Šta je novo?

Battlefield 1

Kada izlaze ostali delovi vidim kada sam uzeo ovaj premium ima samo francuzi?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Danas se i ja vracam igri.
Napravio sam pauzu,vise od mesec dana,i bas mi je prijala.
Inace,ne svidjaju mi se,ove nocne mape,sto bi trbalo da stignu,barem ovako,na prvu.
Jednostavno,nikada mi se nisu svidjale nocne mape.

Kako rokam operaciju auuuu monte gapa zakon :D

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Dugo nisam igrao, poprilicno se nakotilo citera.
Malopre, nas zapadni komsija, razvaljuje, iz pistolja, puske, aviona. Znaci, samo ga pogledam, i padam. Ja mu napišem, '' sumnjiv si'', on
samo '' dobro '' Sledece dve partije, lik se odjednom, jedva sastavlja.
Zbog takvih, izgubim volju da igram , a da non-stop menjam servere, ne ide.

Послато са Huawei WAS-LX1

Samo napišeš da si ga prijavio za cheating, ako ode sa servera sigurno je cheater, a ako ostane - git gud :D

ili ga zapravo prijavis :D

da ima fino cheatera, i bogami dosta se i banuju

Kakav je ovaj dlc ? Jel vredi uzimati ga ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ma znam, treba to prijaviti. U pocetku sam ih prijavljivao, sada me vec mrzi.

Послато са Huawei WAS-LX1

Bilo bi veoma zanimljivo za operacije ako se nekim cudom i mi pojavimo... mislim sanse su minimalne ali bi zato black scout sanse bile ogromne. :)

Inace, opet mi se desio prokleti bug gde oruzja ne rade, tj ne registruju da pogadjam ikoga iako animacija to jasno pokazuje. Samo melee i bombe funkcionisu i sto je najgore patch nije vezan ni za net konekciju ni za odredjenu partiju jer se iz prve mape operacije preneo u drugu tako da pretpostavljam da je server related. Neverovatan bug i verovatno ga je vrlo tesko replikovati, ali da nisam video svojim ocima ne bih poverovao u ovo jer nikad slicno nisam video u online pucacinama. :)

Extra!Bilo bi bas zanimljivo da cujem-"Daj mi municiju" ili "Pomozi,ranjen sam"!!!!:d

Jel ima neka najava da se i mi pojavimo ili se ovako zezate ?:)

Pogledaj obavezno kinguin, ako tu nema jeftinije onda nema nigde.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

danas sam otkljucao Hellriegel 1915 Defensive dobra puska u odnosu na standardnu verziju ima opticki nisam veci kapacitet municije i precizniji je svaka peporuka :D

danas sam otkljucao Hellriegel 1915 Defensive dobra puska u odnosu na standardnu verziju ima opticki nisam veci kapacitet municije i precizniji je svaka peporuka :D

Patim se sa 25 killova sa nagaznom minom. :)

Mene je to mnogo usralo u jednoj misiji :)

Patim se sa 25 killova sa nagaznom minom. :)

Postavljaj oko kljucnih zastavica na mapama i neme greske.Izuzetak su Monte Grappa(Mora u Tunel na C(mracni delovi) i Amiens (mostovi C/D) i oko B..Mada moze i po ulicama iza E zastave koja ide na D i sa druge strane.Mozda znas mozda ne ali pucanje u postavljenje mine se ne racuna kao kill.Mora da je nagazi :D

Znam to iskreno zavrsio sam i ne brinem vise :)

Postavljaj oko kljucnih zastavica na mapama i neme greske.Izuzetak su Monte Grappa(Mora u Tunel na C(mracni delovi) i Amiens (mostovi C/D) i oko B..Mada moze i po ulicama iza E zastave koja ide na D i sa druge strane.Mozda znas mozda ne ali pucanje u postavljenje mine se ne racuna kao kill.Mora da je nagazi :D

Da znam da mora da nagazi. A i postavljam oko zastava al te cesto bivaju unistene jer se bacaju bombe na zastave dosta u Conquest. (izgleda da svi to igramo :) ) Stavljam malo dalje.
Pa sam poceo i ISIS taktiku. Pod nailazeci tenk se bacam. :)

Pod nailazeci tenk se bacam. :)

Dobra taktika!:) Tako sam i ja dosta killova napravio.Cudno je koliko tenkisti ne koriste third-person view,potpuno su nesvesni okoline,pa mozes im se prisunjati.Posebno ako ima nekih zidova ili prepreka u okolini.Ne vide nista.

Dobra taktika!:) Tako sam i ja dosta killova napravio.Cudno je koliko tenkisti ne koriste third-person view,potpuno su nesvesni okoline,pa mozes im se prisunjati.Posebno ako ima nekih zidova ili prepreka u okolini.Ne vide nista.

Hoces da kazes malo ima ljudi koji koriste mozak. :D Veruj mi za 750h+ u igri, mislim da sam sreo 20-30ljudi koji znaju sta rade sa tenkom.Ovo ostalo kao da voze oklopnjake za razbijanje demonstracija. AJ GA AKNEM MEDJU LJUDE ! Charrgeee kao da su se zaleteli bajonetom ahahaha suze mi krenule ***e :) Naravno da su ih svi redom prozivali da cituju.Da se ogradim ne pricam o ljudima koji grinduju fragove sa zastava iza onih gde je opsti haos, pa kad poginu cekaju da se spawnuje novi tenk.I zavrse rundu 50:2. Pricam o ljudima koji takticki osvajaju zastave i igraju agresivno.Govorim za heavy tank.Sa light tankom sipas samo i ne razmisljas.Kad naletis na ovakve manijake zagorcaju ti zivot.To su tank driveri ovo ostalo bUranija.

Cak mi je jos jace sto 80% ljudi bezi od tenkova a pride su ovi poluprazni uglavnom.Mozes da se igras sa tenkovima kako oces.Da ne diskutujemo sto se ljudi zalecu za frag, pa zaleti tenk kad te vidi samog a ti si krenuo da begas..pa kad izadje iz ulice ili na cistinu..ukopaju ga sa AT guns u mestu..ni ne stigne da krene u rikverc.

Sta znam meni su ti gadget-si sto ih ljudi slabo koriste bas zabavni i igram sa njima.Limpet charge da ne spominjem, jes bangav zbog range-a ali okej ima svoje zasto.Naravno zavisno od mape.Morao sam ljudima da objasnjavam(Verovatno deci nekoj) na BF forumu zasto bi limpet bio OP da ima veci range.Lepili bi ga za vozila i bacali u masu samo tako bi bio abuse do besvesti..

Poslednja izmena:
Ja sam upravo to i radeo pratim ga i bacam iza i ipsred njega. Gde uocim tenka ja ga pratim i sta mi bog da :)

Vala ja ako sam nakupio 50h skidam kapu. Jednostavno nije mi legao I ne svidja mi. U bf3 sam imao preko 1000h I tu sam uzivao iskreno. Ovo mi se ne svidja jer prvo pajseri ne znaju sta znaci timska igra. Kap sto rece madafak yzmu tenk I ne znaju sta rade a kamoli da te neko popravi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ako hoces da te neko popravlja moras imati squad, da se neko zrtvuje da to radi jer je uzasno nezahvalan posao. Ti stojis i popravljas a bombe i rakete lete u tvom pravcu kao blesave. Ne ocekuj od randoma da to radi.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vrh Dno