@twister
Ne znam konkretno za E5450, ali imam odličan primerak E5440 pa ću baš da "dignem" hladnjak, da vidim odakle je. Možda ima veze...
Pogledaj opis masine, na ovoj ploci ne moze vise od 4.00GHz moj primerak, imam ne seceni, kod ortaka je zaseceni radi na stocku zato sto nema hladjenje.Jesi li to 'tek narucio' pa treba da stigne ili si to narucio i uveliko vec imas taj xeon?
OK, SLBBM. Ali jesi li mu trazio costa rica? (ne znam zasto imam neki ludi osecaj da ce za ovo 'costa rica' kinez da se napravi lud)
btw. neko je pitao slicno pitanje kao ja na overclock.net
...i odgovoreno je da kada se procesor izbacio na trziste prvo je pravljen u costa rici a kasnije kada se omasovilo, pravljeno je u pogonima u kini.
Znaci da trazim Costa Rica. OK.
Hvala!
Pa... ako bas zelis da se sa time zezas, hvala!![]()
Na opisu ti pise sve, da li je costarica ili china.![]()
Pa ono, nije mi teško.. samo ako ne žuriš, za dan-dva...
Druze ako pise na oglasu i na slici je costa rica, prilikom kupovine naglasis koja ti verzija treba i on ti tu salje. Makar sam ja tako odradio i nije bilo greske..Ok, hvala. Sve ukapirao osim ovog zadnjeg.
Ako mislis na 'opis' sa AliExpress linka koji si postavio kada si mi odgovorio, na tom linku nema nigde gde kinez nudi da se bira izmedju CHINA i COSTA RICA. A u review-ima, vidim da ljudi (uglavnom rusi) javljaju da su dobijali i jedan i drugi primerak. Moguce da je 'random', pa kome sta zapadne. Ja cu u svakom slucaju da zatrazim, pa ako prodje prodje. Ne postoji drugi nacin da se osiguram... osim da mozda prvo pitam kineza. Mada znas kako je sa njima, 'moze, moze' i posle vidis da ga boli qita za to sto si ti trazio.![]()
Nemoj da se cimas. Nocas narucujem.Zelim da ovo skinem s'dnevnog reda.
![]()
Dobro.. al' ako ne bude mog'o ovo https://forum.benchmark.rs/showthre...prvom-postu)&p=4576540&viewfull=1#post4576540
nisam kriv.![]()
Opa! Bravo, bravo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari