Jako zanimljivi predlozi![]()
Ma ne mora biti sitkom, mislio sam samo da je to neki univerzalni naziv.. dobar i zdrav humor mi je najbitniji.
Shameless mi vec dve godine stoji u kompjuteru i nikako da mu dam sansu, preporucio mi je prijatelj. Tako da ce sada dobiti priliku da se pokaze.
Ostale preporuke sam smestio u watchlist, da odgledam trejlere, pa da odaberem jos jednu.. Hvala svima
Procesljaj moje poruke u ovom threadu, vecina ih je predlog sitcoma i uopste komedija
Starije:
Cheers, Fraiser, Dave's World, The Nanny, Night Court, WKRP in Cincinnati (ovo je bas spor sitkom nekako, bas je za pustanje u pozadini vise), Murphy Brown (malo preozbiljna, za ocekivati od Candice
Srednje:
Less than Perfect, 8 Simple Rules, Will and Grace, Dharma and Greg, Caroline in the City, 2 guys and a girl, Suddenly Susan, Just shoot me, My wife and kids.
UK: My family, Allo-allo, Yes Minister, Yes Prime Minister.
Novije:
TBBT, Rules of Engagement, The Exes, 2.5 coveka
hmm, ima jos nesto, ali ne mogu da se setim trenutno!
Po godinama ce izgledati da sam malo mesao, ali nisam stavljao po godinama, vec po tipu humora, kako se po dobima kretao. (Friends su noviji od dosta njih, ali je humor manje napadan po meni, serije "srednjeg" doba su napadnije i vise vredjaju)
Poslednja izmena: