove upotrebe nije baterija bila bolja.

Nema ništa bez ruta i uninstall opcije [emoji6]

Ivane koji je kod tebe csc ili zemlja kako vec pa uspes sve to lepo izvuci

Ma to disejbleri rade na čudan način, samo sakriju aplikacije...
Dok sam imao Samsung telefon kupio sam dve takve aplikacije i nikada posle njihove upotrebe nije baterija bila bolja.

Nema ništa bez ruta i uninstall opcije [emoji6]

E baš to, titanium backup i doviđenja svo smeće!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Može TB, može Link2SD može npr SD Maid ...

Samo je bitno imati rut, naravno kada je rutovan da se skinu reklame AdAway i BetterBatteryStats ako je potrebno za statistiku baterije.

Dal ih sakriju ili ne nemam pojma ali znam da tih aplikacija nema u pokrenutim i oseti se vise mesta kod kesiranja. Koliko ce trajati boga pitaj.
Videcu sutra dal ce android system da jede bateriju, nadam se da nece..

Samo gledaj ti bateriju da li je bolja, a ne te liste ...

Videcemo, ako nastavi da jede ***** ide na dobos, nemam zivaca.

Može screen shot šta si disablovao? Ja sam kupio odavno pro verziju ali sam uzeo samo zbog 2,3 aplikacije koje mi arče bateriju dok sam kući.

Gde u BG zakrivljena tolika za edge, da prekriva ceo displej? Probao sam pancir foliju u 3G, ali te nemaju rupe za kameru i senzora, slika sa prednje kamere izgleda kao da je slikanja kroz kesu.

Ja sam sa februarskim zadovoljan sto se baterije tice, dok je dobar, ne prelazim na aprilski
ba21d998a893f61218de6b3238c0ff0a.jpg
5021efb8363dbc48baa8940b28bd1a0e.jpg

Može screen shot šta si disablovao? Ja sam kupio odavno pro verziju ali sam uzeo samo zbog 2,3 aplikacije koje mi arče bateriju dok sam kući.

I meni to treba,hocu da uzmem app?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel mnogo da skine za 7 sati 7 posto baterije, bio mi je celu noc ukljucen AOD.. Kapiram da je to negde okej ?
Evo vam ss.

Prilozi

• Screenshot_20170517-083235.jpg
    Screenshot_20170517-083235.jpg
    730.6 KB · Pregleda: 138
Poslednja izmena:
^ skoro pa kao da si ugasio telefon :D
To za bateriju, probaj sa wipe cache, pa ako se ne promeni onda sa wipe data i na kraju sa promenom CSC-a. Meni je recimo sa SEE i BTU baterija bila odlična, na ovom XSA je nešto slabija. Nemam predstavu zbog čega, ali eto, dešava se. Moguće da je zbog tih par aplikacija koje su došle sa promenom CSC-a.

Može TB, može Link2SD može npr SD Maid ...

Samo je bitno imati rut, naravno kada je rutovan da se skinu reklame AdAway i BetterBatteryStats ako je potrebno za statistiku baterije.

I obavezno yputube apk bez reklama...otkada nema xposeda, mora tako!
Ja sam sa februarskim zadovoljan sto se baterije tice, dok je dobar, ne prelazim na aprilski
ba21d998a893f61218de6b3238c0ff0a.jpg
5021efb8363dbc48baa8940b28bd1a0e.jpg

Ti druže treba da pevaš sa ovakvim vremenima ;) respect!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

^ skoro pa kao da si ugasio telefon :D
To za bateriju, probaj sa wipe cache, pa ako se ne promeni onda sa wipe data i na kraju sa promenom CSC-a. Meni je recimo sa SEE i BTU baterija bila odlična, na ovom XSA je nešto slabija. Nemam predstavu zbog čega, ali eto, dešava se. Moguće da je zbog tih par aplikacija koje su došle sa promenom CSC-a.
Trebao sam da ugasim aod pa da probam, ali verujem da bi 3, 4% iscurelo i bez aod..
Videcu ovih dana sta ce biti sa ovim xsa, ali sinoc je lepo radio kad sam ga napunio na 100%. Za 30 min SoT skinuo 3% baterije. :D

Bez AOD ide 1-2% ako ugasim internet. Ako je pun do 100% onda skine 1% za 7-8 sati. To su baš sredili na v7, doze radi odličan posao.

Nikako s7 edge da pojeftini u vipu,i dalje su iste cene od januara-februara,ne znam sta da ocekujem...

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno